Celebklub

Eljegyezték Görgényi Fruzsinát, vagy nem?!

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 16. 13:39

A Barátok közt színésznője a Reggeliben véget vetett a róla szóló pletykáknak, és kiderült az igazság...

A híres sorozat stúdiója újra megtelt élettel, ugyanis véget ért a nyári szünet a Mátyás király téren. Mint a többi szereplőnek, Görgényi Fruzsinak is befejeződött a vakációja és már javában forgat.

Hiába nyaralt a színésznő, távol hazánktól, az utóbbi időben több cikk is megjelent arról, hogy kedvese, Vastag Csaba eljegyezte őt. Fruzsi a Reggeli műsorában vendégeskedett ma, ahol elmondta, egyáltalán nem igazak a róla szóló pletykák: nem történt lánykérés, és még babát sem vár. Sőt az is kiderült, hogy a Fruzsi mennyire volt dühös az álhírek gyártóira.

„Nagyon felidegesítem magam. Hadd döntsem el én, hogy milyen ritmusban közlöm, meg hogyan, milyen formában. Persze, dühös vagyok, és igazságtalan. Tudom, hogy ez a munkájuk, ezzel is tisztában vagyok, ők ezt nagyon jól csinálják, hogy ha ezekre le tudnak csapni, viszont nekem van egy életem” – fakadt ki a színésznő.
 

A Barátok közt Gigije Márknak és Annának arról is őszintén beszámolt, hogy idén miért Ciprusra ment nyaralni, és arról is, hogy öt év után miért most békült ki édesapjával.

Fruzsival készült teljes beszélgetést itt tudod visszanézni:

forrás/képek: Reggeli, Instagram
#Celebklub#RTL Klub#rtl#színésznő#szerelem#kapcsolat#eljegyzés#álhír#pletyka#forgatás#nyaralás#görgényi fruszina#gigi#Barátok közt#sorozat#Reggeli

Címlapról ajánljuk