Celebklub

Milyen jelmezbe bújtatnátok a Konyhafőnök zsűrijét?

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 28. 14:19

A Konyhafőnök Juniorban a rengeteg feladat és az igazán nehéz kihívások mellett azért mindig akad egy kis idő a mókára is.  A zsűri ugyanis mindig benne van a meglepetésekben. Számtalanszor huppantak már jelmezbe is, melyik volt a kedvencetek?

A juniorok versenye sem nélkülözi az igazán nehéz feladatokat a második évadban, hiszen a kicsiknek is legalább annyira nehéz ételekkel és alapanyagokkal kell megküzdeniük, mint a felnőtteknek. Volt már itt jópár elhullatott könnycsepp is, amikor fellázadt ellenük a technika vagy éppen a Séf által bemutatott ételt próbálták meg lemásolni.

Azonban a sok rohanás, az izgalmas ételek, a különféle textúrák és természetesen a tanulás mellett a zsűri arra is figyel, hogy a gyerekek egy kicsit lazítsanak. Így előfordult, hogy szumó párbajon mérkőztek meg egymással vagy cupcake díszítés után krémcsata alakult ki a konyhában.

 

A post shared by Rozina Wossala (@rozinawossala) on

Mégis, a legemlékezetesebb pillanatok talán azok voltak, amikor a zsűri jelmezt húzott magára: nem egyszer lepődtek meg a juniorok, amikor Fördős Zé, Wossala Rozina és Sárközi Ákos addig még sosem látott külsővel léptek be hozzájuk.

Legelőször például óriási horgászcsizmákba pattantak, hiszen a junioroknak halakat kellett készíteniük az egyik feladatban. Mielőtt azonban neki veselkedtek volna a receptnek, ki kellett halászniuk a halacskákat egy medencéből, ebben pedig a horgász-zsűri is segédkezett.

Nemcsak a vizek mesterei ők, hiszen a legfinomabb sajtok kedvéért egészen a Holdig repültek, hogy a gyerekeknek legyen miből választaniuk. Az asztronauta ruhákban persze alig ismerték fel őket a kicsik.

Olyan is előfordult, hogy Zé egyedül vállalta a jelmezes figura szerepét: nyuszinak öltözve hozott répát a konyhába, de az is előfordult, hogy kakasként négy megtermett kiscsibe is a nyomában tipegett be a lengőajtón… Ezek után persze nem kellett sok, hogy tojások törjenek a fején!

Gyerekkori álmok is valóra válhattak a jelmezes meglepiknek köszönhetően: a Séf ugyanis mindig is szeretett volna kalózkodni egy kicsit. Ez most össze is jött neki – Rozinának és Zének szintén –, ráadásul még egy papagáj is ott pihent a vállán a bejövetelkor #harr

Legutóbb pedig az egész zsűrit lecserélték egy tanári karra: Zé doktorral, Sárközi professzorral és Rozalinda doktornővel, ugyanis a gyerekeknek az első feladatban a molekuláris gasztronómiával kellett megismerkedniük.

Nektek melyik volt a kedvenc zsűri jelmezetek?

 
#Celebklub#rtl#RTL Klub#A Konyhafőnök Junior#wossala rozina#fördős zé#sárközi ákos#szavazás#jelmez#beöltözés

Címlapról ajánljuk