KERESÉS search-close

tolvaj

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "tolvaj"

Elkapta és megverte a tolvajt a gazda, őt ítélte el a bíróság

Gyenes Zoltán nyárlőrinci gazdaságát az utóbbi években többször is kifosztották. Több mázsa dinnyéjét vitték el a tolvajok, ezért volt, hogy kint aludt a földeken, hátha tetten éri őket. Később pedig mozgásérzékelős vadkamerákat szereltetett fel. Ezek jeleztek be, amikor tavaly nyáron egy éjjel épp egy lopott barackkal teletömött autóval akartak távozni a tolvajok. Zoltán azonban elkapta egyiküket, dühében többször is megütötte, amivel súlyos sérülést okozott. Emiatt ellene emeltek vádat.

Lopás közben bukott le két férfi egy győri építkezésnél

A két férfi csaknem l  millió forint értékű, padlófűtéshez használt csöveket vitt el még szerdán. Az épp arra járőröző rendőröknek azonban gyanúsak lettek a kötegeket cipelő férfiak. Igazoltatni akarták őket, de a tolvajok futásnak eredtek.

Felfüggesztett börtönt kapott a gazda, aki megverte a gyümölcseit megdézsmáló tolvajt

Egy év hat hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a nyárlőrinci gazdát, aki alaposan összevert egy tolvajt, miután az társaival megdézsmálta a gyümölcsösét. A tolvajnak több bordája eltört, mellkasa baloldalán pedig légmell alakult ki. A gazda azt mondta, megbánta, hogy ekkora bajt okozott.

Egy cukrászda raktárába szorult egy betörő Szegeden

A férfi a hajnalban érkező cukrászok elől menekült be a helyiségbe, de ők gyanútlanul rázárták az ajtót. Mikor észrevették a betörést, megnézték a kameraképeket. Így találtak rá, órákkal később.

Nagyon megverte a tolvajt a mérges gazda

Nem akart ekkora bajt okozni - ezt mondta stábunknak az a gazda, aki ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat az ügyészség. A nyárlőrinci férfi még 2017 nyarán érte tetten a baracktolvajokat, egyiküket úgy megverte, hogy annak több bordája is eltört. A gazda szerint csak a rendőrök megérkezéséig akarta visszatartani a tolvajokat.

Dörömbölve kért segítséget az ékszerrablás után

Akár huszonöt évre is börtönbe kerülhet egy fővárosi ékszerüzlet kirablója. Szerdán emelt vádat ellene az ügyészség. A férfi tavaly februárban fegyverrel ment be az üzletbe. Azt mondta az eladónak, katona volt, így ért a fegyverekhez. Ezután megkötözte a nőt, aki a rabló távozása után a falon dörömbölve kért segítséget. Az 5 milliót zsákmányoló férfit a kamerafelvételek buktatták le.  

Létrán másztak fel a rendőrök a tolvajért

Tűzoltólétrán másztak be a rendőrök egy tatabányai lakásba, így fogták el a tolvajt. Több, mint egy hete keresték, mert elemelt egy mobilt egy lakásból. Csengetésre, kopogásra nem nyitott ajtót a gyanúsított, de a nyomozók látták, hogy nyitva van a lakás ablaka. Ezért hívták a tűzoltókat, akik a létrával kisegítették őket.

Hogyan lett Repülős Gizi a címlapok tolvajkirálynője?

Repülős Gizi halála is hír lett, beszélnek róla az emberek. Bár igazából senki sem tud róla sokat. Húsz alkalommal, összesen negyven évre ítélték el, de ebből csak tizennyolcat ült le. Tanári diplomája volt, több nyelven beszélt, és valójában ő sem tudta miért is kapta a tolvajnevét.

Az eladó teperte le az ékszertolvajt

Az alkalmazott kapta el a tolvajt, aki nyakláncot akart lopni. Szerdán fényes nappal sétált be egy férfi egy IX. kerületi ékszerüzletbe, majd amikor az egyik ékszerrel futni kezdett, az üzlet eladója átugrott a pulton, és még az üzlet előtt a földre teperte…

Rendőrség elől próbált biciklit lopni egy férfi Oregonban

Alig kezdődött el az év, máris megvan az első komoly jelölt a legbénább tolvaj díjra. A rabló egy kerékpárt próbált elkötni, azonban azt feltehetőleg nem vette észre, hogy ezt éppen a helyi rendőrség épülete előtt teszi.

Mélygarázsokban törtek fel kocsikat

Több mint tíz autót tört fel Budapesten az a társaság, amelynek a tagjai ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint társasházi mélygarázsokban álló kocsikat törtek fel. Az egyik tolvajt, valamint azt a férfit, aki beengedte őket az egyik házba, sikerült elfogni, harmadik társukat még keresik.

Betegeket fosztott ki egy nő a nyíregyházi kórházban

Alvó és védekezésre képtelen betegeket lopott meg egy tolvaj a vád szerint. A nő nyáron heteken át fosztogatott a nyíregyházi kórházban. Összesen 11 mobiltelefont és csaknem 60 ezer forintot zsákmányolt. Információink szerint azzal védekezett, hogy pénzre volt szüksége, a kórházban fekvő betegek pedig könnyű célpontnak tűntek.

