KERESÉS search-close

cannes

72 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "cannes"

Story Extra 2017-06-08


szerző:
2017.06.08. 17:25
Palvin Barbara és Hamilton kapcsolata új szintre lépett?

A világhírű modell személyesen ment el szurkolni kedvenc pilótájának a legutóbbi versenyére. Március óta találgatnak a rajongók, hogy vajon mi lehet közöttük, és egyre inkább úgy tűnik, több mint barátság. Vajon beigazolódik a pletyka?

A magyarok és az Oscar: sikerek, melyekről még soha nem hallhattál!

A legrangosabb díjátadó 88 éve alatt, a magyarok állandó szereplők voltak a vörös szőnyegen. Összegyűjtöttük nektek a legnagyobb magyar Oscar-gálás sikereket, melyekről minden valamirevaló filmrajongónak tudni kell.

Újabb sztárral hozták össze Palvin Barbit

Nehéz dolga lehet a modellnek, bárkivel szerepel közös fotón, azonnal össze is hozza őket a bulvársajtó. Pláne ha sikeres, fiatal férfiról van szó. Legutóbb Cannes-ban kapták lencsevégre a Forma1-es világbajnok Lewis Hamiltonnal, közösen ültek be egy autó hátsó ülésére.

DiCaprio és Palvin Barbi összegabalyodtak?

A gyönyörű magyar modellt nem mással, mint az Oscar-díjas Leonardo DiCaprióval kapták lencsevégre a cannes-i fesztiválon.

Palvin Barbi szoknya nélkül vonult végig a vörös szőnyegen

Palvin Barbi is megérkezett a filmvilág egyik legnívósabb fesztiváljára. A vörös szőnyegen kisgyermekekkel szelfiző szupermodell még mindig eszméletlenül gyönyörű, erről tanúskodnak a legfrissebb fotók is, amik a helyszínen készültek.

Cannes-ban vetítik a Szerelmet


szerző:
2016.05.15. 18:50
Cannes-ban vetítik a Szerelmet

Újravetítik Cannes-ban Makk Károly Szerelem című filmjét. A Törőcsik Mari, Darvas Lili és Darvas Iván főszereplésével készült világhírű alkotás nemzetközi premierjét 1971-ben tartották a Cannes-i Filmfesztiválon, ahol többek között elnyerte a zsűri díját. Most a 45 évvel ezelőtt készült film felújított, digitalizált változatát mutatják be. A vetítésre Makk Károly is odautazott, Híradónknak azt mondta, nagyon boldog, hogy újravetítik a filmjét.

Már Cannes-ban zsűrizik Nemes Jeles László

Megérkezett Cannes-ba Nemes Jeles László. Az Oscar-díjas Saul fia rendezője 30 év óta az első magyar filmes, akit meghívtak a filmfesztivál zsűrijébe. Mostantól napi 4-5 órát tölt filmnézéssel egészen jövő vasárnapig, amikor kihirdetik a díjazottakat. A fesztivál Woody Allen új filmjének premierjével kezdődött.

Story Extra 2016-05-12


szerző:
2016.05.12. 16:55
Nemes Jeles László hollywoodi nagyágyúkkal bulizott

Az Oscar-díjas Saul Fia rendezője, Nemes Jeles László megérkezett Cannes-be. A rendező az idei filmfesztivál zsűritagja lesz, de előtte még a legnagyobb hollywoodi sztárokkal bulizott.

Woody Allen új filmje nyitja majd az idei Cannes-i filmfesztivált

A rendező újabb alkotással rukkol elő az idén, ami egy sztároktól dúskáló szereposztással kecsegtet, Kristen Stewarttal és Jesse Eisenberggel a főszerepben.

Cannes-ban fejezik be Kamondi Zoltán filmjét

Cannes-ba küldték Kamondi Zoltán utolsó filmjét. A rendező március 17-én hunyt el. Halj már meg című filmje utómunkálatait az ő elképzelése alapján végzik majd el. A Balázs Béla-díjas filmrendező 55 éves volt.

Ez történt májusban


szerző:
2015.12.25. 18:55
Ez történt májusban

Vita a halálbüntetés visszaállításáról, összetört a honvédség egyik Gripen vadászgépe és botrány a paralimpiai bizottságnál. Májusban történt mindez, abban a hónapban, amikor a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséget korrupciós botrány rengette meg, és elnyerte a nemzetközi kritikusok díját Nemes Jeles László alkotása, a Saul fia a cannes-i filmfesztiválon.

A francia Riviéráról jelentkezik a Brandmánia!

