KERESÉS search-close

reggel

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "reggel"

Már a Párbaj reggelén feszült volt a Villa-hangulat

Valaki szemetet dobott Reni ruhái közé, majd jött a szokásos Zsuzsu-Reni harc, miközben Hunor megmutatta, hogyan is teperné le Zsút az asztalon…

Boom a fejbe! Így ébredtek a villalakók a bokszmérkőzések napján!

Így indult a bokszgála napja a Villában! A villalakók a Boom a fejbe! című dalra keltek, és egyből bokszolni kezdtek a zene hallatán.

Ilyen egy feszült reggel a Villában!

Amíg Zsuzsu és Reni marták egymást a fürdőben, addig Hunor és Roli a teraszon feszültek egymásnak.

Greg miatt sínylődtek a villalakók

A fiú - különböző szükségletei miatt - elkésett a reggeli edzésről, és bizony a többiek itták meg ennek a levét.

Adri: „Tetszem a Rolandnak, tudom!”

A buli másnapján mindenki boldogan kelt fel. Adri nyugiban elemezte ki Gregnek Roli érzelmeit, azt azonban nem is sejtette, mi készül ellene.

Reni és Vivi vitatkozósra aludták magukat?

Alig nyitották ki a szemüket a villalakók, szinte azonnal vitával indították a napot...

Csokit a matektanár verte ki az ágyból

Az olasz csődör alig bírt kikelni az ágyból, amit a matektanár már nem tudott szó nélkül hagyni.

Viszályoktól hangos a Villa

Újabb reggel virradt a luxusbörtönben, és máris kitört a balhé. Reni Rolival került összetűzésbe, míg Era Radiccsal vitázott.

„Ez a csávó végig fog d**ni mindenkit

Nem indul könnyen a reggel a Villában, ám eseményekből most sincs hiány. Adri lerántotta a leplet a tegnapi éjszaka titkairól, Hunor pedig összehaverkodott Rolival, aki elmesélte eddigi tapasztalatait a luxusbörtönben. 

 

A buli másnapján meggyűlt a szigetlakók baja a számolással

A rizs adagok kimérése fejtörést okozott a Bayaniban. Lehet, hogy ehhez köze van az előző esti bulinak?

Így telt a törzsek első éjszakája az új szigeten!

Az Agila a Gazdag Szigeten, míg a Gagamba a Szegény Szigeten ébredt a 14. napon. Éjszakai élményeikért nézd meg a videót!

Így telt az Agila törzs első éjszakája a szabad ég alatt

Senki sem tudta rendesen kipihenni magát az első éjszaka az Agila törzsben. Mert bár gyönyörű csillagos égbolt tárult a szigetlakók szeme elé, a homok nem bizonyult túl kényelmesnek, ráadásul a lányok elfoglalták a legjobb helyeket Jérémy és Robi nagy bánatára.

Amikor nem indul zökkenőmentesen a nap: „Én már kivagyok ettől!”

A srácok reggeli készülődését megnehezítette, hogy vaksötétben kellett megtalálniuk egy idegen szobában az ébreszőórát, a ruháikat, a reggelijüket és a személyes tárgyaikat, ráadásul még a házi kedvencüket is meg kellett etetniük.

Reggelente mennyit foglalkozol a külsőddel?

Néhány sztár végletekig tökéletesített külsejét látva biztos önökben is felmerül a kérdés, hogy vajon ők reggelente hány percig készülődnek a tükör előtt. Most kiderül!

Extra videó: Babett ébresztője nem kímélt senkit!

Alexa: "Minek keltettél föl?" - Nem volt mindenki túlságosan készséges a színésznővel, aki sorra osztotta ki a feladatokat a félálomban lévő celebeknek.

Így telt az utolsó reggel a Survivorben!

Feri és Iliász egy ínycsiklandó reggelivel indította a napot, majd összepakoltak mindent, és elégettek mindent, amire már nem volt többé szükségük. Nézd meg, hogyan búcsúzott el a szigettől a két döntős!

Soha ilyen nyugalom még nem honolt a Buwayában!

