KERESÉS search-close

Reggeli

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Reggeli"

V. Kulcsár Ildikó szembe megy az elvárásokkal és a tökéletességmániával

Sokféle szeretet létezik és ezek közül renegeteg fojtogatja azt, akit szeretnek, mert nem veszik figyelembe az igényeit. V. Kulcsár Ildikó erről a témáról írt könyvet Anyák, nagyik és más szent őrültek címmel.

Őrült legénybúcsúba keveredett Csonka Bandi és Barabás Kiss Zoltán

Szente Vajk Legénybúcsú című komédiájának premierje május 4-én lesz a Játékszínben. Csonka András és Barabás Kiss Zoltán mellett feltűnik benne Nagy Sanyi és Szente Vajk is. A darab helyszíne egy szálloda.

Több pénzt szánnak idén a Sziget nagyszínpados előadóira

Egyre több és élvonalasabb énekesek, zenekarok lépnek majd a közönség elé, ott lesz többek között Macklemore, Post Malone, Foo Fighters és természetesen Ed Sheeran.

Meztelen képet kapott egy rajongótól Kocsis Judit

A Drága örökösök színésznőjénél eleinte klasszikusan udvarolt egy férfi, virágcsokrokat küldött, majd egyszer csak megunta az eseménytelenséget és új eszközhöz nyúlt.

Pallagi Melitta tudja magát álcázni, ha akarja

Még nem találkozott őrült rajongóval a Drága örökösök Diája, de olyan volt már, hogy Diaként kezdtek el beszélgetni vele. Melittának van egy kiegészítője, amit ha felvesz, senkinek nem tűnik fel, hogy kicsoda.

Molnár Gusztit üldözik a rajongók?

A Drága örökösök színészével már az is előfordult, hogy nem a tévéből, hanem a színházból ismerték meg. De ezen ő lepődött meg legjobban.

Rekordgyorsasággal összegyűlt a pénz a Notre-Dame felújítására

Még legalább fél évbe telik, mire pontosan kiderül, mekkora sérülések vannak még az épületen. Már több mint 1 milliárd Euro gyűlt össze az újjáépítésére, de vajon mikorra lesz kész a székesegyház?

Reggeli 2019-04-26


szerző:
2019.04.26. 06:00
Pataki Zita most fogyásával ösztönzi a követőit

Az RTL Klub időjósa még könyvtárosként, kutatómunkával találta meg azokat az alapszabályokat, amiknek a betartása elengedhetetlen a súlycsökkentéshez. És ezt meg is osztja a nagyközönséggel.

Szabadságról szóló fotópályázattal talált új tehetségeket a Marie Claire

800 mű érkezett a magazinhoz, miután kihirdették a pályázatot. Nem különböztettek meg profi és amatőr kategóriát, mert az újságírók szerint a határ már nem olyan éles egy tanult és egy hobbifotós között.

Hamarosan jön a Spártai gladiátorok éjszakája

Érdekes, látványos viadalnak lehetünk részei április 28-án a Spártai gladiátorok éjszakáján. Ez egy nemzetközi pénzdíjas viadal, melyben önállóan kialakított szabályrendszerrel küzdenek meg egymással három súlycsoportban azok a versenyzők, akik valamilyen küzdősportban világ- vagy Európa-bajnoki pontszerző helyezést értek el.

Ráskó Eszter arra vágyik, hogy Kozsó legyen a bábája

A Showder Klub humoristája azt hitte, más kismamákkal fogják összehozni a terhességéről szóló videók, de egészen meglepő, ahogy alakul a közönsége. Valószínűleg a vajúdás is meg lesz örökítve, ha eljön a nagy nap.

Tokár Tomi pár hónap múlva házas ember lesz

A Fókusz műsorvezetőjének menyasszonya vlogot készít és sokszor bevonja Tomit a videók készítésébe, aki még azt is bevállalja, hogy felvegye Dóri ruháit.

Saját otthona rejt történelmi titkokat a műkincskereskedő Eleni Koraninak

Eleni Korani a görög származású műkincskereskedő egy filmbeillő történetbe csöppent bele. Eleni és családja 3 évvel ezelőtt költözött be egy naphegyi villába, amelynek a történelme egybeforr a magyar zsidóságéval.