9 kocsiból lopott a visszaeső tolvaj!

Téglával törte be az autó ablakát – térfigyelő kamera rögzítette a kecskeméti tolvaj minden mozdulatát. Kiderült, összesen 9 kocsiból lopott a 21 éves férfi. Mindig a látható értékekre utazott. Úgy tudjuk, nemrég szabadult a börtönből, ahol éppen autófeltörés miatt ült.

A villalakók furfangos csellel verték át a ruhatolvajt

Reni és Greg leleményes módon játszották ki a Villában settenkedő rablót...

A ruhatolvaj ismét lecsapott a Villában...

Zsuzsu után most Reni háborodott fel, hiszen a törölközője egyik pillanatról a másikra szinte teljesen köddé vált...

Turisták bérlakásaiból loptak

Rövidtávra - legtöbbször turistáknak - kiadott lakásokat fosztogatott két férfi. Tévék, laptopok és készpénz volt a zsákmány. Az egyik- taxisként dolgozó - tolvaj megszerezte a kiadó lakások kulcsainak kódját, így tudtak bejutni azt apartmanokba. A lopott holmit is a sárga taxival fuvarozták el. Egy műszaki bolt vette át az árut. A két férfi szabadlábon védekezik.

Megvolt a ValóVilág9 első nagy bűnténye! Segíts, vajon ki lehet a Villa tolvaja?

A tegnapi adásból kiderült, hogy a villalakók hirtelen egy bűnügyi társasjáték részeseivé váltak, ahol mindenki gyanúsított, felbujtó és nyomozó is egyszerre. Úgy döntöttünk, utánajárunk mi is, vajon kinek állhatott érdekében ellopni Zsuzsu személyes tárgyait, azaz ki a villatolvaj?

Meglopták a tolvajt is


szerző:
2018.10.26. 18:16
Meglopták a tolvajt is

Saját barátja lopta meg a gyanú szerint azt a pénzszállítót, aki még augusztusban tűnt el több mint 60 millió forinttal Budapesten. Három héttel később fogták el a rendőrök Dunakeszin, de csak körülbelül 40 millió forint került elő. Nemrég újabb férfit gyanúsítottak meg az ügyben.

Az iskola padlásán bújt el a tolvaj

Megszökött a rendőröktől a tolvaj és az iskola padlásán bújt el Pannonhalmán. A férfi átugrotta az általános iskola kerítését, majd felmászott a tűzlétrán így jutott be az épületbe hétfő délután, miközben a rendőrök üldözték. A folyosókat és tantermeket azonnal lezáratta az igazgató, hogy védje a diákokat. Végül a rendőrök elkapták.

BOCSÁNATOT KÉRT: a hívek kapták el a betörőt

Kifizeti az üvegablak árát az a betörő, akit kedd este a hívek kaptak el, amint a csongrádi, piroskavárosi plébániába próbált épp bemászni. A peches tolvaj szerdán épp a forgatás közben csengetett az ajtón, kamera előtt kért bocsánatot a plébánostól.

Megtalálták a világ egyik legdrágább női cipőjét

13 év után került elő Judy Garland Dorothy-cipője, amit egymillió forintra biztosítottak. A piros cipőket az Óz, a nagy varázsló című filmben láthatta a nagyközönség. A relikviát még 2005-ben lopták el, az ügy felderítésében az FBI is szerepet játszott.

Villámgyors volt a tolvaj

Vádat emletek egy szerb ékszertolvaj ellen. A férfi még májusban fosztott ki egy nyíregyházi zálogházat fényes nappal, az eladónő orra előtt lopta el az aranygyűrűket. Az üzlet biztonsági kamerája azonban mindent felvett. Kiderült ugyanazzal a módszerrel az ország nagyvárosaiban még négy másik boltot is kifosztott.

Kamera vette fel a besurranó tolvajt

A férfi nem vette észre az asztalon hagyott eszközt, miközben éppen előle emelt el egy tabletet. A videón az is látszik, ahogy egy táskával a kezében kioson a szobából. Mindeközben az ott lakó otthon volt, de nem vett észre semmit. A rendőrség keresi a tolvajt.

Svéd koronaékszereket loptak

A tolvajok a 16., 17. században élt IX. Károly és felesége, Krisztina királyné felbecsülhetetlen értékű temetkezési koronáit illetve egy országalmát vitték el tegnap ebédidőben.

Emelőt kért az autótolvaj

Autótolvaj kért segítséget Ózdon. A lopott kocsival defektet kapott, majd egy útmenti házból próbált emelőhöz jutni. Kapott is, de már nem volt ideje használni.

Villamoson fogták el a tolvajt

A villamoson fogtak el a rendőrök egy férfit, akit lopás gyanúja miatt egy ideje már köröztek Miskolcon. Az önkormányzat rendészei segítettek azonosítani a tolvajt. Az akciót az egyik térfigyelő kamera is rögzítette.

Jogsija sincs az autótolvajnak

Még jogsija sincs, de két kocsit is elkötött egy 19 éves fiú Debrecenben. Úgy tudjuk, az egyik mélygarázst épp wc-nek használta, amikor észrevette, hogy benne maradt az indítókulcs az egyik kocsiban.