A piros csapat meditációval indította a reggelt, majd egy tál ínycsiklandó gyümölcsös rizst is elfogyasztottak, ám ekkor még nem sejtették, hogy nem sokáig marad ekkora nyugalom a szigetükön...

Janklovics Péter életét teljesen felforgatta a reggeli rádiózás

A Cool Story Bro kamerái elkísérték a Showder Klub humoristáját a Class FM stúdiójába. Hogyan sikerült hozzászoknia Janklovicsnak a korán keléshez és hogyan tudja összeegyeztetni a rádiózást a színházzal? Kiderül a videóból! Ha a teljes részt is megnéznéd, kattints ide!

Ébresztési tanácsok a nehezen ébredőknek!

Dr. Szakács Zoltán neurologóussal az ébredés problémáival, nehézségeivel kapcsolatban beszélgettünk, és néhány tanácsot is kaptunk tőle!

Less be Anna és Mikike hálószobájába!

Ha kíváncsi vagy, hogyan szokott korán reggel felébredni Peller Anna és Lukács Miki, nézd meg otthon felvett videójukat!

Fókusz 2017-06-16


szerző:
2017.06.16. 18:55
Balázs élvezi, hogy kényeztetheti feleségét

Lilian férje elárulta, hogy mindig is ezt szerette volna. Szerencsére az újdonsült feleségének sem volt ellenére Balázs gesztusa.

Adrienn:

Doma szerette volna megbeszélni a problémákat feleségével, ám Adrienn egyáltalán nem volt nyitott férje kezeledésére.

Lukács Miki az ezerarcú mókamester

Peller Anna párja, aki egyben műsorvezetőtársa is lesz az áprilisban induló Reggeliben, a grimaszoláshoz nagyon ért! És hogy mit szól ehhez Anna? Kattints és kiderül!

Így indítja a reggelt Hosszú Katinka!

A háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő nemrég fodrásznál járt, és a hétvége közeledtével egy bolondos, férjével közös képet töltött fel közösségi oldalára.

Soma Vivinek:

A Párbaj reggelén Ati azt tervezgette, hogy mit csinál majd, amikor belép a stúdióba, Gina pedig elkezdett pakolászni. Eközben Vivi szokás szerint kissé rányomult Somára, a fiú pedig megpróbálta hárítani a támadásait.

 

Ilyen egy tartalmas reggeli beszélgetés Ati és Dávid között!

A fiúk hozták a reggeli szokásost, Dávid kint kávézik, cigizik, mire megjelenik kint Ati, aki szintén leül egy jó kávéra és egy cigarettára. És miről beszélgetnek? Hát ezaz…

Tivy tánccal indította a reggelt

Így indult a reggel a Villában: míg Tivy táncra perdült az ébresztő hallattán, addig a többiek alig bírtak kikelni az ágyból.

Ilyen, amikor Tivy jókedvűen ébred!

A villalakókat újra zenével keltették. Amíg a játékosok nagy része megpróbált nem foglalkozni azzal, hogy fel kellene ébredni, Tivy kiabálás helyett most egy átmozgató tánccal indította a reggelét.

A dühöngések és békülések reggele

Borúsan indult a buli utáni reggel: mivel mindenki berágott valakire, a Villa különböző pontjain duzzogtak egymásra a lakók. Vivien a kertben szidta Somát, aki a szobában szintén méltatlankodott a lányokra. Mici pedig Atit vette elő, hogy miért is itatták, amikor tudják nagyon jól, hogy szegény lány nem bírja a piát.

Tivynek málna helyett a haj szökött!

Tivy ébredés után fogta magát, kivonult az udvarra, és miközben azon háborgott, hogy metál zenére ébresztették fel őket, hosszú perceken keresztül zselézte a haját.

Mikike és Anna harmonikával ébresztette a villa lakóit

Peller Anna és Mikike úgy döntöttek, hogy kedveskednek a pároknak, és dallamokkal próbálták meg őket felébreszteni, hogy jobban induljon a reggelük.

Így indul a Kicsi Óriások napja!

Nehéz az ébredés? Akkor inkább lesd meg, hogy milyen szorgosak már kora reggel a Kicsi Óriások tehetségei!

Vajon egy este Mici hány emberbe köthet bele?