D. Tóth Kriszta próbálta kiírni magából a gyászt

A televíziós és újságíró egyszer már kiadta azt a regényt, amihez édesanyja életéből merített ihletet. A történet alapja igaz, de a szereplők nevét megváltoztatta, mert többségük még él.

Reggeli 2019-04-25


szerző:
2019.04.25. 06:00
Állástalan színészeknek segít Hegedűs D. Géza és Mihályi Győző

A legnevesebb művészek vállaltak fellépést az Együtt-Egymásért-Mindenkiért Jótékonysági Gálaesten, ami azokon a színészeken segít, akik nem kapnak munkát. A szervezők erről is beszéltek a Reggeliben, hogy mi mindennek vannak kiszolgáltatva a tehetséges, de mellőzött művészek.

A magyar kultúrát népszerűsíti az Irie Maffia énekesnője Ghánában

Sena Dagadu édesanyja magyar, édesapja pedig ghánai, így nem véletlen, hogy őt is megkereste a nagykövetség. Sena rendszeresen kijár Ghánába, gyorsan fejlődő országnak látja, aminek a fővárosa elképesztően színes kulturálisan.

Új pilóta került a Zengő Motorsport csapatába

5 hónappal ezelőtt még nem is vezetett versenyautót Tenke Tamás, majd a szimulátorból rögtön egy 350 lóerős versenyautóba ült bele.

Kovács Dóri újra szerelmes


szerző:
2019.04.24. 08:16
Kovács Dóri újra szerelmes

A műsorvezető egyelőre titokzatosan beszél csak új választottjáról, de Rozina és Gergő furfangosan megtudott néhány dolgot a szerencsés férfiről. Dóri a New York-i fashion weekről is mesélt, ahonnan nemrég online tudósított.

Nemcsak a látássérülteknek nagy segítség a vakvezető kutya

Nagyjából 200 kutya dolgozik most az országban, de sokkal többre lenne szükség, nagyjából a látássérültek 1%-a közlekedik kutyával. A betanított állatok például az agyvérzésen átesett betegeknek is hasznosak, tárgyakat tudnak odaadni nekik.

Mivel érdemes etetni a házi kedvenceket?

Korom Gábor szerint semmi sem táplálóbb annál, amit otthon elkészítünk és praktikusabb is odaadni a kutyánknak az otthoni maradékot, mint a konzervtápot.
 

Varga Viktor zenén keresztül dolgozta fel szerelmének elengedését

Az énekes régóta gyűjtögette a dalokat, amiket Cynthia Dictatorral folytatott kapcsolata alatt írt és most ért meg arra, hogy ezekből egy egész album szülessen. Cynthia pedig nem állt semminek az útjába.

Rákóczi Feriéket nyaralásuk kellős közepén érte a terrortámadás

Srí Lankát robbanások rázták meg néhány nappal ezelőtt, a rádiós műsorvezető körülbelül 150 km-re volt a családjával a terrorcselekmény helyszínétől. Nem rohantak a reptérre, az lett volna a legkockázatosabb lépés. Telefonon értük utol Rákóczit.

Takaróba tekert malacot készített Wossala Rozina a Reggeliben

A világ annyi országában készítik el ezt az ételt – különböző formációkban – hogy úgy gondolták létrehoznak egy világnapot, hogy megismerjük más nemzetek verzióját is. Az egyik legkülönlegesebb a kínai, ahol tésztába teszik a húst, de nem sütik, hanem gőzölik.

Reggeli 2019-04-24


szerző:
2019.04.24. 06:00
Puskás Peti vegán lett, mióta megvan neki Bambi

Az X-Faktor mentora szívügyének tartja a környezetvédelmet, ezért több jó ügy mellé is állt, az előző szombaton startolt Szuperzöld című műsor első részében is okkal szerepelt. Az X-Faktorról is mesélt a Reggeliben.

Hova passzol a testre a műanyag és hol felejtsük el?

Wossala Rozina szerint a test és a műanyag nem fér össze, de a stylist azt mondja, hogy vannak darabok vagy elkészítési módok, ami szerint igenis van ok arra, hogy viseljük a plasztik ruhákat vagy lábbeliket.