Botcsinálta tolvajt keres a rendőrség

Szerszámok, sövényvágó és egy kerékpár. Ezeket lopta el egy budapesti kempingből egy tolvaj, akit most a biztonsági kamerák felvételei alapján keresnek a rendőrök. Valószínűleg nem vette észre a kamerákat, amelyek végig rögzítették a nem túl profi ténykedését. Először majdnem rácsukódott a kapu, majd a lopott holmikkal telepakolt kerékpár dőlt el az udvaron hangos csattanással. Mégis sikerült meglógnia.

 

Szépségszalonból lopott a nő

A vendég pénztárcáját feltehetően egy besurranó tolvaj vehette el, nagyjából 100 ezer forintnyi készpénz volt benne. Az üzletben két biztonsági kamera is működik, ezek rögzítették a lopást.

Többször, többen is kifosztották

Kétszer is kiraboltak egy budapesti telefonboltot három hónap alatt. Februárban és áprilisban is tolvajok jártak az Andrássy úti üzletben. Fél percnél több egyszer sem kellett nekik: a bemutatópultról másodpercek alatt gyűjtötték össze, amit találtak.

 

Bezárták, kifeszítette az üveget

Rázárták az ajtót, de kifeszítette az üveget, így pedig el tudott menekülni egy tolvaj Budapesten. A fiatalember március végén lopott egy benzinkútról. Az üzletbe másnap is visszament és újra lopni próbált. Ekkor azonban már észrevették és bezárták előtte az ajtót.

 

Elvesztette csekkjét, lebukott a tolvaj

A férfi még januárban tört be egy pitvarosi házba, ahonnan különböző elektronikus eszközöket vitt magával. A bűncselekmény után nagyon hamar lebukott, mert a ház előtt elhagyott egy postai csekket, amin a neve és a címe is szerepelt.

 

Összeverte az idős asszonyt

Figyelem megrázó történet következik. Összevert és megrugdosott egy 78 éves asszonyt a támadója a Békés megyei Szeghalmon. A gyanú szerint pénz akart szerezni a nőtől, aki megzavarta a tolvajt. A férfi elmenekült, kevesebb, mint 10 óra múlva fogták el az egyik ismerősénél. Úgy tudjuk, hogy a megtámadott asszonynak a lábai törtek el.

 

Rágótolvaj az állatmenhelyen

Állatmenhelyről lopott el rágógumi automatát egy tolvaj az amerikai Sacramentóban. Az esetet a biztonsági kamera is rögzítette. Bár senki nem zavarta meg a férfit, ő mindent megtett azért, hogy megnehezítse a saját dolgát.

 

Hajszálon múlott az operatőr élete

Közvetlen közelről videózott egy autósüldözést egy operatőr Los Angelesben, és csak a hajszálon múlott, hogy nem ütötte el a menekülő sofőr. A szabadúszó videós a rádióban hallotta, hogy a rendőrök egy autótolvajt üldöznek, és mivel egy sarokra volt a helyszíntől, úgy döntött, oda megy forgatni. Ez majdnem az életébe került.

Pofátlan tolvajt keres a rendőrség

Egy miskolci buszon lopott mobiltelefont, majd még ott, a járművön eladta a készüléket. Az eset tavaly novemberben történt, a rendőrség most tette közzé a busz biztonsági kamerájának felvételét, ez alapján keresik a tolvajt.

 

Fotocellás ajtó állított meg egy tolvajt

A 19 éves férfi menekülés közben rohant neki az ajtónak, ami nem nyílt ki időben, így kapták el a hipermarket dolgozói. Öt rúd szalámit próbált elrejteni a ruhájában, de gyanús lett a biztonsági őröknek. Az áruház biztonsági kamerája mindent felvett.

Berényi Attila nemcsak tolvaj, hanem gyilkos is?

Hét évvel ezelőtt Attila nehéz időszakot élt ét, ugyanis Berényi Claudia teljesen meg volt győződve arról, hogy a kedvesét, Valtert a férfi tette el lábalól.

Story Extra 2018-02-01


szerző:
2018.02.01. 16:15
Amíg beszaladt a boltba, ellopták az autóját

Térfigyelő kamerák rögzítették, ahogy egy tolvaj elköt egy autót Kecskeméten. A kocsi tulajdonosa nem zárta be az autót, sőt, a kulcsot is benne hagyta, amíg beugrott a kisboltba. A tolvajnak pedig ennyi épp elég is volt. A rendőrök viszont a térfigyelőn követték, így gyorsan el is fogták.

Targoncával fogtak tolvajt

Targoncákkal akadályoztak meg egy lopást az egyik cseh barkácsbolt alkalmazottjai. A tolvajok, miután kirámoltak egy parkoló áruszállító furgont, autóval akartak kereket oldani, de egy arra targoncázó szemfüles raktáros elállta az útjukat. Segítségére siető társaival aztán villámgyorsan bekerítették a menekülőket, akiket a rendőrök őrizetbe vettek.

Vízművesnek adták ki magukat a tolvajok

A víznyomást akarták ellenőrizni – legalábbis ezt hazudták a tolvajok annak a 93 éves hódmezővásárhelyi asszonynak, akitől a nyugdíját lopták el. Az asszony Híradónknak elmesélte, hogyan verték át a tolvajok.

