Műsorújság
RTL Most

Marvel-őrület: infó-morzsák és női szuperhősök mindenhol!

Mindannyian úgy vártuk a Comic Cont, mint a messiást, hiszen minden geek tudja, hogy a szuperhős történetek itt kelnek igazán életre. És nem is kellett csalódnunk: kiderült, ki lesz Marvel kapitány és még megannyi részlet napvilágot látott.

Ugyebár, azt már rég tudjuk, hogy Chris Evans (ismertebb nevén Amerika kapitány) kitartóan kampányolt amellett, hogy Brie Larson legyen Marvel kapitány, és ezzel ő avanzsálhasson az első női szuperhőssé. Hát, ez a vágy megvalósult, hiszen a Comic Conon bejelentették a hírt!

A filmnek rendezője még nincs, a forgatókönyv viszont már készülőben van, úgyhogy nyugodt szívvel várhatjuk a projektet 2019 márciusában.

Ím, pedig egy kép a Marvel hölgyeiről:

 

Brie (@brielarson) által közzétett fénykép,


Persze, nem ez volt az egyetlen újdonság az Oscar-díjas színésznővel kapcsolatban, hiszen a Kong: Skull Island az exkluzív fotók után végre egy előzetest is kapott. A Tom Hiddlestonnal forgatott mozira pedig már annyira sokat sem kell várnunk, hiszen jövő márciusban érkezik.
Na, de kanyarodjunk vissza a Marvel háza tájára, hiszen akadt még itt érdekesség bőven!

Egyrészt az első trailere után – amit már korábban kielemeztünk nektek –, most még frissebb felvételeket kaphattunk a novemberben debütáló Doctor Strange-ből! Alant megleshetitek az előzetest Benedict Cumberbatch-csel a főszerepben!

Akadt itt némi Pókemberkedés is természetesen! Mi is sokat foglalkoztunk már a folyamatosan bővülő szereplőgárdával, az új koncepcióval, az apró cameókkal és a lehetséges ellenfelekkel. Most egy koncepciós rajznak köszönhetően kiderült, hogy Vulture lesz a Tom Holland által éltre keltett karakter ellensége.

Sőt, néhány szerencsés exkluzív felvételeket is megnézhetett a jelenleg is forgó projektből, aminek a helyszínei nagy százalékban egy gimiben játszódnak. Ezzel pedig végleg eldőlt, hogy mozis szempontból most először tényleg megkapjuk a tini Peter Parkert, aki az órákkal, a megfelelő háló előállításával és a szerelemmel bíbelődik. Ráadásul úgy, hogy nem egy 30 éves bohóckodik egy tinédzser szerepében.

 


És akkor ki nem hagyhatjuk a Galaxis őrzői újonnan felfedett titkait sem! Nem egy bejelentés érkezett a titokzatos szereplőkről, és végre ezek között ott volt Kurt Russell karaktere is! És igen, igaza volt mindenkinek: ő alakítja majd Star-Lord apját. Ráadásul Egónak hívják, amiből mindenki arra következtet, hogy valószínűleg ő lehet az Ego elnevezésű élő bolygó emberi manifesztációja.


És akkor a végére még jutott némi finomság a Fekete Párduchoz is, amelynek végre felfedték a szereplőgárdáját. Ha szeretnél mindent megtudni a filmről, akkor katt ide!

Forrás: Zimbio
Képek: Instagram, Facebook

Legnézettebb videók