Celebklub

Sárközi Ákos betartotta a szavát: újra meglepte Meczker Tomit!

rtl.hurtl.hu

2018. május 16. 11:16

A Konyhafőnök ötödik évadának egyik legmeghatóbb pillanata volt, amikor Tomi elsírta magát Sárközi Ákos miatt. Akkor a Séf megígért valamit, ezt pedig be is tartotta a mai Reggeliben.

Rengeteg izgalmat, könnyet, sírást és boldogságot láthattunk a Konyhafőnök ötödik évadában is. A legvégén Zsófi győzedelmeskedett, azonban nem ő volt az egyetlen, aki felejthetetlen emlékekkel távozott a versenyből.

A döntő hét utolsó előtti napján mindegyik versenyző örömujjongásban tört ki, amikor kiderült, Sárközi Ákos lesz aznap a vendégséf, aki „megleckézteti” őket.

Egy igazán pörgős és technikás feladatot adott nekik: vele együtt, szimultán kellett elkészíteniük egy ételt. A tét hatalmas volt, hiszen azon a napon dőlt el, kik jutnak a Konyhafőnök Fináléjába.

Tominak persze még nagyobb volt az öröme, hiszen – mint kiderült – minden vágya volt, hogy még egyszer Ákossal főzhessen és bizonyíthasson neki.

Azzal azonban mindenkit meglepett, ahogyan a kóstoláson reagált. Még mielőtt kivitte volna az ételét – amit nagyon ügyesen le tudott másolni – már a könnyeivel küszködött. A zsűri nem tudta, mi történhetett a versenyzővel, aki végül összeszedte magát és könnyek között vallotta be, miért is érzékenyült el annyira:

Akkor valahogy Ákosnak sikerült lenyugtatnia a zokogó Tomit és megígérte, hogy csak azért is szerez most már magának egy Tomis pólót. És nem kamuzott: tényleg beváltotta az ígéretét.

A Reggeliben Tomival együtt felidézték a Konyhafőnökös emléket, amikor is Ákos felpattant, lekapta magáról a bőrdzsekit és bemutatta az alatta virító pólóját. A könnyek most elmaradtak, helyette viszont egy boldog ölelés jutott a Séfnek.

Kíváncsi vagy a nagy találkozásra? Akkor nézd meg a Reggelis beszélgetést, amiben Ákos és Tomi is meséltek egy kicsit a terveikről!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#A Konyhafőnök#sárközi ákos#meczker tomi#Reggeli#sírás#könnyek#meglepetés#ajándék

Címlapról ajánljuk