Felvette a kamera a táskatolvajt

Több, mint 40 kilométert utazott, hogy táskákat lopjon – alig néhány óra alatt három élelmiszerboltból is elvitte a bevásárlókocsiban hagyott táskákat egy fehér kabátos nő. Piliscsabán kezdte, majd Budapestre utazott, végül Budaörsön is lopott egy üzletből. A bolt kamerái mindent rögzítettek. Megvárta, amíg a vásárlók nem figyelnek, ekkor megragadta a táskájukat, majd elmenekült. Még keresik a rendőrök.

Édesszájú betörőt fogtak

Édesszájú volt a Balaton parti betörő, a rendőrség szerint volt olyan étterem, ahová ötször is visszament, hogy a somlói galuskából egyen. A hatvan éves pécsi férfit a napokban kapták el. Kiderült, összesen 56 nyaralóba tört be idén június és november között.

 

Kirabolták, elítélték, felmentették

Nagy vitákat kavart öt évvel ezelőtt Andrea ügye. Ő az a nő, akit egy motoros páros kirabolt a piros lámpánál, úgy hogy betörték autója ablakát. Ő az a nő, aki üldözőbe vette a táskájával menekülő tolvajokat. Őt hibáztatták aztán az egyik tolvaj haláláért. Öt év kálvária után felmentették minden vád alól.

Ámokfutó: rendőröknek hajtott a tolvaj

Megütötte az egyik rendőrt, majd menekülés közben több rendőrautónak is nekihajtott egy tolvaj Budakalászon. A lopott kocsiban ült, amikor igazoltatni akarták. Ő viszont erre megütötte az egyik rendőrt, és gázt adott. Nem jutott messzire: alig pár méterrel arrébb a járőrautóknak csapódva állt meg. A sofőrt őrizetbe vették. Úgy tudjuk: korábban, egy másik ügyben elfogatóparancsot is kiadtak ellene.

Sírva kért bocsánatot, nem emlékszik a tettére

Bocsánatot kért a bíróság előtt az az autótolvaj, aki miatt meghalt egy 24 éves lány tavaly Gödöllőn. A férfi egy garázs előtt megpróbálta ellopni a lány kocsiját, de ő belekapaszkodott. A tolvaj métereken át vonszolta az autóval a lányt, majd a kocsi árokba borult, a fiatal nő a pedig roncs alá szorult és meghalt. Az édesanya könnyes szemmel nyilatkozott az RTL Híradónak. Azt mondta, hogy neki hiába könyörög a tolvaj, ő nem tud megbocsátani.

BOCSÁNATOT KÉRT A VÁDLOTT: „Arra se emlékszem, mi történt”

A férfi tavaly júliusban egy kapubejárón álló kocsit akart ellopni. 24 éves tulajdonosa épp a kaput nyitotta. Az autó motorja közben járt. A tolvaj ezt használta ki, csakhogy a lány belekapaszkodott az autóba. A tolvaj gázt adott és több mint 20 métert vonszolta a kocsiba kapaszkodó fiatal nőt, mielőtt az autó az árokba borult. A férfi kimászott belőle és elmenekült. A lány azonban a kocsi alá szorult és meghalt.

Mindent összetört a kétbalkezes tolvaj

Biciklivel próbálta hazavinni a zsákmányt a tolvaj, de mindent összetört. A férfi különböző műszaki cikkeket és italokat lopott, aminek nagyrészét hazafelé összetörte.

Ki lopta el az ananászt?


szerző:
2017.09.27. 20:05
Ki lopta el az ananászt?

Az éj leple alatt eltűnt a szigetlakók reggelinek szánt ananásza, ami Ferit akasztotta ki a leginkább. A lopás miatt kisebb vita alakult ki a Mandirigma törzsben. Ha kíváncsi vagy, hogy a sötétben ki vágta le a fáról a gyümölcsöt, majd falta azt fel, nézd meg a videót!

Szoknyája alá rejtette az árut

Tucatnyi parfüm és csoki a szoknya alatt. Videóra vették, ahogy egy budapesti piacon elkapnak egy tolvajt. Pillanatok alatt lökdösődés kiabálás alakult ki. Az asszony szoknyája úgy volt kialakítva, hogy el lehessen benne rejteni a lopott holmit.

Erdőn át próbálta lerázni a rendőröket, nem sikerült

Autóval menekült a tolvaj, aki az erdőn át próbálta lerázni a rendőröket, sikertelenül. Az üldözést az egyik járőrkocsi fedélzeti kamerája rögzítette. A 38 éves férfi korábban egy budaörsi áruház parkolójában pénzt és ruhát lopott egy autóból. A biztonsági őrök ezt észrevették, akiket ezért paprika spray-vel lefújt, majd elmenekült. A rendőrök több kocsival eredtek utána. A tolvaj lakásán fegyvereket, késeket és kábítószergyanús anyagot is találtak.

