Műsorújság
RTL Most

Dobó Ági a sípályák legszexibb királynője!

A Konyhafőnök VIP győztese, az „Igaz Anya” most ismét elmenekült kis hazánkból, hogy a családjával lehessen. Újra a hófödte csúcsokat választották, és meg kell hagyni, nem a havas táj volt a legszebb látványosság az útjukon.

 

A post shared by Agnes dr Dobo (@doboagi) on


Múltkor már írtunk róla, hogy Ági megszökött pár napra a párjával, hogy romantikázzanak egy kicsit, akkor egy szerelmes vacsora és egy bekuckózós közös nap volt a meghitt programjuk. Persze, a gyerekekkel is megvolt a külön mókájuk, hiszen az újévet, sőt a karácsonyt is a sípályákon töltötte az egész család.

Azért döntöttek úgy – nagy hirtelen –, hogy inkább az otthontól távol ünnepelnek, mert nem készült el a többéve épülő új házuk. Ezért inkább kisbuszba pakolták az egész családot – nagyszülőkkel, tesókkal együtt – és elutaztak.

Akkor pedig megkezdődött a hütte élet!

„A 4 éves Bubu fiunk boardozni tanult, a picikénk a nagyszülőkkel szánkózott, majd megérkeztek a hugomék is, így hatalmas családi bulit kerekítettünk!” – írta az első nagy utazás után.
 

Amikor maguk mögött kellett hagyniuk a lankás, havas hegyeket, szomorú volt az egész család. A vágyakozásnak pedig az lett a vége, hogy Ágiék most újra felkapták a síléceiket és neki indultak!

Pihenés. Romantika. Csodálatos látvány. Hó és kalandok mindenütt.

Ráadásul a gyönyörű anyuka az élmények gyűjtése mellett csodás fotókat is készített az utazásuk alatt.

Hol modelleket meghazudtolva pózolt egy laza kis deszka mellett:

 

A post shared by Agnes dr Dobo (@doboagi) on

Hol pedig mindent ledobva – gyönyörű alakot villantva – wellnesezett egy kicsit:

 

A post shared by Agnes dr Dobo (@doboagi) on

És ha már a Konyhafőnök VIP győzteséről beszélünk, ne feledkezzetek meg, hogy most akár ti is megszerezhetitek ezt a címet, hiszen jön a gasztroshow új évada!

Ha rátermett és igazi kalandor vagy a konyhában, akkor itt jelentkezz!

Legnézettebb videók