Celebklub

20 év után kiderült, ki gyilkolta meg a híres rappert!

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 26. 11:45

1996 óta találgatják, ki lőtte le Tupac Shakurt. Most kiderült az igazság!

Azon a bizonyos szörnyű szeptemberi napon az akkor 25 éves Tupac és barátja, Suge Knight éppen egy Mike Tyson meccsről tartottak hazafelé, mikor egy piros lámpánál melléjük húzódott egy fehér Cadillac, melyből négy lővést adtak le a rappere. Shakurt kórházba szállították, ahol végül belehalt sérüléseibe.

Már akkor rejtély övezte Tupac halálát, és állítólag 20 évnek kellett eltelnie, mire fény derült a kegyetlen gyilkos kilétére. Tim Bennan és Robert Ladd nyomozók szerint az elkövető nem lehetett más, mint egy bizonyos Orlando Anderson, aki pár évvel később szintén egy bandák között háború miatt veszítette el az életét.

 

 

Habár az összeesküvések között szerepel egy olyan elmélet is, mely szerint nem is a rappert szerették volna aznap éjszaka megölni, hanem a mellette ülő Suge Knightot. De a Deat Row kiadó egykori főnöke, Suge szerint pedig Tupac megrendezte a saját halálát, és a mai napig életben van valahol.

Valószínű a teljes igazságot sosem tudjuk meg, de annyi biztos, hogy Tupac személyében egy zseniális művészt ismerhetett meg a világ.

Azt tudtad, hogy Madonnától majdnem ellopták azt a szerelmeslevelet, melyet Tupac írt a popdívának?

 

 

Kattints a videóra, ha érdekelnek a részletek!

forrás/képek: Blikk, Daily Mail, Thumblr
#Celebklub#gyilkosság#tragédia#kérdések#rapper#bandaháború#Tupac Shakur#story extra#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk