CinemaKlub

Újabb legendás színésznő csatlakozik a Marvel Kapitány-filmhez!?

rtl.hurtl.hu

2016. október 4. 12:04

Bár Sigourney Weaver-t eddig érthetetlen okokból elkerülte az Oscar-díj, most úgy tűnik, a tavalyi győztes Brie Larson mellett, ő is szerepelni fog a hősnőről készült moziban!

AzAlien-filmek szereplője bevallottan kedveli aMarvel-filmeket, így nem csoda, hogy elvállalta a lehetőséget, amihez a következőket fűzte hozzá:

„Számomra a jó film, az amit nem tudsz általánosítani! Akármikor Marvel-filmet néztem ez igaz volt az alkotásokra, arról nem is beszélve, hogy nagyon jó színészek játszottak bennük!”

Az erős és független nőket felvonultató Marvel Kapitány-filmben egyelőre nem tudni, milyen szerepet kap Weaver, de ha találgatnunk kéne Monica Rambeau szerepében tudnánk elképzelni, aki Marvel Kapitány-t segíti és, akinek alteregója Spectrum bármilyen energiát képes elektromágneses energiává alakítani, illetve tud repülni és láthatatlanná változni. A másik tippünk Phyla-Vell lenne, aki szintén képes bármilyen külső energiát elnyerni.

Emellett a színésznő visszatér az egyik legikonikusabb szerepébe Neill Blomkamp Alien 5 filmjében, valamint láthatjuk majd egy másik sci-fi-ben is, a legújabb Avatar-filmben és, valamint Kevin Feige alkotásában a Szellemirtók remake-jében is feltűnik, hogy ismét Rebecca Gorin-t alakíthassa, akinek karakterét ugyancsak egy életre megjegyeztette velünk Weaver!

Forrás: movieweb.com
Képek: tumblr.com

#CinemaKlub#sigourney weaver#marvel kapitány#brie larson#képregény#alien#szellemirtók#kevin feige#remake#sci-fi

Címlapról ajánljuk