Celebklub

Fördős Zé végig zabálja Olaszországot!

rtl.hurtl.hu

2017. július 10. 11:19

A Konyhafőnök zsűritagja újabb élménygyűjtésbe kezdett, hiszen felkapta a hátára a túrazsákot, a hasát pedig bekészítette, hogy minden finomságot kipróbálhasson a mediterrán országban.

Ha egy igazán kalandos Insta-oldalt keresnél, akkor nem kell messzire menned, hiszen Fördős Zé szinte él-hal az extrém sportokért, az ismeretlen tájak felfedezéséért, a veszélyes mozgásformákért, és természetesen, az evésért! Így a képei között minden megvan, amiről az unalmas hétköznapokon ábrándozhatunk!

Legutóbb meglestük, hogyan is dolgozik Zé és csapata, amikor a Street Kitchen-re szánt recepteket készítik, most viszont a zsűritag maga mögött hagyta a stúdiót – és a felette pihenő mesés teraszukat –, hogy meghódíthassa Olaszországot.

„Gyerekek, kiugrottam Pugliába, körülnézek pasta fronton, majd jelentkezem!”


És esetében nemcsak laza turistáskodásról beszélhetünk, hiszen belevetette magát a gasztronómia legmélyére, és ezt nem is fél megosztani a követőivel. Olyan ínycsiklandó fogasok jöttek vele szembe, amit szívünk szerint a képeken keresztül felfaltunk volna.

 

A post shared by Fördős Zé (@fordos_ze) on


Persze, mesélt már róla korábban, hogy az utazásokat azért is imádja annyira, mert ilyenkor még több lehetősége nyílik arra, hogy felfedezze az adott ország kulináris sajátosságait. Így volt ezzel akkor is, amikor legutóbb Vietnámba látogatott el.

Nézd meg, mit mesélt akkor!

És nemcsak egy-egy fotó erejéig visz el mindenkit a nem is oly távoli országokba, de videókkal is prezentálja, hogy a street food sokszor bizony tényleg az utcákon készül, ráadásul a legbiztosabb kezekben:

 

A post shared by Fördős Zé (@fordos_ze) on

„Orecchiette in da making! :D készül Puglia ikonikus pastája, igazi Mammák által, az utcán!!”


Ez pedig tényleg igazi foodgasm!

És ha már a kajáknál, meg úgy általában a Konyhafőnöknél tartunk, nem mehetünk el a gasztro műsor negyedik szériájának győztese mellett sem. Németh Ádám a Reggeliben vendégeskedett, hogy meséljen a terveiről, és persze, főzött is egy kicsit!

#Celebklub#RTL Klub#rtl#fördős zé#olaszország#nyaralás#utazás#A Konyhafőnök#zsűritag#kaland#gasztro#gasztronómia

Címlapról ajánljuk