Kultúra

Will Smith felpofozta Chris Rockot, de Nicole Kidman akciója jobban fájhatott

rtl.hurtl.hu

2022. március 28. 9:50

Egyértelműen kinyilvánította, kinek az oldalán áll.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, szokatlan eseménysornak lehettek tanúi, akik követték a Oscar-díjak átadását. Chris Rock komikus éppen a legjobb dokumentumfilm kategóriát konferálta fel, amikor Will Smith feleségére célozva azon kezdett el poénkodni, hogy a színésznő szerepelhetne a G. I. Jane című film második részében. A G.I. Jane-ben Demi Moore kopaszra borotvált fejjel szerepelt. A mostani Oscar-gálára Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith is rövid hajjal, majdnem kopaszon jelent meg. Csakhogy nem egy film miatt, hanem mert egy alopecia nevű betegségben szenved, ami a haj kihullásávál jár. Will Smith ezután felment a színpadra, és egy hatalmasat lekevert a komikusnak.

A nézők leginkább megdöbbentek az eseményeken, például Nicole Kidman ausztrál színésznő is, akinek arckifejezése és az ujjaival formált szívecske már mémmé vált a közösségi médiában:

 


A színésznő az eset után meg is ölelgette Will Smith-t:


Smith a Richárd király című filmben nyújtott alakításáért megkapta a legjobb férfi főszerelőnek járó Oscart, beszédében pedig elnézést kért azért, hogy felpofozta Chris Rockot.

Nyitókép: Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images

#Kultúra#nicole kidman#oscar-díj#will smith#chris rock#pofon

Címlapról ajánljuk