 

Autólopás kamerák kereszttüzében

Az autótolvaj minden mozdulatát rögzítették a térfigyelő kamerák. Egy áruszállító kisfurgont lopott el, ráadásul fényes nappal, Esztergom legforgalmasabb kereszteződésében. A tolvaj kétszer is körbejárta a kisteherautót, várt egy kicsit majd beült a kocsiba és elhajtott. Könnyű dolga volt, mert a slusszkulcsot sem vitte magával a sofőr. A kocsit június végén lopta el, de még mindig keresik a rendőrök, ezért most nyilvánosságra hozták a térfigyelő kamerák felvételeit.

MEGFÚJTÁK: Fényes nappal, forgalmas helyen lopták el a kocsit

Körbejárta, várt egy kicsit, majd beült és elhajtott egy áruszállító kisfurgonnal egy tolvaj. Június végén lopták el a kisteherautót fényes nappal, Esztergom legforgalmasabb kereszteződésében, a rendőrök azonban csak most hozták nyilvánosságra a térfigyelő kamera képeit.

 Szuper tippek a nyári tolvajok ellen!

Ha elmegyünk nyaralni mindig próbálunk vigyázni a dolgainkra, de sajnos így is előfordulhat, hogy ellopják értékeinket. Most megtudjuk, hogy tudunk védekezni és hova érdemes dugni a pénzt fesztivál vagy nyaralás idején!

Felvette a busz kamerája a tolvajt

A buszon tépte le a nyakláncot a tolvaj áldozata nyakából. A fővárosi 99-es járaton lépett akcióba még vasárnap este. Amint megszerezte a láncot, leszállt a buszról és pillanatok alatt eltűnt a sötétben. A támadást felvette a busz biztonsági kamerája, a tolvajt keresik a rendőrök.

Részegen ment cipőt lopni

Részegen ment cipőt lopni, átesett a kerítésen, majd menekülés közben egy autó visszapillantóját is letörte egy 24 éves pécsi férfi. Az ügyészség most emelt vádat ellene. A ház udvaráról sietve távozott, esését egy térfigyelő kamera is felvette. Úgy tudjuk, megtetszett neki a lábbeli, ezért lopta el. Akár három év börtönt is kaphat.

 

VV Krisztiánnak ellopták a személyazonosságát?

Az ValóVilág powered by Big Brother ex-játékosa közösségi oldalán figyelmeztette rajongóit a csalásra.

Jelentkezzen, aki felismeri!


szerző:
2017.06.07. 18:20
Jelentkezzen, aki felismeri!

Biciklis tolvajt keresnek a budapesti rendőrök! A Práter utcában egy biciklis észrevette, hogy az egyik kocsi elején egy pénztárcát hagytak. Gondolkodás nélkül elvette, majd elkerekezett. A rendőrök kérik,  hogy jelentkezzen, aki felismeri a tolvajt!

Idős asszony kergette a betörőt

Filmbe illő üldözés Soroksáron! Egy 84 éves asszony kergetett el egy betörőt! Szombat reggel ugrott át a férfi a kerítésen, de az asszony kizavarta az udvarról. Dulakodtak, majd miután a nő megsérült, a tolvaj menekülni próbált. Egy járókelő vette üldözőbe, a szabadnapos körzeti megbízott pedig pont arra autózott, így a tolvajt hamar elkapták. A férfi ma előzetesbe került.

Teherautóval jártak fosztogatni

Az ügyészség most emelt vádat egy tolvajbanda hét tagja ellen. Egy év alatt negyvenegy kamion ponyváját vágták ki az M0-ás mentén lévő pihenő helyeken. Nem mindegyikből loptak, mert válogattak. Csak olyat vittek el, amit könnyű volt eladni. Ma már három tolvaj előzetesben van, az ügyészség azonban az egész bandát börtönbe küldené.
 

Ellopta a bort, majd visszavitte

Százezer forintba került a bor palackja, erre vetett szemet egy pécsi tolvaj egy belvárosi üzletben. Tavaly decemberben a kabátja alá csempészte, úgy lopta el. A jelenetet a bolt kamerája rögzítette, ami alapján eljárás indult. A drága nedűt végül nem a rendőrök találták meg, a tolvaj napokig őrizgette, majd önként, sértetlenül visszavitte az üzletbe. De, hiába adta vissza a drága palack bort, akár két évre is börtönbe kerülhet.

Fél perc alatt raboltak


szerző:
2017.04.05. 18:30
Fél perc alatt raboltak

Három hónap alatt kétszer fosztottak ki egy ékszerüzletet az ausztráliai Melbourne-ben: most ráadásul nappal. Alig fél percet voltak bent a boltban a maszkos tolvajok, ezalatt minden kirakatot és pultot betörtek. Kifelé rohanva több embert fellöktek, majd beugrottak egy rájuk váró dzsipbe. Akciójukat az üzlet kamerája rögzítette.

Simon rájön, hogy Aliz meglopta őt

Simon rájön, hogy Aliz ellopta a pénzét és a hitelkártyáját. Evelin segítségével felkerekedik, hogy megtalálja a tolvajt, és sikerül is rábukkanniuk egy bevásárlóközpontban.

Milán farkasszemet néz a kisbolt betörőjével!

A fiatal fiú egyszerűen vonzza a veszélyt és azokat a helyzeteket, amikor bajba kerülhet. Arra viszont valószínű még ő maga sem számított, hogy egy bűnözővel kell majd szembenéznie.

