Műsorújság
RTL Most

Nincs menekvés! Jön a Szellemirtók 2!

Úgy tűnik, hiába a sok utálkozó, nálunk még be sem mutatták a történet remake-jét, de már most azt tervezik, hogy még egy filmet kapunk Melissa McCarthy csapatával!

Az alkotás a nyitóhétvégéjén 46 millió dollárt zsebelt be, ami még inkább megerősítette a készítőket, hogy megtervezzék a folytatást, amit egyébként már a bemutató előtt is felvetettek!

A mozi feldolgozása egyébként 144 millió dolláros költségvetésből készült! Így, amíg mi kíváncsian várjuk, megtérül-e a befektetett összeg, addig a producerek már teljesen biztosak a második rész létrejöttében!

„A Szellemirtók sztori él és virul! Abban reménykedem, hogy a film egy fontos márkává és franchise-á növi ki magát! Bár, még semmi hivatalos bejelentéssel nem tudok szolgálni, kétségem sincs afelől, hogy ez így lesz!”- nyilatkozta az egyik alkotó.

Abban azonban még bizonytalanok, hogy az első rész női főszereplőit: Melissa McCarthy-t, Kate McKinnon-t, Kristen Wiig-et és Leslie Jones-t láthatjuk-e a folytatásban, illetve hogy a rendező Paul Feig is rábólint-e a további feladatokra!

A színésznők mellett, pedig nem mások tűnnek fel, mint Andy Garcia a polgármester szerepében, valamint Chris Hemsworth a titkárt, Kevint alakítva.

De az új arcok mellett, láthatjuk régi kedvenceinket is: Bill Murray-t és Dan Aykroyd-ot is!

Ha kíváncsi vagy, hogy tényleg olyan jól sikerült-e a Szellemirtók feldolgozása, hogy megérdemelje a folytatásokat, akkor nézd meg te is az új filmet, július 28-tól a mozikban!

Forrás: movieweb.com
Képek: tumblr.com

 

 

Legnézettebb videók