Ez volt a reggel kérdése. Miután Mici felébredt, körbement a Villában, hogy kiderítse, vajon kikkel balhézott össze előző este. Vikire még emlékezett, de a többiekre nem. A vicceskedő Dávid és Evelyn segítettek neki a visszaemlékezésben.

A Soma-Mici háborút végül már Dávid sem bírta idegekkel

Az előző esti buli veszekedése Mici és Soma között másnap reggel tovább folytatódott. Az adok-kapokból végül nem az "ellenfeleknek", hanem Dávidnak lett elege. Az asztalra csapva parancsolt a többiekre, hogy fejezzék be.

Ági megtornáztatta a párokat

"Beszív! Kiszív!" - avagy Sebestyén Ági edzéssel indította a reggelt, ráadásul azt is sikerült elérnie, hogy a többiek is csatlakozzanak hozzá.

Íme Nádai Anikó legcsodálatosabb reggele

A szombaton elrajtoló ValóVilág powered by Big Brother műsorvezetője kisfiával töltötte élete legszebb reggelét. A közös emlékről kép is készült, amin Anikó cuki kisfia is látszódik.

Hogyan indul a sztárok reggele?

Nem mindegy, hogy hogyan indítjuk a napot. Szakemberek is azt javasolják, hogy legyen egy jól bejáratott reggeli rutinunk. De mi a helyzet sztárjainkkal? Hogyan ébrednek? Mi az első dolguk indulás előtt?

Dia: „egy másik lény költözött belém”

Az este vidám volt, a másnap már kevésbé. Nyűglődve ébredtek a farmlakók, de muszáj volt, mert a kakasszóval érkezett a reggeli posta.

Reggeli állatkodás a Farmon


szerző:
2016.04.05. 19:50
Reggeli állatkodás a Farmon

Kellemes idilli reggeli hangulat a tanyán, avagy így ébrednek a farmerek egy jobb napon. Persze ismét van kivétel...

Kovács Dóra reggele mosolygósan indult

Dóri és egy mosolygós szmájli - ezt írták Kovács Dóra papírpoharára. DJ Doti éjjel zenél, nappal pihen - ezt az életmódot csak kávéval lehet elviselni. Ha viszont megvan a napi koffein-betevő, akkor meg sem állhat a buli reggelig.

8:08 – Minden Reggel 2015-12-16

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Hogyan indul jól egy reggel?

Valaki a kávéra esküszik, valakinek szüksége van arra, hogy legyen elég ideje elkészülni, valaki viszont kiugrik az ágyból és már menetre kész, valaki reggelizik, valaki nem..mindenkinek más kell ahhoz, hogy jól induljon a reggel. Hogy vannak ezzel sztárvendégeink, Beleznay Endre, Valkó Eszter?

Itt egy ébresztőóra, ami fepofoz, ha nem kelsz fel!

Egy svéd feltalálónő megépítette a tökéletes ébresztőórát: ha ezt használja, egész biztosan felkel majd, a szerkezet ugyanis nemes egyszerűséggel kipofozza az ágyból a használóját!

8:08 – Minden Reggel 2015-10-09

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-10-08

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-10-07

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-10-06

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-10-05

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-10-02

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-10-01

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-30

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-29

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-28

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-18

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-17

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-16

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-15

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-14

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-11

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma. 

8:08 – Minden Reggel 2015-09-10

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma. 

8:08 – Minden Reggel 2015-09-09

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma. 

8:08 – Minden Reggel 2015-09-08

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-04

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-03

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-02

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

Megmutatjuk, milyen az, amikor a Szigeten csend van

Napfelkelte a Hajógyári-szigeten. A csütörtöki esti brutális buli után most csend honol mindenhol. Csak a kukásautó zajong, na meg az a néhány kőkemény partyarc, aki még most is tolja a bulit.

Amikor a sok tízezer partyarc még alszik - együtt ébredtünk a Szigettel

Napfelkelte a Hajógyári szigeten. A csütörtöki esti brutális buli után most csend honol mindenhol. Csak a kukásautó zajong, na meg az a néhány kőkemény partyarc, aki még most is tolja a bulit.