Több mint negyvenezer nevezés érkezett a Cannes-i Reklámfesztiválra. Ebből százötven magyar, amelyből három győztes is született. Ilyen még sosem volt!

Fókusz 15-06-23


szerző:
2015.06.23. 19:25
Fókusz 15-06-23

Fókusz: Ki lesz a műsorvezető? - A zsűrit már lelepleztük, most megmutatjuk, kik lesznek a Hungary’s Got Talent házigazdái. Megzsarolták - Pornóképekkel zsarolják hónapok óta VV Évát. A lány most erotikus képeit is nyilvánosságra hozta. Olimpia Budapesten? - Mennyibe kerülne és mennyit hozna? Az már biztos, hogy megpályázzuk a 2024-es nyári olimpia rendezési jogát.

Cannes: új szemszögből láthatjuk a filmfesztivált

Hetek óta egy magyar film Cannes-i sikerétől hangos a magyar sajtó: a Saul fia még az Oscar-díjra is esélyes. Méltatlanul kevés szó esik azonban egy másik produkció sikeréről, amely szintén magyar alkotókat dícsér: Topolánszky Tamásék ugyanott, ugyanakkor ünnepeltek, mint Nemes Jeles Lászlóék, még akkor is, ha kicsit más szemüvegen keresztül figyelték a Cannes-i csillogást.

Cannes másik arca, amiről eddig kevesen tudtak

Hetek óta egy magyar film Cannes-i sikerétől hangos a magyar sajtó: a Saul fia még az Oscar-díjra is esélyes, de erről már rengeteget beszéltünk. Méltatlanul kevés szó esik azonban egy másik produkció sikeréről, amely szintén magyar alkotókat dicsér: Topolánszky Tamásék ugyanott, ugyanakkor ünnepeltek, mint Nemes Jeles Lászlóék, még akkor is, ha kicsit más szemüvegen keresztül figyelték a Cannes-i csillogást. Dörmer Csaba riportja.

Ahol a túlélés a kivétel és a halál a szabály

Nemes Jeles László lehet, hogy nem éppen a szavak embere, a film azonban egészen biztosan az ő kifejezőeszköze. Barabás Évi olyan szerencsés és kivételes helyzetbe került, hogy a Saul fia című film rendezőjével beszélgethetett a Portréban.

Saul fia: arc a pokol közepéből

Csütörtökön volt a Saul fia című, Cannes-ban nagydíjat nyert film budapesti díszbemutatója. Nemes Jeles László műve, amelyről világszerte elismeréssel írnak és beszélnek, két hét múlva látható a mozikban. A főszereplő Röhrig Géza volt Baló György vendége.

Fókusz 15-05-29


szerző:
2015.05.29. 18:00
Fókusz 15-05-29

Fókusz: Együtt vagy külön? - Elmélyíti, vagy tönkreteszi a párkapcsolatot a közös kassza? Hírességek vallanak a kényes témáról. Különleges bemutató - Ott voltunk a Saul fia díszbemutatóján. Hogyan borította fel a világsiker a rendező és a főszereplő életét? Küzdelmes út! - Vízvezeték - szerelésből tartja fent magát a riói olimpiára készülő válogatott bokszolónk, Harcsa Norbert.

Saul Baló György vendége

Hívő és zsidó a Cannes-i nagydíjas Saul fia főszereplője, Röhrig Géza. A haláltáborban, a pokol poklában játszódó filmben  inkább az arcával és a szemével beszél, mint a hangjával:  élt Párizsban, rockzenekart alapított Budapesten, lengyel irodalmat és filmrendezést tanult, most New Yorkban él, tanít, verseket ír, első regényén dolgozik, és 48 éves korában voltaképpen véletlenül lett ünnepelt színész. 

Már 48 ország vette meg a Saul fia című filmet

Nemes Jeles László első nagyjátékfilmje Cannes-ban vasárnap a Zsűri nagydíját nyerte el. A film alkotói a siker után először jelentek meg együtt egy sajtótájékoztatón. A rendező, Nemes Jeles László azt mondta, számára tényleg az a legfontosabb, hogy beszéljenek a filmről. 

Fókusz 15-05-26


szerző:
2015.05.26. 18:00
Fókusz 15-05-26

Fókusz: Tényleg igaz? - Hajfestés, körömlakk, szőrtelenítés? Lerántjuk a leplet a terhességi tévhitekről. Diadal - Az egész világ a Saul fia győzelmétől hangos, de mik voltak eddig a legsikeresebb magyar filmek? Ámokfutó - Elkapták a négyes hatos villamos rémét. Megszólal az egyik áldozata is.