Dobó Ági második esélyhez juttat egy rászoruló családot

A Habitat for Humanity egy lakhatási szegénység ellen küzdő civil szervezet. A P&G Magyarország 5. alkalommal csatlakozik a „Második Esély” elnevezésű programhoz, amelynek köszönhetően ismét egy gyermekes család kaphat lehetőséget, hogy több hónapnyi átmeneti otthonban töltött éjszaka után új, független életet kezdjen egy önkormányzati tulajdonú, megszépített bérlakásban.

Fördős Zé élete mélypontjain sem érezte magát igazán rosszul

Április 29-én újraindul a Konyhafőnök, ebben az évadban újra egymásnak feszülhet Sárközi Ákos és Rácz Jenő és bizony meg is teszik, mert Zé szerint valóban igazi presztizsharc zajlik a két séf között.

Sándor Orsi azt sejti, lelki okai is vannak az egészségügyi problémáinak

A modell és műsorvezető többféle ételintoleranciától szenved, amik nem vele született dolgok, felnőttkorára alakultak ki és Orsi szerint ennek lelki okai is vannak.

Hogyan tartsuk életben cserepes fűszernövényeinket?

Április a kert hónapja. De akinek nincs kertje, az is belekóstolhat a növények gondozásába, például ha tart otthon friss fűszernövényeket. Wossala Rozina megmutatta, hogyan ápoljuk őket, hogy ne száradjanak el 1-2 hét alatt.

Reggeli 2019-04-23


szerző:
2019.04.23. 06:00
Szülőknek és gyerekeknek is segít a készségfejlesztésben az Edisonplatform

A projekt megalkotói abban hisznek, hogy a legjobb dolog, amit tehetnek, hogy a gyerekeket közösen készítjük fel a jövőre. Az a cél, hogy a gyerekek jövőjével foglalkozó civil, piaci, tudományos és oktatási szereplők jobban összekapcsolódjanak, új tudást hozzanak létre, valamint fejlesszék a gyerekek és felnőttek gondolkodását.

 Csézy a Dallamtapadásban mutatta be a Pillangót

Már ősszel elkészült a Pillangó című dal, de Csézy úgy érezte, hogy tavaszig várnia kell a bemutatásával.

Ezt gondolja Makranczi Zalán arról, ha a nő kéri meg a férfi kezét

A Drága örökösök sztárja 40 éves korára rájött, hogy szép dolog a karrier, de nem szólhat erről az élet. Azt is elárulta, hány jelet kell leadnia egy nőnek, hogy a férfiak abból valamennyit észre is vegyenek?

Befektetést nem, de díjat kapott a Cápák között óragyártója

Az Evolvens magyar gyártású óra kitalálója is megkapta a Telekom Tettrekész-díját. Bár a Cápák végül nem fektettek be az üzletbe, mégis eléggé érdekesnek látták ahhoz, hogy a díjat megnyerje.

Már sportoviban is nevelhetjük egészséges életmódra a gyerekeinket

Az a céljuk, hogy már gyermekkorban megszerettessék a kicsikkel a mozgást és rendszeres sportolásra neveljék őket. Emellett az is fontos, hogy megalapozzák az egészséges idegrendszer fejlődését.

Máris kapja a kritikákat az X-Faktor új női mentora

Dallos Bogi szerint teljesen természetes, hogy máris mindenkinek véleménye van arról, milyen lesz ő mentorként a következő X-Faktorban. De nem bántja egyáltalán és senki ne higgye, hogy nem lesz elég kemény.

Risztov Éva elől ellopta a show-t az anyukája

Az olimpiai bajnok úszónő a legutóbbi Konyhafőnök VIP-ben szerepelt, édesanyja azóta is nagy segítsége a főzésben, akiről kiderült, hogy egyáltalán nem akarta, hogy Éva olimpikon legyen.

Nagy táncválasztón próbálhatjuk ki, mi passzol hozzánk a legjobban

Egy ingyenes, de regisztrációhoz kötött programon próbálhatjuk ki hamarosan a különböző műfajú táncokat. Ingyenes workshopok, nyilvános táncórák és közel száz amatőr tánciskola, táncműhely és táncpedagógus várja az érdeklődőket, akik képzett táncpedagógusok vezetésével 30 perces tematikus órákon vehetnek részt.

