Celebklub

A legszebb lányok a sípályákon is hódítanak!

rtl.hurtl.hu

2018. január 31. 14:18

Dobó Ágiról már tudtuk, hogy nagy kalandor, pláne ha a téli nyaralásokról van szó, de most kiderült, hogy Kovács Dórit sem kell félteni. Jöjjön mai celeb-mustránk: lessük meg, hol siklottak a sztárok!

Télen sokan szeretnek kalandozni a hófödte tájakon, ahol nemcsak a síelés, a snowboardozás vagy éppen a szánkózás lehet tökéletes program. Így voltak ezzel sztárjaink is, akik megosztották a Fókusszal, hogyan is telt a téli „nyaralásuk”. Kovács Dóri, Dobó Ági, sőt Béci az Éjjel-Nappal Budapestből is meséltek egy kicsit.

 

A post shared by Agnes dr Dobo (@doboagi) on

Dobó Ágiék téli kalandjairól már írtunk korábban, és mi már akkor megmondtuk, hogy a Konyhafőnök VIP győztese a sípályák királynője is. Az ő családjukban a snowboard lett a nagy szerelem. Az anyuka pedig büszkén mutatta meg, hogy már egy-két ugrást is kipróbáltak a pályákon. Amíg pedig a nagyok extrémebb „vizekre eveztek”, Ági a kicsi Nathaniellel szánkózgatott a frissítő hidegben.

A szépségkirálynő mellett Kovács Dóra is tapasztalt sízőnek számít, hiszen a Havazin és a HighLife műsorvezetőjét már két éves korában sílécre állították a szülei:

„Nekem ez a szenvedélyem gyerekkorom óta tart már.”
 

 

A post shared by Kovács Dóra (@dj_dora_kovacs) on


Azonban a legutóbbi utazásán nem volt szerencséje, hiszen a rosszidő – és a hóviharok – miatt új programokat kellett kitalálniuk a barátnőjével.

Persze, Dóriról nemcsak az derült ki az utóbbi pár hétben, hogy otthonosan siklik a havon, de az is, hogy egy ideje új hobbit talált magának: festeni kezdett! A műveit ráadásul már a Reggeliben is megmutatta. Nézzétek csak:

De vissza a hideghez! A csajok csapatát csak tovább erősíti Nyári Diaakiről még a múlt héten derült ki, hogy babát vár –, aki szintén szereti az extrém sportokat. Így az újévet ők is a hófödte lankákon töltötték szerelmével, és persze akkor már a pici pocaklakóval.

Egy-egy ilyen csodás síparadicsom pedig tényleg igazán nyugis és gyönyörű lehet, nem véletlen, hogy rengetegen választják ezeket a helyeket, amikor csak tudják. Sőt, nem egyszer láthattunk már olyat, hogy szerelmespárok éppen egy ilyen helyen kérik meg egymás kezét – gondoljatok csak Paris Hiltonra.

Kíváncsi vagy, hogy hova utazott el Kovács Dóri vagy Béci? Akkor nézzétek meg a Fókusz riportját!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#tél#si#síelés#Sport#utazás#dobó ági#kovács dóra#nyári dia#béci#Éjjel-Nappal Budapest

Címlapról ajánljuk