Lakásukig követte a betörőket Unikornis, a rendőrkutya

Unikornis szimata elől nincs menekvés. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kutyája egészen a lakásuk ajtajáig követte a betörők nyomait.

 

Lebukott az unortodox autótolvaj

Szokatlan módszerekkel próbált autót lopni egy tolvaj Mexikóvárosban - egy utcai kamera rögzítette, ahogy időt és energiát nem kímélve, kézzel-lábbal, de még köveket dobálva is próbálkozik az ablak betörésével, hogy bejuthasson a kocsiba. Mire azonban nagy nehezen sikerült elérnie célját a kiérkező rendőrök le is tartóztatták.

Nem sok jó várt a Papra a városban...

A polgármester utasítására a városba utazott a pap, azonban amint kilépett a vasútállomásról az utcára, szörnyű dolog történt vele...

Meglátszik, hogy a Polgármester nyolcadikban gyónt utoljára...

A halastóból valaki lopja a halakat, ezért a Polgármester úgy dönt, hogy ellátogat a paphoz, hogy gyónás közben kihúzza belőle, ki a tolvaj, azonban úgy tűnik, Károly nem mostanában gyónt utoljára...

Túl hangosak voltak a tolvajok

Olyan hangosan lopták a biciklit, hogy még a rendőrök is meghallották. Két fiatalt kaptak el péntek hajnalban Győrben, miután egy kukával bedobták egy üzlet kirakatát és megpróbáltak elvinni egy kerékpárt. Épp azt rángatták ki, amikor az üvegcsörömpölésre felfigyelő rendőrök megérkeztek.

Elfogták az aranytolvajt


szerző:
2017.01.23. 18:20
Elfogták az aranytolvajt

Ecuadorban fogták el a híres aranytolvajt, aki még tavaly szeptemberben emelt el egy vödör aranyat New Yorkban egy őrizetlenül hagyott pénzszállító furgonból. A térfigyelő kamerák felvételei alapján a rendőrség gyorsan azonosította az ecuadori férfit, akit lopás miatt többször is kitoloncoltak már az Egyesült Államokból. Így könnyen a nyomára bukkantak, az ellopott arany azonban továbbra sincs meg.

Kórházban ápolják az Éjjel-Nappal Budapest színészét!

Három éve történt, hogy a sorozat forgatása közben adódott egy kis baj. Fanni táskáját a forgatókönyvben leírtak szerint ellopták. Egy ismeretlen úriember azonban, véletlenül figyelmen kívül hagyta a kamerát, közbelépett és leütötte a „beépített tolvajt”.

Nem kell börtönbe mennie


szerző:
2017.01.20. 18:15
Nem kell börtönbe mennie

Súlyosabb büntetést kapott, de nem kell börtönbe mennie annak az asszonynak, aki 2012 decemberében üldözőbe vette a motoros tolvajokat Budapesten. Azok előtte ellopták a táskáját, ezért utánuk indult, de közben nekiment a motornak. Az utas meghalt a balesetben, a másik tolvaj elmenekült. Az asszony most jogerősen két év felfüggesztett börtönt kapott.

Három millió volt a lopott széfben

Tizenöt másodperc alatt fosztott ki egy debreceni éttermet egy betörő. Több mint három millió forintot zsákmányolt, másnap pedig már kocsit vett a lopott pénzből. A rendőrség egy ötven éves férfit gyanúsít a betöréssel. A tolvaj azonban nem egyedül dolgozott. Miután elfogták, társa önként jelentkezett a rendőrségen, és feladta magát.

Szekrény mögé bújt a tolvaj

Szekrény mögé bújt a tolvaj - egy debreceni lakásban találták meg a rendőrök azt a férfit, aki még a karácsonyi bevásárlási időszakban egy babakocsiból lopott egy fővárosi áruházban. A bolt térfigyelő kamerái mindent felvettek, így a rendőrök rövid idő alatt azonosították a tolvajt. A férfi azonban hetekig bujkált, szerda találták meg.

Lopni indult a lopott holmikkal

A drága babakocsit, sőt, még a szilveszterre vásárolt ropogtatni valót sem hagyta az autóban az a tolvaj, akit a napokban fogott el a Tolna megyei rendőrség. A harminc éves férfi a gyanú szerint összesen hat autót tört fel december második felében. Akkor fogták el, amikor autójában a lopott dolgokkal ismét lopni indult.

Dühösen szaggatta le a fényeket

Fényszarvast, szánt és projektort lopott – a házon lévő kamera mindent felvett. Dühösen szaggatta le a fáról a karácsonyi fényeket egy kiskunhalasi ház előtt egy tolvaj. A meglopott családban két gyerek van, a kisebbik most nagyon szomorú.

Az interneten keresi a tolvajt

Négy kamera is volt a harkányi ruhaboltban, egy középkorú férfi mégis bement lopni. Az üzlet eladójának több tízezer forintos telefonját emelte el az asztalról, majd sietve távozott. Az egészet felvette a falon lévő kamera, a tulaj pedig a videót a Fecebook-ra töltötte fel. Azt reméli, így hamar megtalálják a tolvajt. A rendőrség lopás miatt nyomoz.