Reggeli 2019-04-18


szerző:
2019.04.18. 06:00
Ez veri ki a biztosítékot Kovács Patríciánál a social médiában

A legnevesebb magyar színészeket is kiborítja, amikor egy hazug világ jön velük szembe a közösségi oldalakon. Nemcsak Patríciából, hanem Szabó Kimmel Tamásból is indulatokat váltanak ki ezek a posztok.

Elég-e a szerelem vagy kell az anyagi biztonság is?

Hamarosan bemutatják Molnár Ferenc kevésbé ismert, de elgondolkodtató és különleges darabját, a Riviérát. A történet a szerelmet és a pénzt teszi mérlegre és hoz magával rengeteg kérdést.

Ezért élesztették fel Geszti Péterék a Jazz+Azt

Váczi Eszter, Kozma Orsi és Behumi Dóri sokat célozgattak Gesztinek és Dés Lászlónak is, hogy mennyire jó lenne újra összeállni a Jazz+Aznak. Mire újra színpadra lépnek, éppen 20 év telik el az utolsó fellépés óta.

Megvan a Cápák között mentori különdíjasa

Kilnec jelöltet választott a K&H a Cápák között vállalkozói közül. A pénzügyi tudatosságot vették figyelembe a választásnál, ez alapján kapta meg a díjat Horváth Zsolt.

Végre Lábas Viki polcán is csilloghat egy Margaret Island-es zenei díj

A zenekar Fonogram-díjat kapott, ez már a harmadik elismerés a háromtagú bandának. Az előző kettő a fiúk otthonában csillog, de a Fonogram-díj Viki polcára került fel.
 

Trokán Annában valami megváltozott kisfia születése óta

A színésznő elkezdett dolgozni kisfia születése után, nehezen megy számára az elengedés, de már előfordult, hogy két napra is rá tudta bízni másra. Anna híres anyukája, Athina viszont ugyanannyira szorong, mint ő.

Ilyen egy isteni banános reggeli Lakatos Márk-módra

Ma van a banán világnapja, ezért a stúdióban is banános étel készült. Ez az ízletes déli gyümölcs enyhíti a reggeli rosszulléteket és másnaposságot. Véd a vese rák, a cukorbetegség, a csontritkulás és a vakság ellen. Segít leküzdeni a depressziót, stresszoldó és okosít.

Reggeli 2019-04-17


szerző:
2019.04.17. 06:00
Kállay-Saunders András a menthetetlen szerelmekről dalol

András szerelme, Tolvai Reni szerepel legújabb videoklipjében, ami azt az érzést dolgozza fel, amikor egy kapcsolatban már mindkét fél érzi, hogy nincs értelme tovább küzdeni, jobb elengedni egymást és elfogadni a tényt, hogy az utunkat inkább járjuk egyedül.

Lali most már másoknak is keresi a szerelmet

Hamarosan új párkereső műsor indul az RTL Klubon, a Love Island. A műsorvezető Lali lesz és nagyon várja a szerelemre vágyó jelentkezőket az rtlklub.hu/love oldalon keresztül.

Beleshetünk a hírességek könyvespolcára

A „Nyitott polcok” kezdeményezés a költészet napján indult el és 1 hónapig bővül a galéria. 35 ismert ember, köztük írók, költők, zenészek, bloggerek mutatják meg, mi érdekli őket a legjobban.

Kozmetikumokat díjaz az egyik legnépszerűbb női magazin

Olyan nagy most már a szépségipari termékek piaca, hogy egyre nehezebben választanak a vásárlók, többek között az ő döntésüket is megkönnyíti a Cosmopolitan ezzel a versennyel. A közönség és zsűri is szavaz saját tapasztalatok alapján.

Apró Anna élete legnehezebb pillanatairól vallott

A Cápák között legangyalibb befektetője most nagyon szomorú, hogy véget ért a műsor, szerette a forgatásokat. Annát sokan irigylik, de a Reggeliben elárulta, hogy az ő életében is voltak kilátástalannak tűnő pillanatok.

