Celebklub

Fogadd el a tested! Dobó Ágiék segítenek!

rtl.hurtl.hu

2018. február 26. 10:26

Nagyon sok kismamának meg kell küzdenie a testével, miután már megszületett a babájuk. Hogyan fogadjuk el magunkat ilyenkor? És mit tehetünk a testünkért? Két tapasztalt anyukát hívtunk segítségül.

Dobó Ági életét nap, mint nap nyomon követhetjük, hiszen az egykori szépségkirálynő és Konyhafőnök VIP győztes egyik legfőbb célja, hogy blogján olyan témákat is felhozzon, amit nagyon sok anyuka tabuként kezel. Éppen emiatt sem fél minél jobban bevonni követőit az életébe: legyen szó, családi utazásról, reggeli készülődésről, főzésről, vagy éppen az anyaság bármelyik más részletéről, nem fél mesélni.

Legutóbb például megnézhettük, hogyan hódította meg a sípályákat kisfiaival, sőt nemrég még romantikus hétvégét is csaptak párjával.

A Story Extrában Pilmer Almával karöltve egy nagyon fontos kérdésről meséltek: hogyan is küzdenek a kismamák a szülés utáni alakjukkal!

„Arról, hogy a szülés után te úgy jössz ki a kórházból, hogy nagyjából 6-7 hónapos terhesnek nézel ki, mert akkora hasad marad, ezt mondjuk konkrétan sehol nem írta le senki.” – mesélte Ági.

Első terhessége után bujkált a családja elől, annyira szégyellte, hogy az alakja ennyire megváltozott. De idővel ő is belátta, hogy a változás nem jön pikk-pakk, ahhoz dolgozni kell, addig is pedig el kell fogadnia a külsejét.

Persze, nem ez volt az egyetlen tanácsa az anyukáknak, nagyon fontosnak tartja, hogy mindenki tudatosítsa magában: bizony, egy ilyen átalakulás után – sőt közben is – sportolnia kell az embernek.

Pirner Alma is hasonlóan állt a dologhoz, sőt orvosa is azt tanácsolta, hogy ne hagyja abba a mozgást a várandóssága alatt sem, hiszen ötéves kora óta hozzátartozik a napi rutinjához.

„Sokkal rosszabbat tettem volna a babámmal – ezt az orvos is megmondta –, ha abbahagyom a sportolást. Tehát ez fel sem merült bennem.”


Mérsékelten ugyan, és másfajta gyakorlatokkal, de terhessége alatt is folytatta a sportolást. Alma szerint kifejezetten fontos, hogy már a babával a pocakban is odafigyeljenek magukra a hölgyek, hiszen a szülés után csak még nehezebb lesz rávenni magukat.

Kíváncsi vagy Dobó Ági mit mesélt a házasságról és a pocakos esküvőkről? Akkor ezt is megnézheted itt:

#Celebklub#RTL Klub#rtl#dobó ági#pirner alma#kismama#anyaság#test#alak#Sport#mozgás

Címlapról ajánljuk