CinemaKlub

Minden szinglik ősanyja valóban anyai örömök elé néz!

rtl.hurtl.hu

2016. március 23. 15:14

Visszatér Bridget Jones a várva várt folytatással. Lássuk, hát mit lehet eddig tudni és lessük meg az előzetest is jó alaposan!

Az első számú szingli és barátai ismét jó szórakozással kecsegtetik a rajongókat. Valamint nem kevés változással!

Az előző rész történései után 12 évvel kapcsolódhatunk be Bridget Jones (Renée Zellweger) életébe:

A munkahelyén hiába az előrelépés és a produceri státusz, még mindig nem veszik komolyan. Sajnos szembesülnünk kell azzal is, hogy a boldogan élnek, míg meg nem halnak ezúttal sem jött össze neki. Mindenki kedvencével, Mark Darcyval (Colin Firth) való kapcsolata zátonyra fut. Úgy tűnik, a szerelem ezúttal már nem elég azokkal a bizonyos karókkal szemben. 
 

Illetve a másik kedvencünktől Hugh Grantől, sajnos el kell, hogy búcsúzzunk!
 
 
Helyette új szereplő dobogtatja meg Jones szívét, Jack Qwant (Patrick Dempsey a Grace klinika  híres csábítója).
 

Colin Firth, a Darcyt alakító színész, a következőket nyilatkozta az új szereplővel kapcsolatban:

„Ő egy teljesen másfajta vetélytárs, mint amilyen a Hugh Grant által játszott Daniel Cleaver volt. Őt nem ismerem gyerekkorom óta, teljesen kívülálló és rengeteg módon jelent fenyegetést a karakteremre.”

 Firth nem volt hajlandó többet elárulni a filmről, azt azonban még hozzátette, jobban szereti, ha bizonyos dolgokra csak idővel derül fény.
 

Az előzetesből viszont szerencsénkre kiderül jó néhány dolog, mint például az is, hogy Bridget teherbe esik azt, hogy kitől, azt azonban nem tudja. Mindezek ellenére bulizgat, próbál elismerést szerezni a munkahelyén és a családjával is szeretné megtalálni a közös hangot.

A nagy kérdés tehát az, kitől van a gyerek és, hogy kit fog végül választani az örök szingli Jones. A válaszokra azonban, még egészen őszig kell várnunk sajnos!

Addig is tekintsük meg az előzetest:

 


Forrás: Indiwire.com
Képek: Tumblr
#CinemaKlub#renée zellweger#colin firth#hugh grant#patrick dempsey#baba#esküvő#Karrier#vígjáték#romantika

Címlapról ajánljuk