KERESÉS search-close

Szabó Zsófi

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "Szabó Zsófi"

Gazdasszonyok jelentkezését is várja Nádai Anikó

Újra lesz Házasodna a gazda, a műsorvezető Nádai Anikó mesélt a műsor újításairól a Reggeliben. És azt is elárulta, mitől tűnik ilyen boldognak.

Alkoholos fagyit gyártó vállalkozókat karolt fel Balogh Levente

Balogh Dániel szakács, Péderi László cukrászmester és Hostyánszki György saját termékükkel, az alkoholos fagyival érkeztek a Cápák elé. 50 millió Ft-ot kértek, cserébe 8%-os részesedésért, valamint a nyereség 50%-át mindaddig, míg a befektetés meg nem térül.

Toplista: összeszedtük a magyar televíziózás legviccesebb bakijait!

Minden tévés rémálma, ha élő adásban történik valami váratlan. Igen ám, de mit tud kezdeni egy ilyen helyzettel egy tapasztalt műsorvezető? Mutatjuk!

Balogh Levente nemcsak Cápa, hanem a legsportosabb üzletember is

A Szentkirályi víz atyja kötelességének tartja, hogy start-upokat karoljon fel, szeretne visszaadni valamit a magyar fogyasztóknak abból, amit kapott tőlük az ásványvíz elképesztő sikerén keresztül.

Mi alapján válasszunk óvodát?


szerző:
2019.03.14. 09:26
Mi alapján válasszunk óvodát?

Ma már arra is lehetőség van, hogy három éves kor előtt óvodába járassuk a gyermeket, de csak akkor, ha a beiratkozástól számított fél éven belül betölti a hármat.

Milyen pizsamát ne vegyünk fel a párunk előtt?

Holdampf Linda alvós szetteket darált a Reggeliben. Szerinte nagyon fontos, hogy otthon se legyünk topisak, megmutatta, mi a jó és a rossz választás.

Pénztárosként is dolgozott a Drága örökösök Diája

Pallagi Melitta szerint elengedhetetlen, hogy az ember újra és újra kimozduljon a komfortzónájából és kipróbálja magát ismeretlen helyzetekben. Szereti a nem kézenfekvő szerepeket, amikor akár a személyiségével teljesen inkompatibilis figurákat kell eljátszania.

A világ másik végén is felismerik a Barátok közt Vili bácsiját

Várkonyi András arca nemrég még az Ellen DeGeneris show-ban is felbukkant, de kiderült, hogy utazásai alkalmával sem tud teljesen elbújni, még Thaiföldön is felismerik.

Szabó Zsófi és Lukács Miki egy ágyban?

A nyugodt alvás titkát fejtegették a Reggeli műsorvezetői, bemutattak egy nyomáspont térképet, ami segít meghatározni, milyen testalkathoz milyen matrac illik.

Szabó Kimmel leszólt a színpadról egy mobilozó nézőnek

A színész A száll a kakukk fészkére alatt nem bírta tovább nézni, ahogyan zavarja az előadást egy ember a nézők soraiból. A többiek pedig értékelték a bátorságát.

Szabó Kimmel Tamás elárulta saját függőségét

Az Apró mesék sztárja ahogy idősödik, egyre összetettebb figurákat kell megjelenítenie, amit a színész nagyon élvez. Az új mozifilmről és színházi munkáiról is mesélt a Reggeliben.

Megrázta egy jelenet forgatása A Tanár fiatal színészét

Juhász Tibor nagy dicséretet kapott Nagy Ervintől egy felvétel után, ami apa és fia kapcsolatáról szólt és a bántalmazás áll a középpontjában. Juhász Tibor annyira azonosult a jelenettel, hogy utána úgy érezte, muszáj egyedül lennie.

A Tanár diákjai elárulták, hogyan élnék meg, ha tinédszerként szülővé válnának?

Furcsa szerelmi háromszögek, teherbe esés 16 évesen... A Tanár minden epizódjában a hétköznapokban is előforduló problémákat mutat be és igyekszik rá megoldást is találni. A sorozat fiatal színészei mesélnek arról, mi lett volna, ha...

Nagy Ervin örömmel karolja fel a fiatal tehetségeket

A főszerepet alakító Nagy Ervin szereti, hogy A Tanár nemcsak szórakoztató, hanem fontos problémákat feszeget és üdvözli, hogy teret ad a fiatal színészeknek, ő is örült volna kezdőként egy ilyen lehetőséget.

Polyák Rita a kirakatvilág ellen


szerző:
2019.03.12. 07:46
Polyák Rita a kirakatvilág ellen

Az Éjjel-Nappal Budapest Reginája egy színdarabban szerepel hamarosan, ami fontos társadalmi problémát feszeget. A szerző, Kósa Zsolt, akit zenés színpadokról is ismerhetünk, hosszú évekkel a cselekmény megírása előtt már szeretett volna közérthető, mégis erős töltéssel szólni arról, mennyire csak a kirakat hangsúlyos a világunkban.

Milyen az élet Magyarország után Ázsia közepén?

Az RTL Klub vadonatúj, hetente jelentkező dokusorozata, az Isten veled, Magyarország! a külföldön munkát kereső és oda kitelepülő magyarok életét mutatja be, de nemcsak sikersztorikat!

Pataki Zita akkor sem bán semmit, ha nem sikerült

Bár a babáról végül le kellett mondania, az RTL Klub időjósa nagyon sokat köszönhet a lombikoknak és az utolsóról készült vlognak is.

Geszler Dorottya új hivatásra talált

Pilatest oktat az egykori szépségkirálynő és ex-tévés, akinek átalakult az életmódja, mióta rátalált erre a mozgásra. De hogy vannak-e olyan férfiak, akik miatta érkeznek az órákra, arra titokzatosan válaszolt.

Eddig csak fiúkkal mérette meg magát Keszthelyi Vivien, Formula3-versenyző

A túraautózásban képzelte el magát korábban a 18 éves Vivien, aztán jött egy lehetőség, ami mindent megváltoztatott. Viviennek szerelme is versenyző, aki nem más, mint David Schumacher.

VV Krisztián megharagudott Papp Gergőre?

A Reggeli vendége volt a hamarosan szülői örömök elé néző szerelmespár a ValóVilág 9-ből, Vivien és Krisztián. Az adásban próbáltuk eloszlatni a rosszindulatú pletykákat azzal kapcsolatban, hogy sokan feltételezik, talán nem is Krisztiáné a baba. A helyzet egyértelmű, de Krisztián nem örült a múlt felidézésének.

Meddőséget okozhat az egyébként jóindulatú endometriózis

Az endometriózis egy olyan betegség, amely a termékeny életkorban lévő nők körülbelül 10 %-át érinti, krónikus, jóindulatú betegség. Ez a méhnyálkahártyához hasonló – endometrium – szövet megjelenését és szaporodását jelenti a méh üregén kívül, leggyakrabban a kismedencében, a petefészkekben, illetve a hashártya felszínén.

Fergeteges adással indult a Gyertek át! vadonatúj évada!

Hajdú Péter és Dömsödi Gábor tegnap este összecsaptak Balázs nappalijában, ahol nevetésből ezúttal sem volt hiány…

Robbanásveszély - 5. évad 1. rész

A kötelező olvasmányok, az ismert humoristák és az elmúlt évek magyar popslágerei mellett azok a műsorok is reflektorfényt kaptak, amiket a két producerlegenda, Hajdú Péter és Dömsödi Gábor együtt és/vagy külön vezettek.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Hirtelen halál - 5. évad 1. rész

Vajon miket írt Dömsödi Gábor a nagy vihart kavaró könyvében Hajdú Péterről? Vigyázat: a játék végén csak egy ember maradhat!

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Olvass a számról! - 5. évad 1. rész

A sztárjátékosok anyait-apait beleadva artikuláltak, hogy csapattársaik kitalálják a feladványt. Bizony nem volt ez olyan egyszerű…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Most mutasd meg! - 5. évad 1. rész

Az ismert játékban többek között autózással kapcsolatos kifejezéseket és a showműsorok kellékeit mutogatták el a sztárok. Sőt, azokra a dolgokra is sor került, amire Hajdú Péter életkorában már szükség lehet…

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Szabó Zsófi:

A Toplista házigazdája alig emlékezett rá, hogy mit írt ki a Facebookra a Hajdú-Dömsödi balhé kitörésekor, ám Balázs most kutakodott picit a múltban...

