KERESÉS search-close

tulajdonos

39 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tulajdonos"

Álcázott vezetők és cég tulajdonosok épülnek be alkalmazottaik közé

Új műsor indul az RTL Klubon!
Április 29-től jön a Főnök inkognitóban: az álcázott vezetők és tulajdonosok elsősorban cégük fejlődése érdekében épülnek be alkalmazottaik közé: hogy testközelből megtapasztalhassák, mi hogyan működik, vagy épp nem működik akkor, amikor ők nincsenek a közelben.

Mészáros Lőrinc érdekeltségébe került az összes egykori Simicska-cég

Mészáros Lőrinc érdekeltségébe került az összes egykori Simicska-cég. Ezt a Válasz Online írta a Gazdasági Versenyhivatal pénteki döntése után.

 

Lezuhant a Leicester City angol futballklub tulajdonosa

Lezuhant a Leicester City angol futballklub tulajdonosának helikoptere tegnap este közvetlenül a csapat bajnoki mérkőzése után. A gép a stadionból szállt fel, és szemtanúk szerint leállt a rotorja - ezután becsapódott a stadion melletti parkolóba, és azonnal kigyulladt. Még egy nappal a történtek után sem tudni, hogy mi lett a fedélzeten lévő üzletemberrel. 

Vizsgálják, ki lopta az áramot

Lopás gyanúja miatt kötötték ki az áramot egy három gyerekes család tanyájáról a Bács Kiskun megyei Páhiban. Azt állítják, a ház korábbi tulajdonosa építhette ki a lopásra alkalmas vezetéket a padláson, ők nem is tudtak a létezéséről. Ha kiderül, hogy ártatlanok, akkor is legalább két hónapot kell várniuk az áramra, a visszakötésért pedig 250 ezer forintot kell fizetniük, de erre nincs pénzük.

 

Lejáratást sejt a háttérben

Videóüzenetben reagált a Csíki Sör tulajdonosa az embercsempészettel kapcsolatos vádakra. Lénárd Andrásról a Magyar Nemzet azt írta, hogy körözi a New Yorki bíróság. Lénárd András szerint valójában cége ellen indult lejárató hadjárat.

150 kiló romlott hús a szállodában

Egy éve lejárt bélszínt talált a NÉBIH a hajdúszoboszlói Silver Hotelben. A szálloda tulajdonosa szerint az a hús az övé, csak a hűtőben maradt. Az ellenőrök összesen 151 kiló húst semmisítettek meg, mert szerintük a hotel nem tudta igazolni honnan van. A tulaj szerint azonban minden számlát felmutattak, mégis megbüntették őket.

Attila:

Attila, a szigorú test tulajdonosa vicces videókat tölt fel a Youtube-ra. A 37 éves férfinek 2500 feliratkozója van, és legnépszerűbb videóját már több mint egymillióan látták.

A bártulajdonosok célja: békében együtt élni a lakókkal

Csontos Aladár és Fazekas István arról beszéltek, hogyan lehet megoldani, hogy a buli zaja ne zavarja a lakókat. Szó esett Marika néniről, aki nehezen bírta a hangzavart, ezért a tulajdonosok egy üvegfalat húztak fel a hang tompítása miatt.

Berényi Miklós: „Mostantól megint olyan leszek, mint régen!”

A Berényi cég feje, Miklós többször elvesztette már a Kft.-t, de valahogy mindig megoldotta, hogy visszakerülhessen a vezetői székbe. Három évvel ezelőtt, ismét abba a hibába esett, hogy hagyta magát becsapni. Mikor rádöbbent, mit tettek vele, bosszút esküdött, és megígérte, vége a puhányságnak, olyan lesz, mint régen.

Népszerű az albérlet cafetéria

Tovább drágulhatnak az albérletek az albérleti cafetéria miatt. Így egy átlagos budapesti kiadott lakásért akár 37 ezer forinttal többet, 167 ezer forintot is kérhetnek. Erre számít az Ingatlan.com. A lakások többségét jelenleg feketén adják ki a szakértők szerint. Az új béren kívüli juttatáshoz viszont a munkáltató köteles lesz a bérbeadót bejelenteni az adóhatósághoz. Az albérlet cafetéria iránt több százezren érdeklődnek.