Lebukott a tolvaj kutya

Négylábú tolvajt füleltek le egy váci boltban. Mázli célirányosan a csokikhoz ment, majd farok csóválva meglépett eggyel. Ezt a bolt biztonsági kamerája rögzítette. A bolt kommunikációs igazgatója azt mondja, a kutya többször be akart már menni az üzletbe, de eddig mindig sikerült megállítani.

Íme az ország legédesebb tolvaja

Besurranó tolvajt rögzített egy deákvári élelmiszerbolt kamerája. A torkos eb már nem először járt az üzletben, több alkalommal is ugyanolyan márkájú csokoládé szeletet zsákmányolt. A torkos labradornak nyakörve van és látszik, hogy jól ápolt, így valószínűleg gazdis. A bolt tulajdonosai arra kérik a környékbeli gazdikat, hogy aki felismeri a kutyát, szóljon neki, hogy álljon le a lopással, különben értesíteni fogják a rendőrséget.

Elkésett, mert tolvajt üldözött

Inkább elkésett a verseny előtti mérlegelésről, hogy segítsen egy utcán síró kisgyereknek. Harcsa Norbert profi ökölvívó múlt pénteken vette észre a zokogó kisfiút Budapesten a Podmaniczky utcában. Kiderült, a 10 éves gyermektől pillanatokkal korábban lopta el telefonját egy férfi. Az ökölvívó nem gondolkodott, csaknem fél kilométeren át üldözte a tolvajt, akit épp a rendőrség előtt ért utol.

Tinédzserek támadtak rá


szerző:
2016.11.06. 18:15
Tinédzserek támadtak rá

Leütöttek, majd kiraboltak egy férfit Csornán. Az egykori önkormányzati képviselőtől a pénztárcáját vitte el két fiatalkorú támadó. A férfi a fején olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba került. A rendőrök a napokban fogták el a két fiatalt. Kiderült, hogy már több rablást is elkövettek.

 

Ilyen trükkös tolvajokat talán még sosem fogtak

Három éve történt, pont ezen a napon, hogy három férfit fogott a rendőrség, akik úgy raboltak ki egy nőt, hogy a sértett közben észre sem vette. Hogy pontosan mi történt valójában? Nézd meg, nem fogsz hinni a szemednek! Fontos, hogy mindig figyeljünk értékeinkre!

Leteperte az eladónő a tolvajt

Leteperte az eladó a tolvajt egy győri cukrászdában. A férfi nyitás után pár perccel tért be az üzletbe, a kasszában kutakodott, amikor a cukrászda hátsó részében lévő eladó meghallotta a zajt. Rákiabált a tolvajra, az próbált elfutni. Az eladó viszont utánaeredt és elkapta. Egy közelben dolgozó férfi sietett a segítségére, így várták a rendőröket.

Disznóólban bujkált a betörő

A disznóólban próbált elrejtőzni a tolvaj Boldván, miután megzavarták a háziak a betöréskor. De hiába bújt el, és hiába próbált később elmenekülni, a helyi körzeti megbízott meglátta. Rövid hajsza után a rendőr elfogta a fiatal férfit, aki - bár nem vitt el semmit a házból - büntetésre számíthat.

Tömegeket várnak a temetőkbe


szerző:
2016.10.25. 18:18
Tömegeket várnak a temetőkbe

Több zsebelés, autófeltörés és baleset lehet a hosszú hétvégén. Mindenszentek ünnepén és halottak napján tömegek indulhatnak útnak, a rendőrök és a polgárőrök ezért már szombattól ott lesznek a temetőkben. Nemcsak a tolvajokat figyelik, a forgalmat is irányítják majd.

Kamerák előtt fosztotta ki


szerző:
2016.10.18. 18:06
Kamerák előtt fosztotta ki

Öt perc alatt elfogták a VI. kerületi rendőrök azt a tolvajt, aki kifosztott egy alvó férfit a Nyugati téren. A gyanúsított leült a részeg férfi mellé, majd átkutatta zsebeit és elvette tőle telefonját. Azt azonban nem tudta, hogy az egyik térfigyelő kamerán a rendőrök látták a történteket, ezért azonnal a helyszínre mentek és még alig pár száz méterre elfogták. A férfi többszörösen büntetett előéletű, a bíróság, ma előzetes letartóztatásba helyezte.

Hiába a kamera, kifosztják az alvókat

Öt perc alatt elfogták a VI. kerületi rendőrök azt a tolvajt, aki kifosztott egy alvó férfit a Nyugati téren. A gyanúsított leült a részeg férfi mellé, majd átkutatta zsebeit, és elvette tőle telefonját. Nem ez volt az első ilyen eset: az RTL Híradó már több alkalommal beszámolt olyan rablókról, akiket nem zavart a kamera miközben alvó ember fosztottak ki.

Személyije buktatta le a tolvajt

A személyi igazolványa buktatott le egy tolvajt, ugyanis kiesett a zsebéből, miközben menekült. Egy ház udvaráról akart szerszámokat lopni, de a tulajdonos észrevette. Még el tudta olvasni a személyin a nevet, mielőtt a tolvaj kikapta a kezéből. A rendőrök egy órával később már az ajtaján kopogtattak.