Trokán Nóra együtt a vörös szőnyegen a legnagyobb sztárokkal

Trokán Nóra nem mindennapi lehetőséget kapott, ugyanis Cannes-ban, azon a vörös szőnyegen vonulhatott végig, ahol a legnagyobb sztárok is, sőt még találkozhatott is párral közülük, de, pontosan kikkel is? Reggel elmesélte!

A Saul fia nyerte a zsűri nagydíját

Történelmi siker Cannes-ban. Nemes Jeles László Saul fia című filmje nyerte el a zsűri nagydíját, ami a második legrangosabb díj a fesztiválon. Magyar film utoljára 30 évvel ezelőtt kapott ilyen rangos elismerést. A Saul fia Nemes Jeles László első nagyjátékfilmje. A rendező azt mondta a díjátadó után, hogy az ájulás szélén volt a gálán. A Saul fia több elismerést is kapott: 4 díjjal térhet haza. Az Arany Pálmát Jacques Audiard francia rendező tamil menekültekről szóló alkotása kapta.

Velünk történt


szerző:
2015.05.25. 12:00
Velünk történt

Ha nem láttad volna a legérdekesebb riportokat és a legütősebb sztorikat, és az RTL Moston sem nézted volna vissza őket, akkor most mindent bepótolhatsz! Összeszedtük neked az elmúlt hét legnagyobb durranásait.

Újabb magyar siker Cannes-ban!

Tarolt a Saul fia Cannes-ban, a film főszereplőjét, Röhrig Gézát várjuk. Ha a kontaktlencsét nem hordjuk megfelelően, az a látásunkba is kerülhet. Egy szemész szakorvossal beszélgetünk majd erről. Továbbá azt is megfejtük, hogyan befolyásolhatja sorsunkat a házszámunk.

Botrány a cipősarkak körül Cannes-ban

A filmfesztivál hostessei megállítottak, illetve nem engedtek be több nőt, mert azok nem viseltek magassarkú cipőt a díszelőadásokon. Köztük volt egy filmproducer is, aki részlegesen amputált lábfeje miatt csak lapos cipőt tud hordani. A fesztivál öltözködési szabályai egyébként nem írják elő a magas sarkú lábbelit.

Tolonganak a Saul fia vetítésein Cannes-ban

A nézők kedvence lett a magyar film, egymásnak ajánlják. Esélyesnek tartják, hogy a rendező, Nemes Jeles László és a főszereplő is díjat nyer, sőt, akár a zsűri nagydíját vagy az Arany Pálmát is elhozhatja a film. Egy amerikai forgalmazó pedig már megvette a jogokat.

Egyöntetű tetszéssel fogadták a Saul fiát

Meglepő, sőt megdöbbentő lenne, ha a Saul fia díj nélkül távozna Cannes-ból - ezt írja egy francia lap. A holokauszt eseményeit új szemszögből feldolgozó magyar filmet péntek este mutatták be a Cannes-i Filmfesztiválon és óriási sikert aratott.

Magyar film is versenyez Cannes-ban

Hollywoodi szuperprodukció helyett egy francia filmdráma díszbemutatójával kezdődött szerda este a Cannes-i filmfesztivál. Világsztárokból azért volt bőven így is, hiszen már az amerikai rendező-páros Coen testvérek vezette zsűriben is több nagy név van, például Sophie Marceau, Jake Gyllenhaal, vagy Sienna Miller. A 19 versenyfilm között egy magyar alkotás is indul. Nemes Jeles László Saul fia című filmjének díszbemutatóját pénteken tartják a francia riviérán.

Letiltották a sztárokat a szelfizésről

A Cannes-i Filmfesztivál művészeti igazgatója megpróbál megálljt parancsolni a filmsztárok körében is igen népszerű hóbortnak.

Reflektor 15-04-07


szerző:
2015.04.08. 01:40
Reflektor 15-04-07

Reflektor: Szabó Zsófi különleges kapcsolatot ápol édesanyjával. Kulcsár Edina esküvőre készül.

Reggeli Hírvadász - 15/03/25

Cooper meglepő szerepben, Fassbender pedig western Aragornként hódít. De a csábos hímeken kívül akad még némi Star Wars-titok, és egy filmfesztivál plakát is a tarsolyunkban!

Brandmánia - 2014. november 13.

Egy műsor, amely márkákról és a média izgalmas világáról szól. Azoknak, akik ebben az elképesztően gyorsan fejlődő világban dolgoznak, és azoknak, akik nem is sejtik, mennyi érdekességet tartogat számukra ez a trendi világ.

