Celebklub

Szabó Zsófi megható üzenetet tett közzé!

rtl.hurtl.hu

2017. június 2. 16:06

A Story Extra gyönyörű műsorvezetőjének élete egy cseppet sem mondható unalmasnak, ráadásul nemsokára hatalmas változásban lesz része!

Zsófi nemrég egy szívhez szóló üzenetet osztott meg közösségi oldalán. Rajongói legnagyobb örömére a szépséges lány élete fantasztikus kerékvágásban halad és ezt nem is rejti véka alá.

"Nem is tudom, hogy lehetnék-e a jelenben boldogabb!
Reggel Édesanyám csinált nekem reggelit, pedig mindig mondom neki, hogy már felnőttem nem kell, hogy babusgasson! Most itt vagyok a munkahelyemen, jó emberek vesznek körül, szeretem, amit csinálok, a kutyáim pedig itt vannak velem, mert megyünk Nyíregyházára, ahol a férjem vár… Nemsokára beköltözünk első közös otthonunkba...Csodás időszak. Hálás vagyok Istenem."

 


A műsorvezető bizony imádja az állatokat, különösen két kutyusát. Talán kicsit jobban is a kelleténél, éppen ezért nem is sejtette, hogy egyik kedvence, Picúr hipp hopp a fejére nő. Zsófi szakemberhez fordult. Vajon sikerült rendre tanítani a rakoncátlan ebet? 

Részletekért kattints a videóra!

A lány egyébként nemrég Annát és Mikikét is meglátogatta a Reggeli stúdiójában, ahol arról is beszámolt, mikor szeretne kisbabát!

Részletekért kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#RTL Klub#rtl#szabó zsófi#boldogság#kutya#story extra#műsorvezető#Reggeli

Címlapról ajánljuk