Műsorújság
RTL Most

Az új Alien-t mind látni akarjuk majd!

A film egyik főszereplője szerint legalábbis biztosan! Michael Fassbender beszélt az új részről, a forgatási élményeiről, a szerepéről David-ről és azt is megígérte, hogy a folytatás sokkal ijesztőbb és sötétebb lesz, mint amilyen a Prometheus volt!

Ahogy azt már tudjuk, az új Alien film egy űrhajó legénységéről szól, akik azt hiszik, egy olyan bolygót találnak, ahol új életet kezdhetnek majd az emberek. Ekkor találkoznak a robot Daviddel, a Prometheus expedíció egyetlen ott maradt túlélőjével.

Az X-Men filmek sztárja egy interjú során izgatottan beszélt a forgatásokról és a moziról:

„Nagyon türelmetlen vagyok, hogy láthassam már a végeredményt, és mindenki más is, aki a filmen dolgozott, úgy gondolja, ez az az alkotás, amit mindenki látni akar!”

Fassbendernek már van tapasztalata a történettel, hiszen szerepelt az előző részben is, így elárulta, mire számíthatunk az Alien: Covenan-tól:

„Ez rémisztőbb, mint amilyen a Prometheus volt, a helyszín viszont ugyanaz marad! Valójában olyan, mint egy thriller, ebben is ugyanúgy érezni lehet a katasztrófa közeledtét a levegőben, mint ahogyan az előzőben.”

A Ridley Scott által rendezett filmről nemrég kiderült, hogy Katherine Waterston, egy Daniels nevű karaktert fog játszani, aki úgy tűnik nem más, mint a Sigourney Weaver által megformált Ellen Ripley anyja!

Ahogyan már azt is tudjuk, hogy Danny McBride fogja az űrhajó pilótáját alakítani!

Az Alien: Covenant 2017 augusztusára várható a mozikba!

Forrás: ew.com
Képek: tumblr.com

 

Legnézettebb videók