Heti szőrös: Bodza és Málna


szerző:
2019.04.16. 08:11
Heti szőrös: Bodza és Málna

A már 3 hónapos kicsik vélhetően két alomból származhatnak. Várhatóan közepes méretűre nőnek majd. Oltva, mikrochippel, egészségesen adjuk örökbe őket, olyan szerető gazdiknak, akik lakásban, vagy kertes házban, de állandó házba bejárással fogadnák őket örökbe.

Zimány Lindát le akarták iskolázni a bíróságon

Az egykori szépségkirálynő úgy érzi, duplán kell bizonyítania, mert senki nem nézi ki belőle, hogy esze is van. Próbálták már leiskolázni, de bizonyított.

Vadiúj, bajusztalan Magnum bukkan fel ma este az RTL Klubon

Új sorozat indul az RTL Klubon ma este 21 óra 40 perckor. A Magnum című kultikus szériában ezúttal egy bajusztalan, jóképű színész, Jay Hernandez játssza a főszerepet, a legfőbb segítője pedig egy hölgy lesz. Lakatos Márk és Szabó Zsófi összehasonlította Sellecket az új Magnummal.

Reggeli 2019-04-16


szerző:
2019.04.16. 06:00
Balogh Levente a Reggeliben lepte meg a többi Cápát

Összeszokott csapat vált az öt befektetőből a közös munka alatt, nagyon élvezték a forgatásokat és sajnálják, hogy vége. Egyikük még az élő adásra is tartogatott meglepetést.

A Cápák nemcsak az üzleti siker titkát tudják

Ma lesz a Cápák között utolsó adása, a Reggeliben járt Fehér Gyula, Balogh Péter és Balogh Levente, akik elmesélték, hogyan élték meg a forgatási napokat és miben volt más a kamerák előtt dönteni egy befektetésről.
 

Csisztu Zsuzsa fia körül már gyülekeznek a lányok

A sportdiplomata nemrég adta ki a kezéből azt az interjút, amire élete során a legbüszkébb. A húsvéti készülődésről és gyerekeiről is mesélt, akiknek már mást jelent a locsolás, mint neki kislány korában.

Farkas Timi, influencer még a mellműtétjébe is beavatja a követőit

A Reggeli vendége volt Farkas Timi, akinek már többszázezer követője van, ebből él és érettségi után nem fog továbbtanulni. A stúdióban főző Csisztu Zsuzsának nem tetszik ez az életforma és ezt meg is mondta Timinek.

A locsolás eredetét kereste Peller Anna és Lukács Miki tojásfestés közben

Már gőzerővel készülünk a húsvétra, ezért a Reggeliben is tojást keményítettünk és festettünk. Az első színes darab Kabát Petinek készült.

Reggeli 2019-04-15


szerző:
2019.04.15. 06:00
Közös vakációt tervez Homonnay Zsolt és Janza Kata

Homonnay több évtizednyi színészi munka után felvételizett az egyetemre, hogy rendező lehessen. Nyári terveiről is mesélt Peller Annának és Lukács Mikinek.

A bűntettek okait keresik a nyers és brutális skandináv krimik

A svéd szerzőpáros, Lars Kepler és Alexandra Ahndoril szerint azért lett nagy sikere a sötét hangulatú regényeknek, mert az írók ezeken keresztül közvetítik a társadalomkritikát, és az egyház emberektől való eltávolodásának is vannak következményei.

Összecsapnak A Tanár és a Drága örökösök sztárjai

Nagy Ervin Trokán Nórával, Horváth Sisa Anna pedig Mohai Tamással indul a tavaszi lovaspóló versenyen. A közönség nagyon szokta szeretni a sztárok mérkőzéseit.

Máris sikert aratott a Cápák közöttben bemutatott sportapplikáció

Az Enduraid nevű sportapplikáció nyerte el a Telekom Tettrekész díját. Az Enduraid futáshoz, triatlonozáshoz állít össze a sportolónak egy frissítési tervet. Nagyon fontos, hogy sportolás közben mit és mikor eszünk vagy iszunk, az életünk is múlhat rajta.

Janza Kata és Homonnay Zsolt szinte együtt éli az életét

Puccini is meg akarta zenésíteni azt a darabot, ami Molnár Ferenc Lilioma alapján íródott és most próbálják az operett színészei. A Carousel Amerikában is nagy sikert aratott, és most végre magyar közönség elé kerül.