Népszabadság: Közösen mennének

Közös megegyezéssel távozna a Népszabadság szerkesztősége. Csaknem 80 újságíró döntött így. Dolgozniuk három hete nem kell, akkor mentették fel őket a munkavégzés alól - de a szerkesztőség szakszervezeti titkára szerint nincs értelme várni, mert a lapot velük nem fogják újraindítani. A Népszabadság új tulajdonosát hiába kerestük. A lap bezárása miatt a héten újabb külföldi tudós mondott le a Magyar Tudományos Akadémia tiszteletbeli tagságáról.

Figyeljünk a jogi viszonyokra! Nagy bajok is adódhatnak a tisztázatlan helyzetekből

Jó, ha tudjuk, nem mindegy, kinek a neve szerepel az adott autó törzskönyvében. Tulajdonosként bárkinek, bármikor odaadhatjuk a járművünket, viszont ne felejtsük el, jogilag minden kár minket terhel. Szóval előbb gondolkodjunk, aztán cselekedjünk!

Feltette a netre, ahogy lopnak a boltjából

Nem érdekelte a pécsi tolvajokat a boltot pásztázó 10 kamera, söröket, üdítőt és konzervet loptak. A tulaj feltöltötte a videót az internetre, hátha valaki felismeri őket. Egy nap alatt 95 ezren látták a felvételt, és volt, aki ráismert a tolvajokra. A tulaj feljelentést tett, a rendőrség lopás miatt nyomoz. Olyanok is, akik ismerték a két férfit.

44 millióért vett földet a majorság körül

Egyedüli licitálóként, kikiáltási áron szerezte meg Mészáros Lőrinc a Hatvanpusztai Majorsággal határos állami földterületet. A felcsúti polgármester földjei így már majdnem teljesen körbeveszik az egykori Habsburg birtokot, amelynek mostani tulajdonosa Orbán Viktor édesapjának a cége. Az Együtt szerint, ma Magyarországon nem azoké a föld, akik megművelik.


 

GYILKOS JOGHALLGATÓ: „Soha nem volt agresszív”

Önvédelemből gyilkolt. Ezzel védekezett az előzetes tárgyalásán az a 24 éves joghallgató, aki a gyanú szerint egy szegedi sörözőben leszúrt egy férfit. A kocsma tulajdonosa többször találkozott már az egyetemistával, és nem tudott róla rosszat mondani.

Következő rész (2016. január 22.)

Nikol, a bisztró új társtulajdonosa próbára teszi Aliz idegeit. Nórának nincs maradása Róbert halála után. Ágnes felveszi a kesztyűt Ludwiggal szemben, és megzsarolja.

140 millió forintos uniós megbízást nyert Giró-Szász András régi-új cége

A Strategopolis a Miniszterelnökségtől nyerte el a munkát a nyáron, amikor még Giró-Szász is a tárcánál dolgozott. A volt államtitkár lemondása után, novemberben újra a cég többségi tulajdonosa lett. A DK szerint a kormány közpénzből támogatja Giró-Szászt. A volt államtitkár nem nyilatkozott az RTL Híradónak.

Az ügyészség is vizsgálhatja a TV2 eladását

Az ügyészség is foglalkozhat a Tv2 eladásának körülményeivel, az Origo szerint ugyanis a történtek kivizsgálását kérte egy magánszemély. Csütörtökön Andy Vajna filmügyi kormánybiztos és a Simicska Lajoshoz köthető Fonyó Károly is bejelentették, hogy megvették a csatornát. A Híradó által megkérdezett cégjogász hosszú pereskedésre számít. Addig is valószínűleg az irányíthatja majd a céget, akit a cégbíróság napokon belül bejegyez. A kérdés, ki lesz az.

Gondozzák a lovakat, de senki sem fizet nekik

Egyelőre nem jelentkezett a lefoglalt lovaiért az a mocsai gazda, akit állatkínzásért ítélt el a bíróság. A két éve lefoglalt és azóta bűnjelként tartott állatokról a bíróság nemrég úgy döntött, vissza kell őket adni eredeti tulajdonosuknak. A hét ló most egy állatmenhelyen él, tartásukat az államnak kellene fizetni, de ennek egy részét nem kapta meg az állatokat jelenleg is gondozó alapítvány.

220 lopott autót találtak meg


szerző:
2015.06.03. 18:15
220 lopott autót találtak meg

Lopott autókat adtak vissza tulajdonosuknak a rendőrök! A váci telephelyről több mint 20 autót vihettek el, de maradt még a raktárakban bőven. Idén év elején az egyik legjelentősebb - autólopásra szakosodott - bűnbandát számolt fel a rendőrség.