GÁTLÁSTALAN: Lopott sarokcsiszolóval lopták el a pénzt a széfből

Gátlástalan tolvajokat keresnek a XVII. kerületi rendőrök Budapesten. Két nőt és egy férfit, akik a Horváth Ernő utcában először sarokcsiszolót loptak a tárolóból, majd besétáltak a házba, és a géppel feltörtek két széfet. Legalább tízmillió forintot, ékszereket és egyéb használati tárgyakat zsákmányoltak.

KERESIK: Elektromos kerekesszéket lopott

Elektromos kerekesszéket lopott egy tolvaj Békéscsabán, még vasárnap hajnalban. A férfi valószínűleg tudta, hogy mit talál a tárolóban. A képeken is látszik, hogy először kihozza a széket, majd tudta, mit kell tenni. Bekapcsolta a kerekesszék elektromos motorját, és hogy ne kelljen tologatnia, a kis botkormányt irányítva vitte el. A férfiról jó felvételt készített a biztonsági kamera, keresi a rendőrség. A bordó színű elektromos kerekesszék ismertetőjele, hogy a jobb kerekénél lévő burkolata sérült. 

Alvó utast fosztott ki


szerző:
2016.09.22. 18:10
Alvó utast fosztott ki

Kora reggel lopta el egy alvó utas telefonját egy férfi Budapesten a 196-os buszon. A lopást rögzítette a busz biztonsági kamerája. A tolvajt az sem zavarta, hogy mások is utaztak a járaton. Az elmúlt hónapokban egyre többször fordult elő, hogy kifosztottak utasokat Budapesten. A 6-os villamos végállomásán szinte hetente kapnak el a rendőrök zsebtolvajokat, akik az alvó, részeg utasokra vadásznak a villamoson vagy a megállókban.

Metróalagútba menekült, meghalt a tolvaj

A metróalagútban menekült volna el a tolvaj, szörnyethalt – értesült a Blikk. A férfit magasfeszültségű áram ütötte agyon, ami a sínek melletti vezetékben fut. A tolvaj korábban a Széll Kálmán téren telefont lopott, ezután próbált elmenekülni a metróban. A rendőrök és mentők is hiába próbálták újraéleszteni, ez nem sikerült. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakember szerint még a megközelíteni is életveszélyes az áram alatt lévő úgynevezett harmadik sínt.

Benzinkút mosdójából lopta el a radiátort

Radiátorokat lopott egy gyöngyösi benzinkút vécéjéből egy 35 éves helyi nő. Két fűtőtestet feszített le a falról, aztán a hóna alá fogta és elsétált. A kút biztonsági kamerája felvette a fűtőtesteket cipelő nőt, így bukott le. A csapokat is megpróbálta leszerelni, de az nem sikerült.

Ki akarta fosztani, pedig semmije sem volt

Balek tolvajt fogtak a rendőrök Budapesten. Ki akart fosztani egy buszmegállóban alvó férfit, de nem talált semmit nála. A buszmegállóban rajtuk kívül nem volt senki, de a kísérletet a térfigyelő kamera videóra vette. A tolvajt negyedórán belül elkapták. Előzetes letartóztatásba helyezték.

Nem zavarták a kamerák a tolvajt

Amatőr tolvajt fogtak a rendőrök Budapesten. A férfi a térfigyelő kamera előtt tört fel egy autót, majd elvitt belőle egy laptopot. A kamera mindent felvett, a rendőrök így napokon belül elkapták. Kiderült: a tolvaj az elmúlt egy hónapban 10 kocsit is kifosztott a belvárosban. A kár többmilliós lehet.

Alvó utast fosztott ki a buszon

Őrizetbe vették azt a 23 éves férfit, aki alvó embert fosztott ki a buszon néhány hete. Elvette a táskáját, majd átkutatta, miután leült áldozatával szemben. Az esetet a buszon lévő biztonsági kamera rögzítette. Ugyanígy bukott le két ember néhány hete, akik a 6-os villamoson fosztottak ki egy alvó utast.

Tolvajt üldöztek a rendőrök, oszlopnak mentek

Filmbe illő jelenet Szombathelyen. Tolvajt üldöztek a rendőrök, majd villanyoszlopnak csapódtak. Egy 25 éves férfit akartak elfogni, aki egy lopott bankkártyával összesen nyolc helyen fizetett. Azonban a kártya tulajdonosa letiltotta a fizetést, és a rendőröknek is szólt. Utána eredtek, de egy kanyarban villanyoszlopnak csapódtak. Így is sikerült elfogniuk a tolvajt. Az egyik rendőr könnyebben megsérült.

Részeget fosztott ki, 3 és fél évet kapott

Három és fél éves fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki vasárnap este kifosztott egy részeg utast a 6–os villamos végállomásán, Budán. Társa, aki segített neki, felfüggesztett büntetést kapott. Az esetet térfigyelő kamera vette, így a két tolvajt percek alatt elfogták.

TÉRFIGYELŐ: Máris elítélték az alvó utast kifosztó tolvajokat

Három és fél éves büntetést kapott az a férfi, aki vasárnap este kifosztott egy részeg utast a 6 –os villamos végállomásán Budán. Társa, aki segített neki felfüggesztett büntetést kapott. Az esetet rögzítette egy térfigyelő kamera, így a két tolvajt percek alatt elfogták a rendőrök.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való