Yoyobajnokok tartottak bemutatót a Reggeliben

Csak 20-30 aktív játékosa van ennek a sportnak és a nők körében nem is gyakori. Ezért is annyira népszerű Mirtse Korinna, aki harmadik helyezett lett az Európa-bajnokságon, Kollár Viktor viszont megnyerte.

Schobert Norbi szerint inkább szexeljünk, mint fussunk

A fitneszguru űrhajós diétájáról mesélt a Reggeliben és a hozzá rendelt pontrendszert magyarázta, amikor jött a jó hír: van hatásosabb mozgás a futásnál.

258 kilós férfit fogyasztott le Schobert Norbi

Évek óta nem tudta elhagyni a lakását Kovács Géza, annyira túlsúlyos volt, amikor megkereste a fitneszgurut. Norbi házhoz ment és 3 év alatt több mint 160 kilótól szabadította meg Gézát.

Reggeli 2019-04-12


szerző:
2019.04.12. 06:00
Teljesen átalakítják a világunkat a mai huszonévesek?

Holdampf Linda, a Drága örökösök színészei és a Peller-nővérek is tapasztalták már, hogy a fiatalabbak ki akarnak hagyni lépcsőfokokat a karrierépítésből. Vajon jól teszik ezt? Vagy hiányosságokat hagy maga után ez a hozzáállás?

Kiss Anna Laurát másképp lehet meghódítani, mint a Drága örökösök Stefijét

A Stefit alakító Kiss Anna Laurától távol áll az az ármánykodás, amit a sorozatban a karaktere művel. Őt egészen másképp lehet meghódítani, a Reggeliben el is mondta, hogyan?

Holdampf Linda hasvillantós szetteket hozott a Darálóba

A Peller-nővérek és Holdampf Linda is irigyli azokat a nőket, akik akkor is mernek szexi darabokat felvenni, ha nincs tökéletes alakjuk. De mindig van egy határ.

Nem az édesapjától kért pénzt a Cápák között vállalkozója, pedig megtehette volna

A Healthy Cleaning kitalálója, Seres Szilárd olyan takarító szolgáltatást talált ki, ami a levegőt is tisztítja. Többet kapott a Cápáktól, mint amit kért és a K&H különdíjára is esélyes.

Kiváló magyar üdülőhelyről jelentkezett be Papp Gergő a Reggelibe

Hévíz nemcsak a wellnessről szól, annál sokkal többet nyújt. A mozgásszervi problémákra kiválóan hat a tó víze, orvosi segítség is karnyújtásnyira van és a kulináris élmények is várják az idelátogatókat.

Mit tesznek a Drága örökösök sztárjai, ha két nő közül kell választani?

A sorozat két sztárja, Bács Péter és Mohácsi Norbert színészi pályájuk kezdetéről és az ismertséghez való viszonyukról meséltek a Reggeliben. De ennél kényesebb témákról is szívesen beszéltek.

Hoppá! A Peller nővéreket alkoholos étellel verték át gyermekkorukban

A sajtfondü világnapján mi sem maradhattunk ki az élményből. Főzés közben pedig kiderült, hogy van egy vicces és zavarbaejtő története Annának és Mariann-nak a gyerekkorukból ezzel az étellel kapcsolatban.

Reggeli 2019-04-11


szerző:
2019.04.11. 06:00
Közös múltjukról meséltek a Barátok közt színésznői

Mérai Kata és Gyebnár Csekka az RTL Klub Reggeli műsorában nosztalgiáztak egy keveset.

Mérai Katának nincs olyan, hogy tabu

A Barátok közt színésznője mindent kipróbált, amire kíváncsi volt, de azért van, amit ő is nagyon utál. A gyerekekkel kapcsolatban pedig végképp nem híve a témák elhomályosításának. 

1989 óta nyomja a rapet az Animal Cannibals

Máté Péter-díat kapott az idén 30 éves rapzenekar, akiknek egymás melletti kitartása is példaértékű. Nekik már az is nagy kiesés, ha 3 napig nem beszélnek.

