Bulvár

Videón, ahogy visszakerül aggódó gazdájához a tolvajok kezéből Moon, az extra cuki bébicsacsi

rtl.hurtl.hu

2023. június 1. 18:53

Két hétbe telt, míg a tolvajok nyomára akadtak a rendőrök.

Megkerült Moon, a kéthónapos csacsi, akit még május 15-én loptak el egy angliai farmról, írja a LadBible. Tegnap este azonban örömhír érkezett az állat gazdáihoz: meglett a szamár, miután a nagyjából száz kilométerre lévő Buckinghamshire-ben kiszúrta őt egy járókelő egy istállóban.

A Miller’s Ark farm dolgozói arról számoltak be, hogy a tolvajok szemlátomást jó gondját viselték a szamárnak, aki jó egészségben került vissza hozzájuk. Itt szerető gazdájával, és a szamáranyukával is újra együtt lehet.

Korábban arról számoltunk be: nagy erőkkel nyomoz a rendőrség a tolvajok ellen, akik elvittek egy kéthónapos szamarat egy tanyáról Hampshire-ben, írja a Euronews. A farm tulajdonosa, Elizabeth Miller viszont arról beszélt, hogy „nehéz optimistának lenni” az ügyben.

Hozzátette: a kis Moon fázni fog éjszaka, és hiányozni fog neki az anyukája, valamint a teje. Azt reméli, hogy a tolvaj legalább tisztában van a szamár szükségleteivel, és gondját fogja viselni. A nagy családegyesítésről készült videót alább lehet megnézni:


Nyitókép: Facebook / Miller's Ark

#Bulvár#szamár#lopás#Farm#tulajdonos#tolvaj#rendőrség

Címlapról ajánljuk