A Fehér isten díszbemutatóján jártunk

Mundruczó Kornél Cannes-i díjnyertes filmje, a Fehér isten a kedd esti budapesti díszbemutatón is óriási sikert aratott. Az eseményről, amelyen a hazai sztárvilág és filmes szcéna színe-java megjelent, természetesen a Reflektor stábja sem hiányozhatott.

Fókusz 14-05-28


szerző:
2014.05.28. 19:30
Fókusz 14-05-28

Fókusz: Életveszélyben - Élő emberkísérletek a budapesti éjszakában. Új drogok a piacon. De hogyan kerülhetők el? Világsztárokkal buliztak - Álomélet Cannes-ban. Timi Stallonéval és Mel Gibsonnal, Palvin Justin Bieberrel mulatott. Rózsaszín életérzés - Pink szoba, ruhák és kiegészítők. Miért jelent biztonságot a rózsaszín, és mit gondolnak erről a férfiak?

Reflektor 14-05-27


szerző:
2014.05.28. 01:00
Reflektor 14-05-27

Reflektor: Mundruczó Kornél Cannes-i élménybeszámolója és Oszter Alexandra nyitott egy új kapcsolatra.

Cannes-i küldetés Palvin Barbarával

Palvin Barbarát nem csak az érettségi állította próba elé, hanem a világ egyik legelőkelőbb és legtöbb szemet vonzó vörös szőnyege is, a cannes-i filmfesztiválon. Fotósok és operatőrök százai voltak a vizsgabiztosok, akik minden mozdulatát árgus szemmel figyelték.

Fókusz 12-06-26


szerző:
2012.06.26. 20:55
Fókusz 12-06-26

Fókusz: Szépség a csúcson - Egycsapásra világsztár lett Palvin Barbara, aki Cannes-t is meghódította. Az exkluzív interjúban a szerelem is szóba került. Milliós tartozások? - Évek óta ki nem fizetett közösköltség-számlák, végrehajtási eljárások, háborgó lakók. Kozsóra össztüzet nyitottak hátralékai miatt. Hajtóvadászat - Barnamedve költözött a Börzsönybe? Mi a teendő, ha veszélyes állattal kerülünk szembe?

Fókusz 12-05-16


szerző:
2012.05.16. 20:45
Fókusz 12-05-16

Fókusz: Szirota Jennifernek már bejött az átalakulás. Most apján a sor, aki hatalmas súlyával már az életét teszi kockára. Szerelmespárok, akik a valóságban is vállalták az óriási korkülönbséget. Veronika ismét egyedül maradt. Miután megverte és megalázta, Cristofel a kapcsolatát is tönkretette?

Portré 12-05-06


szerző:
2012.05.07. 02:15
Portré 12-05-06

Portré: Rákospalota vagy talán egész Budapest egykori legrosszabb gyerekével beszélgetett Barabás Éva a Portréban. A vörös kissráccal, aki már a 73. életévébe lépett, és akitől mindannyian tudjuk, hogy bármerre is sodorjon az élet, minden jóra fordulhat, csak kell egy csapat. A Kossuth- és Balázs Béla-díjas Sándor Pál 38 volt, mikor Berlinből hazahozhatta az Ezüst Medvét a Herkulesfürdői emlék című filmjével, öt évvel később Cannes-ban pedig FIPRESCI-díjat kapott a Szerencsés Dániellel.

Sörért oroszlánt


szerző:
2011.07.01. 23:14
Sörért oroszlánt

Ezüst díjat nyert a magyar csapat a cannes-i reklámfesztiválon.

Fenekét mutogatta rajongóinak a Taxi sztárja

Őrizetbe vették Sami Naceri francia színészt Cannes-ban, mert rajongóinak a hatsóját mutatta meg, közös fotó helyett.

Nem osztatlan a cannes-i győztes sikere

Füttyel, fújjolással fejezte ki nemtetszését az újságírók egy része, hogy az amerikai Terrence Malick Életfa című filmje nyert.

Hitler miatt tiltották ki Cannes-ból a rendezőt

A franciaországi filmfesztiválon nemkívánatos személynek nyilvánították Lars von Triert, miután a dán rendező egy sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: „egy kicsit” szimpatizál Adolf Hitlerrel.

Magyar siker Cannes-ban


szerző:
2011.05.19. 08:18
Magyar siker Cannes-ban

Miklauzic Bence és Lengyel Ferenc „A parkoló” című forgatókönyve nyerte a ScripTeast különdíját.

Naomi Campbell jótékony céllal mutatta meg magát

A szupermodell a japán földrengés és szökőár áldozatainak megsegítésére szervezett divatbemutatót.

