Celebklub

ÉNB Lali: „Ha egy lánynak szép a feneke, az mindent visz!”

rtl.hurtl.hu

2018. január 16. 11:42

A híres sorozat szereplője sosem tagadta, hogy imádja a szép női idomokat. Most viszont megtapasztalhatta, milyen sokat kell dolgozni a formás hátsóért.

Manapság a női fenéknek egyre nagyobb kultusza van, habár ha jobban belegondolunk, már a willendorfi vénusz készítője – amely több mint 22 ezer éves – is nagy hangsúlyt fektetett az igazán kerekded formára. Hozzá kell tenni, hogy volt idő, mikor a nagyobb hátsóval megáldott hölgyek nem voltak előnyben, és inkább próbálták eltakarni, mint kihangsúlyozni azt.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Napjainkban viszont újra a nagyobb méret a trendi, és szinte mindenki Jennifer Lopez, vagy Kim Kardashian hátsóra vágyik, akik merőben megváltoztatták a nemzetközi popsitrendet.

 

Beach bums

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Az Éjjel-Nappal Budapest Lalija is odavan a legújabb őrületért, ugyanis azt vallja, hogy nem számít a feszesség és a milyenség, csak az a fontos, hogy minél méretesebb legyen egy popsi. Sok hölgy viszont úgy gondolja, a hangsúly a formáson van, amiért nap mint nap meg kell küzdeni. A sorozat Karolája is így van ezzel, a csinos lány rengeteget edz azért, hogy jól érezze magát a bőrében. És ha már a sportnál tartunk: Lalinak és Karolának alkalma nyílt arra, hogy belekóstolhassanak, milyen nehéz is formában tartani a hátsónkat a mindennapokban.

forrás/képek: Instagram
#Celebklub#fenék#popsi#Sport#női idomok#jennifer lopez#kim kardashian#énb lali#énb karola#Éjjel-Nappal Budapest#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk