Celebklub

Kovács Dóri: „Ennél szebb ajándékot nem kaphattam az élettől”

rtl.hurtl.hu

2017. július 3. 11:13

A gyönyörű műsorvezető júniusban ünnepelte születésnapját. Nem is akárhogy! Fantasztikus meglepetések, utazás, és egy valóra vált álom? Mutatjuk a részleteket!

Kovács Dóri élete egy cseppet sem mondható unalmasnak. Az elmúlt időszakban amellett, hogy zenei karrierje is folyamatosan fejlődik, műsorvezetőként is kipróbálhatta magát, mellyel régi álma teljesült!

„Szeretném megosztani Veletek azt a sok csodát, amit a június hónap tartogatott számomra! Nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért a munkám révén több gyönyörű helyre is eljuthattam, értékes embereket ismertem meg, tapasztaltam, nevettem, sírtam. Ebben a pár hétben, jártam Erdélyben, Görögországban és a napokban Montenegróban forgatunk a High Life-al, ami nagy szerelem az életemben! ...és itt kint ünnepelhetem azt, hogy magam mögött hagyva a 20-as éveimet, mától én is a 30-asok táborát erősítem. Ennél szebb ajándékot nem kaphattam az élettől és azoktól, akik ennek részesei voltak! KÖSZÖNÖM”
 

 


A szépséges Dj új műsorát ősztől láthatjátok az RTL Klub képernyőjén!

Dóri természetesen barátaival is megünnepelte a jeles alkalmat, melyről néhány pillanatot meg is osztott közösségi oldalán.

 


Harmadik x ide vagy oda, ha játékról van szó, Dóri örömmel veti bele magát!



Saját műsorának forgatása mellett, nemrég a Reggeliben is szerepet kapott, ugyanis műsorvezető társa lehetett Fehér Tibinek!

„Ma egy napra a Reggeli háziasszonya lehettem, köszönöm a lehetőséget, nagyon jó kis móka volt! Tibinek pedig hajrá a folytatáshoz, méltó váltótársa Annának és Mikikének!”


Dóri a Fókusznak pasi ügyekről is mesélt, különösen kitérve a rosszfiúkra!

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!
 

Képek: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#kovács dóri#dj dora#születésnap#meglepetés#utazás#ünneplés#Reggeli#Fókusz

Címlapról ajánljuk