Jelentkezett a kidobott póni gazdája

Kiderült, azé volt a ló, aki bejelentette az állatvédőknek: valaki a háza előtt egy pótkocsiról ledobott egy lovat. A tulajdonos saját magát jelentette fel a rendőrségen. Az asszony nyilatkozott az RTL Híradónak. Azt mondta, a pónit vasárnap vette, de megijedt tőle, mert nem tudott vele bánni. Ismerősei tanácsolták neki, jelentse be az állatvédőknek: lovat talált, majd azok ellátják.

Körözik a milliárdokkal tarozó karcagi cég egyik tulajdonosát

A másik tulajdonos pedig már állítólag úton van hazafelé. Információink szerint azt ígérte, hétfőn már itthon lesz. Közben már az ügy politikai felelőseit is keresik - a DK képviselője szerint a város fideszes vezetői is tudtak az ügyről - a polgármester ezt cáfolja.

A miniszter ügyvédi irodája képviseli az államot

Az igazságügyi miniszter is tulajdonos abban az ügyvédi irodában, amelyik az államot képviseli a paksi atomerőmű bővítése miatt indult perben. Az irodát a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium bízta meg, hogy mennyiért, nem mondják meg.

Akár 70 ezer ember bankszámláját zárolhatják

Az év végéig valamennyi számlavezető vállalatnak és egyéb szervezetnek nyilatkoznia kell "tényleges" tulajdonosairól vagy ennek hiányában vezetőiről. Ha ez nem történik meg, jövőre már nem fogadják megbízásaikat. A nyilatkozattétel módjáról és annak elmulasztásáról beszélgettünk.

Kálvária: Az albérlő nem fizet, a tulajdonos tehetetlen

2011 decemberében Tóth Mihály gyanútlanul adta ki lakását egy középkorú párnak. Akkor még nem sejtette, hogy élete talán egyik legrosszabb üzletét kötötte meg.

Több joga van az albérlőnek, mint a tulajnak?

Akár börtönbe is kerülhet az a lakástulajdonos, aki maga próbálja megoldani, ha nem fizet az albérlője.

Havi kétezer autóhitel fuccsol be

Hétszázezren vettek fel deviza alapú autóhitelt, a magas frankárfolyam miatt sokan küszködnek a törlesztéssel.

Szabadlábon az Újpest FC tulajdonosa

Szabadlábra helyezték a milliárdos csalással gyanúsított Tolnai Sándort.

Rács mögött az Újpest FC tulajdonosa

A Budakörnyéki Bíróság szeptember 5-ig előzetes letartóztatásba helyezte a milliárdos csalással gyanúsított Tolnai Sándort.

Csalással gyanúsítják a „lilák” tulajdonosát

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség az Újpest FC tulajdonosát.

Nincs gazdája a félmilliót rejtő borítéknak

Egy guberáló találta meg a pénzzel teli borítékot lomtalanításkor Kecskeméten, eddig még nem jelentkezett a gazdája.

Becsületes és leleményes is volt a megtaláló

Különös úton jutott vissza tulajdonosához egy fényképezőgép.

18 éve ellopott Lada került elő Ukrajnában

A járműre egy közlekedési ellenőrzés során bukkantak rá a rendőrök. Az autó ittas sofőrje alig három évvel volt idősebb az autónál.

Drogosan támadt a rendőrökre?


szerző:
2011.01.30. 18:25
Drogosan támadt a rendőrökre?

Lökdöste a körzeti megbízottat, később pedig megbukott a drogteszten az egyik hajdúdorogi szórakozóhely tulajdonosa.

Új tulajdonosé lesz a Független Hírügynökség

A legvalószínűbb vevőnek a B&P Braun and Partners tűnik.

Tulajdonosváltás előtt a Fradi?


szerző:
2010.11.09. 19:06
Tulajdonosváltás előtt a Fradi?

A csapat brit tulajdonosa bejelentette: részben vagy egészben túladna az FTC-ben lévő érdekeltségén.

Szabadlábon Overdose tulajdonosa


szerző:
2009.12.03. 18:37
Szabadlábon Overdose tulajdonosa

Szabadlábra helyezték Nagyváradon Mikóczy Zoltánt, Overdose tulajdonosát és annak üzlettársát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való