Celebklub

Nicole Kidman: „Mondtam én, hogy megnyerném a Survivort!”

rtl.hurtl.hu

2018. január 30. 19:00

Az Oscar-díjas színésznőről már eddig is tudtuk, hogy bevállalós a szerepeiben, most viszont kiderült, hogy akár még a túlélőshow-ban is próbára tehetné magát.

A Vanity Fair legújabb hollywoodi különkiadásában megannyi hírességről derült ki, milyen titkos szenvedélyeik vannak. Tavaly például azon nevethettünk, hogyan ugra-bugrál Emma Stone vagy hogyan dugdos a fogai közötti résbe mindenféle tárgyat Dakota Johnson.

Idén azonban nemcsak a nevetésé volt a főszerep, hiszen Nicole Kidman sokkoló „mutatványra” vállalkozott: egy négyfogásos vacsorát költött el a kamerák előtt, magassarkúban, csodaszép ruhában... Az előkelő esemény azonban mégsem az volt, amire számítottunk, ugyanis a színésznő különféle bogarakat fogyasztott el pálcikák segítségével.

Férgek és a szöcskék kerültek a tányérjára, ráadásul a többségük még élt is.

„Csak megjegyezném, a világon majd 2 milliárd ember eszik bogarakat, és most már én is közéjük tartozom!” – említette meg miközben evett.


A kóstolgatás közben azért neki is megakadt néha a torkán egy-egy falat, de próbálta tartani magát, és úgy prezentálta az „ételeket”, mintha megszokott lenne ilyeneket majszolgatni. De egy idő után annyira belelendült, hogy azt mondta:

„Mondtam én, hogy megnyerném a Survivort!”


Persze, mindannyian tudjuk, hogy ennél azért jóval többre lenne szüksége, hogy túlélje a szigeten, de tény, hogy már az is jó pontnak számít, hogy bármit lazán a szájába vesz. Vajon ő mit kezdett volna egy csirke embriós tojással például?

A tavalyi széria versenyzői egytől egyig hihetetlen kihívásokon küzdötték át magukat – többek között a fent említett fogáson is – ahhoz, hogy elérjék céljukat. Hogy ez mi volt? Volt, akinek a győzelem, másoknak a puszta bizonyítási vágy. De az tuti, hogy mindannyiuk élete megváltozott.

Forróság, éhezés, taktikázás, érzelmi és mentális hullámvasút, és akkor még jöttek a feladatok is. Mindig volt egy-egy fordulat, ami sokkolta őket. De ahogy például a két finalista, Iliász és Feri visszaemlékeznek, hiányzik nekik a Survivor:

„Mire szétéheztük magunkat, addigra kaptunk mentálisan egy nagy pofont, vagy egy seggberúgást, mindegy minek nevezzük. De tényleg ezek így hiányoznak.” – mesélte Feri.


Így van ezzel szinte minden túlélő, hiszen egytől-egyig állítják: a játék megváltoztatta az életüket!

Érzitek magatokban az erőt és a vágyat, hogy ekkora kalandra vállalkozzatok? Akkor ne habozzatok és jelentkezzetek a Survivor következő évadába!

Ha már jelentkeztél, nézd meg itt, hogy miket tanácsolt Istenes Bence a jövő kalandorainak!

Kíváncsi vagy, hogyan emlékezett vissza Szandi, Adri, Benedek vagy éppen Gergely a Survivor kihívásaira! Akkor kattints!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#nicole kidman#bogár#bogarak#Survivor#iliász#feri

Címlapról ajánljuk