Bulvár

Nicole Kidmant teljesen kivágták a Tom Cruise karrierjét bemutató videóból

rtl.hurtl.hu

2022. május 20. 17:17

Hiába van három közös filmjük, a 10 perces montázsban egy pillanatra sem tűnik fel a színész egykori felesége.

Bár Nicole Kidman több mint tíz évig volt Tom Cruise felesége, és három közös filmben is együtt dolgoztak, a színésznő mégsem szerepelt a 2022-es Cannes-i Filmfesztiválon a Top Gun: Maverick bemutatója előtt levetített 10 perces videóban. Az összeállítás amúgy a tiszteletbeli Arany Pálma-díjat kapó Tom Cruise karrierjét mutatta be – derült ki a Variety cikkéből.

Az egykori sztárpár az 1990-es Mint a villám című film forgatásán ismerkedett meg egymással, és bár az alkotás egyes jelenetei bekerültek a montázsba, a főszerepet játszó Kidman egyszer sem tűnt fel, csak Cruise, amint autót vezet.

Nicole Kidman és Tom Cruise a Mint a villám című filmben

Az 1992-es Túl az Óperencián című romantikus filmben a két világsztár ír menekülteket alakít, akik az 1890-es évek Amerikájában próbálnak szerencsét. Tomról ugyan bekerült a filmből egy lovaglós részlet az összeállításba, Nicole-nak azonban nyoma sem volt.

A Stanley Kubrick nevéhez fűződő Tágra zárt szemek című erotikus drámában szintén a színésznő oldalán tűnt fel Cruise, azonban ebből a filmből is egy jelentéktelen részlet került bele a válogatásba, természetesen ex-felesége nélkül.

Az eset pikantériája, hogy a többi, Tom Cruise nevéhez fűződő filmből feltűntek olyan jelenetek az összeállításban, amiben más színészek is szerepelnek. Így került a videóba Dustin Hoffman, Kirsten Dunst, Renée Zellweger vagy Penelopé Cruz is.

A videóból kiderül, hogy miért romlott meg a sztárpár házassága:


Nyitókép: Steve Granitz / Getty Images

#Bulvár#nicole kidman#tom cruise#cannes#házasság#Filmek

Címlapról ajánljuk