Párizsi éjféllel startolt Cannes

Woody Allen „Midnight in Paris” című filmjének bemutatójával megnyílt szerda este a 64. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál.

Magyar döntéshozó Cannes-ban


szerző:
2011.05.09. 15:00
Magyar döntéshozó Cannes-ban

Magyar zsűritag is lesz a szerdán kezdődő cannes-i filmfesztiválon.

Magyar film tarolt a linzi filmfesztiválon

Kocsis Ágnes Pál Adrienn című filmje nyerte a közönségdíjat a linzi Crossing Europe filmfesztiválon.

Pál Adrienn végre itthon is útjára indul

Csütörtökön lesz a Pál Adrienn című film országos bemutatója. Kocsis Ágnes filmje a 63. Cannes-ban FIPRESCI-elismert kapott.

Cannes-ban debütálhat az új Almodóvar-mozi

Az Antonio Banderas főszereplésével készülő horror plakátját a rendező öccse már feltöltötte Facebook-profiljára.

Később „ismerhetjük meg” Pál Adriennt

Kocsis Ágnes filmje a 63. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyszekciójában elnyerte a FIPRESCI-díjat.

Félmillió eurónyi luxuscikket raboltak

A Christian Dior cannes-i butikjába berontó rablók ruhákat és más luxuscikkeket zsákmányoltak, mielőtt kereket oldottak.

De Niro lesz a Cannes-i Filmfesztivál feje

Robert de Niro amerikai színész lesz az idei Cannes-i Filmfesztivál zsűrijének elnöke.

Magyar rendező sikere Cannes-ban


szerző:
2010.05.26. 03:30
Magyar rendező sikere Cannes-ban

Kocsis Ágnes Pál Adrienn című alkotása tarolt saját kategóriájában.

Thaiföldi filmé az Arany Pálma


szerző:
2010.05.23. 20:52
Thaiföldi filmé az Arany Pálma

A legjobb színésznek járó díjon Javier Bardem és Elio Germano osztozik, míg a legjobb színésznő Juliette Binoche lett.

Magyar film is nyert Cannes-ban


szerző:
2010.05.22. 20:28
Magyar film is nyert Cannes-ban

A filmkritikusok nemzetközi szövetsége, a FIPRESCI Kocsis Ágnest díjazta Cannes-ban Pál Adrienn című játékfilmjéért.

Háborús bűnösnek nevezte Busht és Blairt

Háborús bűnösöknek nevezte egy világhírű brit filmrendező csütörtökön George W. Bush-t és Tony Blair.

Ellopták Lindsay Lohan útlevelét

Nem tudott visszautazni Los Angeles-i bírósági tárgyalására a színésznő.

Sztárok lettek a magyarok Cannes-ban

A hazai filmesek nagyszerűen szerepelnek a fesztiválon, akad, akitől aláírást és fotót kérnek.

Hollywood bevette Cannes-t


szerző:
2010.05.18. 03:30
Hollywood bevette Cannes-t

Rengeteg álomgyári sztár jelent meg a Riviérán: például Michael Douglas, Naomi Watts, Russel Crowe.

Magyar dömping Cannes-ban


szerző:
2010.05.12. 09:00
Magyar dömping Cannes-ban

Idén öt magyar filmes képviselteti magát a legrangosabb európai filmfesztiválon.

Erős magyar jelenlét lesz Cannes-ban

Két magyar világpremiert is tartogat a 63. Cannes-i Filmfesztivál programja.

Vihar a Riviérán a cannes-i filmfesztivál előtt

Cannes és Nizza hatóságai a tengerpartok takarításával vannak elfoglalva, de fogadkoztak, hogy a filmfesztiválra minden készen áll majd.

Magyar alkotások Cannes-ban


szerző:
2010.04.23. 18:34
Magyar alkotások Cannes-ban

Mundruczó Kornél legújabb filmjét felvették a neves fesztivál hivatalos versenyprogramjába.

Bakisorozat egy zenei díjátadón


szerző:
2010.01.24. 10:20
Bakisorozat egy zenei díjátadón

Rossz eredményt hirdettek Franciaország legrangosabb zenei díjátadóján. A legjobb női előadó leesett a színpadról.

Heath Ledger utoljára a filmvásznon

Bemutatták a Cannes-ban Heath Ledger filmjét, amelynek forgatás közben meghalt.

Iráni filmbemutató Cannes-ban


szerző:
2009.05.15. 12:40
Iráni filmbemutató Cannes-ban

A kurd származású iráni rendező korábbi filmjei közül Iránban sokat betiltottak.

Kezdődik a cannes-i filmfesztivál

A nyitófilm különlegessége az, hogy animációs film lesz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való