Celebklub

Radics Gigi mindent bevállalt a Szigeten?

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 13. 16:55

A fesztiválon bizony azok is feltalálhatják magukat, akik éppen nem szeretnének a tömegben csápolni. Az X-Faktor mentorával felfedeztük a Sziget programokat.

A Story Extra stábja úgy döntött, itt az ideje még jobban feltérképezni az idén 25 éves fesztivál területét és olyan programok nyomába eredtek, amikkel elüthetjük az időt két koncert között. Természetesen nem maradtak egyedül a felfedezésben, hiszen Radics Gigi is velük tartott, aki a hamarosan induló Mentor Ház és az Aréna koncertje munkálatai mellett is szakított rá időt, hogy kinézzen a Szigetre, sőt riporternek is állt.

Nem egy külföldit elkapott egy gyors interjúra, miközben a tömegben sétálgattak és nézelődtek.

Kiderült, hogy Gigi a magasságtól – így a katapulttól is retteg –, arra azonban bármikor kapható, hogy egy jót táncoljon. A bazár soron sétálgatva is megtalálta a legjobb zenét, és nem fogta vissza magát:

„Még a bódéknál is lehet bulizni, mint láttátok… el is fáradtam!” – mondta nevetve Gigi.


Persze, ezek után egy kis ruhavásárlás, fürdőzés, sőt még egy pingpong meccs is belefért a mentor napjába, hogy utána még a civil sátraknál is tesztelhesse magát.

Nem Gigi volt azonban az egyetlen, aki a fesztivál mélyére nézett, hiszen korábban Lakatos Márkkal állítottuk össze a legtöbbet falt Sziget kaják listáját! Nézzétek csak!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#X-Faktor#sziget#fesztivál#radics gigi

Címlapról ajánljuk