KERESÉS search-close

kukorica

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kukorica"

Így zajlik a MIRELITE zöldségek és gyümölcsök minőségellenőrzése!

Most bepillantást nyerhetsz a fagyasztott borsó, kukorica és meggy minőségellenőrzésének folyamatába! A teljes adást ITT tudod megnézni!

A Tuti Tiki Taki lesz a horgászok kedvenc csalija!

A K&H Cápák között különdíj jelöltje, Nagy Lajos egyszerű és nagyszerű vállalkozása a horgászoknak kedvez. A teljes adásból kiderül, hogy melyik cápát sikerült meggyőznie a Tuti Tiki Takival!

A sárga csapat kacsás-kukoricás étele

Az utolsó feladatban izgalmas párosítások közül válogathattak a csapatok: úgy kellett főelemet – húst – választaniuk, hogy mellé, valamilyen formában, az adott állat eledelét is fel kellett dolgozniuk. Hogy ez hogyan is sikerült? A kóstoláson kiderült!

Kukorica és popcorn? Ilyen ételeket készítettek a csapatok!

Az első feladatban nemcsak kukorica felhasználásával kellett egy húsos főételt készíteniük, de még egy nagy adag popcornt is be kellett építeniük a recepjükbe. A kóstoláson kiderült, mennyire jól csinálták!

Íme a csapatok kukoricából és popcornból készült ételei!

Az első feladatban volt meglepetés, hiszen nemcsak kukorica, de popcorn felhasznállásával kellett egy főételt kreálniuk a csapatoknak. Nézd meg itt, hogyan értékelte a tányérokat a zsűri!

Ne mutogass! Mindig a konyhafőnök a hibás!

Só helyett cukor, csajos tányérok és elnyomott konyhafőnökök. A második feladat is rengeteg izgalmat tartogatott, azonban a főzés után a zsűrinek is akadt egy-két szava a junioroknak.

Dupla kiakadás a zöldeknél: szétesett a csapat?

Miközben Peti végtelen küzdelmet vívott a kukoricakrémmel, kiakadt Bencére, aki konyhafőnökként megint elhanyagolta a feladatát. Végül a Séf leugrott hozzájuk és rendet tett a zöldek között.

A Séfet megtámadta a saját cukorcsodája

Sárközi Ákos most is adott egy kis inspirációt a gyerekeknek a különleges kukoricás desszertjével, aminek a központi éke - egy óriási cukorgomb - még az ő ujját is megtámadta. Volt is nevetés bőven utána.

Szárnyas molesztálta a vetésben megfáradt legényeket

Sany, Gergő és Gábor épp kukoricát vetettek, a tyúkól egyik megátalkodott lakója azonban megtorpedózta a munkafolyamatot.

Kukoricába fulladt egy kisfiú

Megrázó eset történt a baranyai Sombereken. Játék közben merült el és fulladt bele a szemes kukoricába egy kilencéves kisfiú. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. Ki hibázhatott és egyáltalán felelőssé tehető-e bárki is a tragédia miatt? Erről kérdeztük Dr. Krizsa Lajos, ügyvédet.

Cáfolják a mentők, hogy késve érkeztek

Kedden egy kisfiút temetett maga alá a kukorica Sombereken. A fiú édesanyja azt mondta a Blikknek, két órát kellett a mentőkre várniuk, de a mentőszolgálat szerint a riasztás után 25-27 perccel már a helyszínen voltak. A kisfiú életét azonban már nem tudták megmenteni. Az ügyben nyomoz a rendőrség, és munkavédelmi vizsgálat is indult.

BALESET: Kátyúba hajtott, ezért ütközhetett frontálisan

Darabokban a kocsi eleje, alig tartotta össze valami, amikor megpróbálták az autót elszállítani a baleset helyszínéről. A kocsi egy kukoricával megrakott teherautóval karambolozott, frontálisan. Száz kilométer per óránál akadt meg az összetört Opel sebességmérője. A baleset így történhetett: A kocsi Kecskemét irányából a dunaföldvári úton haladt, amikor Szabadszállás közelében a szemből érkező teherautó hirtelen áttért a másik sávba és frontálisan ütköztek.

Chilis-kukoricás csirke, és villámgyors gyömbéres sertés

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

Rosszkor jött a tikkasztó hőség

A rendkívüli meleg miatt a termőföldeken több helyen nap közben leállították a munkákat.

Négy nap fogdát kaptak a kukoricalopásért

Letöltendő elzárást szabott ki a bíróság a tetten ért kukoricatolvajokra.

Ráfizetett  jóhiszeműségére az őstermelő

Csongrád megyében egyelőre egy termelő volt kénytelen betárcsázni kukoricáját, mert szennyezett vetőmagot használt.

Ismét melaminos tejtermékeket találtak Kínában

Hubei tartomány hatóságai felszólították a helyi kereskedéseket, hogy azonnal vonjanak be 50 csomag kukorica ízesítésű tejitalt.

Aratás lánctalpas erősítéssel


szerző:
2010.10.30. 17:58
Aratás lánctalpas erősítéssel

Lánctalpas és gumihevederes kombájnokkal tudnak a táblákra rámenni a Békés megyei gazdák, hogy betakarítsák a kukoricát és még így is elakadnak a nagy sárban.

Egy férfi halt meg a tűzben


szerző:
2009.09.24. 13:51

Elkapták a kukoricás csalót


szerző:
2009.08.18. 14:48
Elkapták a kukoricás csalót

Az egyik legkeresettebb magyar bűnözőt Spanyolországban fogták el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való