Attila beavatja Dennist a nagy titokba

A taktikus elmondja a komisznak, hogy óvatosan bánjon Dórival, mert tele van az internet a lányról készült videókkal, miszerint a lány pupillája nem úgy működik, ahogy a „normál” embereknek.

Dennis nem rejtette paplan alá reggeli merevedését

A Villa komisza félmeztelenül járt kelt társai között, akik meg sem lepődtek Dennis merevedő férfiassága láttán.

Hogyan kerüljük el a sminkbakikat?

Nem csupán az számít sminkes bakinak, ha a végeredmény rossz lesz, hanem az is, ha maga az elkészítési folyamat hibádzik valahol. Egy sminkmestert faggattunk az alapszabályokról és a minőség-mennyiség viszonyáról make-up tekintetében.

Nátha elleni spray házilag

Jönnek a hideg napok és ezzel együtt a bacilusok is. Egy szakértő bemutatta, hogy milyen alapanyagokból tudunk "vírusírtót" készíteni otthonunkban.

Testépítő lesz Szigeti Ferenc?

A Karthago együttes zenekarvezetőjéről már régóta mindenki tudja, hogy szenvedélye a testedzés. Szigeti Ferenc azonban egy nem mindennapi dologra szánta el magát, ugyanis senior bodybuilder versenyre gyúr. Az elhatározásról, az emberpróbáló edzésekről és a munkáról kérdeztük.

Mi a titka egy több évtizede sikeres zenekarnak?

Kevés olyan együttes van ma a hazai popéletben, amely húsz éve folyamatosan teltházas koncerteket ad, és fiatalok sokasága dúdolja a slágereiket. A kezdetekről, az első klipekről, a változásokról és arról, hogyan tudtak sikeresek maradni, Csepregi Éva és Falusi Mariann meséltek.

Világszerte tíz baba közül egy koraszülött

Illés Daninak, a 4 For Dance táncosának és feleségének 30. hétre született meg a babájuk. Az átélt időszakról, az okokról és a közelgő Világnapról beszélgettünk.

Megelőzhető a gyerekek eltűnése?

Évről évre nő az eltűnt gyerekek, fiatalok száma hazánkban. Bár nagy többségük pár nap alatt előkerül, egyre gyakrabban és egyre többen válnak bűncselekmény áldozataivá. Gere Ferenc, volt rendőr ötlete azonban sok szülőnek hozhat megnyugvást. Hogy mi is ez pontosan és miként működik, most elmondta.

Ma van a diabétesz világnapja

Sok olyan betegség létezik manapság, amelynek kifejlődése nem jár tünetekkel! Különösebb panasz nélkül éljünk mindennapi életünket, mígnem egy egyszerű rutinvizsgálat alkalmával kiderül, hogy például a kelleténél magasabb a vércukorszintünk. Erről beszélgettünk.

Madáretető-trendek


szerző:
2014.11.13. 10:00
Madáretető-trendek

Igaz, hogy a meteorológusok nem jósolnak kemény telet, de attól még az itt maradt madarak kevesebb élelemhez jutnak, mint nyáron. Ráadásul télen eleve több táplálékra van szükségük az életben maradáshoz. Bemutatjuk, hogy miként használhatunk fel egy kartondobozt, elhasznált PET palackot vagy éppen egy wc papír gurigát madáretető gyanánt.
 

Téli ízek a francia konyhában

A franciák konyhájáról legtöbbünknek először a borok, sajtok, tengeri herkentyűk és a croissant ugrik be. Ennél azért persze jóval színesebb a paletta. Hogy milyen különlegességeket rejteget a francia ízvilág, miért nevezik az ínyencek konyhájának és milyen téli specialitásaik vannak, egy francia séf elárulja.

Szinetár Dóra egy beteg kisfiút támogat

Márknál hét hónapos korában egy ismeretlen betegséget diagnosztizáltak, az orvosok kevés esélyt láttak arra, hogy életben maradjon. Ám ő nem adta fel. A kisfiúval és édesanyjával a várható gyógyulásról beszélgettünk, Szinetár Dórát pedig arról kérdeztük, hogy miért áll az ügy mellé.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való