Ígéretes magyar tehetség is nyert a Fiatal Filmesek Versenyén

A rangos európai verseny 5 szerencsés nyertesét januárban választották ki, akik közé egy magyar versenyző, Levente is bekerült! A nyertesek mindegyike 7.500 Euró támogatásban részesült, emellett ötletét egy híres európai filmrendező mentorálásával valósíthatja meg.

El lehet-e rontani egy kölyökkutyát?

Ideális időszak-e tavasszal kölyökkutyát magunkhoz venni? És ha már így döntöttünk, hogyan kezdjünk neki a kutya nevelésének?

Az öltözőbe is betörtek a 90-es évek legendás fiúcsapatainak rajongói

Ács Bálint, a ShyGys Martinja a Madách Színház helyett választotta a zenekart 1998-ban, később azonban egész másfelé vitte az útja. Bebe később kezdte a fiúzenekaros karriert a Picasso Branchban, ők már vagányabb imidzset kaptak elődeiknél.

Bulival ünnepli újjászületését az egyik legnagyobb bevásárló központ

Teljesen átalakították a Premier Outletet, hogy pontosan mi változott, hogyan néz ki ezután a bevásárlóközpont és milyen programokkal várják az érdeklődőket, arról Imre Csaba center menedzser mesélt a Reggeliben.

Hamarosan filmek készülnek a Körúti Színház darabjaiból

Gyebnár Csekkának a második családja a Körúti Színház, annyira régóta játszik az idén 15 éves teátrumban. A Körúti Színház jubileumi hónapot tart a születésnap tiszteletére.

Mérai Kata és Gyebnár Csekka közös múltja nem a Barátok köztben kezdődött

A két színésznő régről ismeri egymást és Kata szerint sem ő, sem Csekka nem egy gyenge eresztés. Vajon volt köztük valaha rivalizálás?

Izomépítéssel az alkohol és a drogok ellen

A Bartendaz olyan saját testsúlyos edzésre épülő közösség és társadalmi mozgalom, melynek tagjai elkötelezettek a bűnmegelőzés iránt, valamint felhívják a figyelmet az alkohol- és drogfogyasztás veszélyeire.

Reggeli 2019-04-10


szerző:
2019.04.10. 06:00
A munka miatt várat magára a Konyhafőnök séfjének esküvője!

Sárközi Ákos és menyasszonya, Szegedi Évi egy különleges kiállításon dolgoznak éppen, de emellett az esküvőjüket is szervezik gőzerővel: erről meséltek az RTL Klub Reggeli műsorában.

A Nyerő Páros játékosai imádják a közös munkát és a közös életet!

Sánta Laci és kedvese, Sánta Júlia a Mamma Mia! musical első próbáján találkoztak a Madách Színházban. Akkor még nem sejtették, hogy 5 évvel később már egy 3 éves kisfiú szülei lesznek. Hogy milyen napi 24 órában együtt élni és dolgozni a szerelmünkkel, erről meséltek nekünk a Reggeliben! 

Balsai Móninak egy gyerekkori álma vált valóra!

A színésznő, az Alivág főszereplőjeként több akciójelenetben is játszott, ahol bizony fegyvert is kellett használnia. A Reggeliben elárulta a színésznő, hogy nem állt tőle távol a dolog, ugyanis gyerekkora óta foglalkoztatja a gondolat, hogy milyen lehet egy igazi lőtéren kipróbálnia magát. Ez a vágya pedig most valóra vált.

Minden kiderül az Alvilág befejező részében!

A Reggeliben Ujj Mészáros Károly, rendező és Balsai Móni, színésznő mesélt a sorozat forgatásáról, a közös és különleges élményekről, és az évadzáró epizódról. Az utolsó részt ma este 21:40-kor láthatják a nézők az RTL Klub műsorán.

Különleges dologra készül a Konyhafőnök séfje és párja!

Sárközi Ákos és  festőművész párja, Szegedi Éva közös kiállításra készülnek, mely a #színesenfestek címet kapta.

Sárközi Ákos így kérte meg szerelme kezét!

A pár a Reggeliben mesélte el a romantikus lánykérés részleteit...

Survivor Anita elhagyja az országot?

A fiatal lány a Reggeliben mesélt arról, hogy mindene a környezetvédelem, és már azon is elgondolkodott, hogy feladjon mindent, és önkéntesként járja majd a világot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való