Belföld

Lemondott Milkovics Pál, a 168 Óra és az ELLE kiadójának vezérigazgatója

rtl.hurtl.hu

2024. március 20. 17:02

Milkovics a jövőben külföldön folytatja karrierjét, távozik a 168 Óra és az ELLE magazin kiadójának vezérigazgatói székéből is.

Lemondott Milkovics Pál, a 168 Órát, az ELLE-t, a Jazzy és a Klasszik Rádiót is kiadó Michaeli, Schwartz & Brit Media Zrt. vezérigazgatója és társtulajdonosa, tudta meg a Media1. Milkovics egy belsős levélben számolt be munkatársainak távozásáról.

Azt írta: „A mai nappal saját kérésemre távozom a vezérigazgatói posztomról. (…) Senki sem lehet jó mindenben és egy vállalat mindegyik életszakaszában. Azt hiszem, hogy az én szerepem, addig lehetett fontos, amíg ide eljutottunk. Innentől egy másfajta vezetésre, képességekre van szükség a további fejlődés érdekében. Ennek a feladatnak az elvégzésére nem tudok jobb embert, mint Grünzweig Gábort, akire mindig mindenben számíthattam és az első perctől, szó szerint a társam volt. Gábor nélkül biztosan nem tartanánk itt, és biztos vagyok benne, hogy az ő vezetésével ez a vállalat a legjobb kezekben lesz”.

Hozzátette:

Ami pedig az én jövőmet illeti. Egy rövid pihenés után folytatni szeretném azt a nemzetközi terjeszkedést a immáron a saját vállalatomban, amit például a horvátországi ELLE beindításával megkezdtünk.

Korábban akkor írtunk a lapcsoportról, amikor megszüntették a nyomtatott 168 Óra, valamint a korábban ingyenesen terjesztett Pesti Hírlap kiadását. A korábban a kiadónak dolgozó Fiala János nem sokkal azelőtt arról beszélt: az áprilisi választás után egyáltalán nem fizetettek neki a 168 Óra digitális felületén megjelenő műsoráért. A kiadó ezt cáfolta.

#Belföld#média#168 óra#vezérigazgató#lemondás#távozás#tulajdonos#rádió#kiadó

Címlapról ajánljuk