Celebklub

Ezt üzente Vilmos herceg az elődöntőben kikapó angol válogatottnak

rtl.hurtl.hu

2018. július 12. 18:00

Horvátország nagy meglepetésre elverte Angliát az elődöntőben, így az angolok már csak a 3. helyért küzdhetnek Belgium ellen. No de mit szólt ehhez a focirajongó Vilmos herceg?

Július 11-én, szerda este 2:1-re győzött a horvát válogatott az angol ellen, így vasárnap a horvátok játszhatnak döntőt a franciákkal, az angolok pedig szombaton küzdhetnek a 3. helyért, a belgák ellen. Magyarán az angolok már nem győzhetnek a 2018-as orosz foci-vb-n, amiről Vilmos hercegnek is megvan a maga véleménye!


- írta ki a királyi család lakhelyéül szolgáló Kensington-palota hivatalos Twitter csatornájára.

„Tudom, hogy Anglia most mennyire csalódottnak érezheti magát, de büszkébb nem is lehetnék erre a csapatra, járjatok feltartott fejjel. Egy hihetetlen világbajnokságotok volt, történelmet írtatok, és valami olyasmit adtatok nekünk rajongóknak, amiben hihetünk. Tudjuk, hogy még több is jön ettől az angol csapattól. W”

Korrekt, nem igaz? A foci-vb nemcsak a fél világot és Vilmos herceget érintette meg, ÉNB Lali például Neymaros frizurát csináltatott magának - a végeredmény viszont nem pont olyan lett...

Forrás: JustJared
#Celebklub#RTL Klub#rtl#vilmos herceg#anglia#foci#foci-vb#vb#világbajnokság

Címlapról ajánljuk