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

Toplista: elhoztuk a magyar popzene egyslágeres előadóit!

Elstartolt az RTL Klub vadonatúj műsora, a Toplista, melynek első adása bizony a nyolcvanas-kilencvenes évekbe repítette el minket. Vigyázat, dallamtapadás veszélye áll fenn!

Puskás Peti lett a legnagyobb VV-rajongó?

A 2018-as X-Faktor mentora sűrű időszakon van túl, de nem panaszkodik, ugyanis imádta a VV9 minden pillanatát – az élményeit pedig az RTL Klub Reggelijében osztotta meg.

Hajdú Péter csapata (Első adás)

Médiatörténeti pillanattal indult a Gyertek át! ötödik évada, hiszen Hajdú Péter és Dömsödi Gábor több évnyi háborúskodást követően ismét szemtől szemben küzdöttek meg egymással. Íme Péter csapata!

Hangolódj a Gyertek át!-ra a VV9 döntőseivel!

Már csak egyet kell aludni, hiszen holnap este 21:10-kor visszatér az ország egyik legszórakoztatóbb házibulija. De vajon milyen játékos lenne Zsuzsu, Hunor és Greg?

Balázs Pali a Reggeliben beszélt hajevolúciójáról

30 napig volt inkognitóban az énekes, miután megszabadult ikonikus hosszú fürtjeitől. Még focizni sem ment, amíg le nem lehetett leplezni új külsejét.

Papp Gergő és VV Greg jó Gyertek át!-páros lenne

VV Zsuzsu és VV Hunor megküzdött a rajzos feladatok megfejtésével, pedig Greg látatlanban is kiválóan firkantotta le a feladványt.

Zsuzsu már Greggel is megtartja a 3 lépés távolságot

A ValóVilág három finalistája a Reggeli stúdiójában járt. Hamar kiderült, hogy Zsuzsut és Greget is érték meglepetések, amikor kikerültek a Villából. A győztes, Zsuzsu magára akarja költeni a nyereményt és úgy döntött, játékostársaival már csak köszönöviszont akar fenntartani.

Puskás Petinek furcsa úgy bemenni egy stúdióba, hogy senki nem őrjöng

Az X-Faktor mentora és a legutóbbi ValóVilág műsorvezetője sűrű időszakon van túl, munka közben ő lett a valóságshow legnagyobb rajongója. De nemcsak a tévében, a színházban is találkozhatunk vele.

Ma este startol a Toplista az RTL Klubon!

A Toplista az RTL Klub hetente jelentkező, szórakoztató és kellemesen üdítő visszaszámláló show-műsora. A műsorvezető Szabó Zsófi lesz. Az RTL stábja több, mint 20 éves tapasztalatával, valamint véleményvezérek segítségével olyan infókat tár a világ elé, amitől mindenkinek tátva marad a szája.

Négy lánnyal él együtt Szekér Gergő

Már nem szeretett nagymamájával él együtt az X-Faktor énekese, elkezdődött az önálló élete egy külön lakásban és első új dalával is jó úton halad a siker felé.
 

Áttörés a rákkutatásban


szerző:
2019.02.20. 07:35
Áttörés a rákkutatásban

Mára már az orvostársadalomban köztudott tény, hogy a rák genetikai eredetű betegség, amelyet génjeink elromlása, azaz mutációja okoz. Mára viszont ismerjük a rákkal összefüggő legtöbb olyan gént, amiben mutáció jöhet létre.

Érzékenyítő program már az ovisoknak is

2017 óta minden év február 22-én ünnepeljük a Magyar Parasport Napját. Minden magyar iskola és óvoda csatlakozhat a Magyar Parasport Napjának programjához. Tavaly közel 500 oktatási intézmény kapcsolódott be a Magyar Parasport Napjának programjába és rendezett
február 22-én érzékenyítő, interaktív osztályfőnöki órát, rendhagyó testnevelés órát.
 

Így aktivitiznek az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai!

A Gyertek át! február 21-től visszatér az RTL Klub képernyőjére, de addig is hangolódjunk együtt a népszerű sorozat szereplőivel…

Ettől van jó formában a várandós Lilu

A műsorvezető a hetedik hónapban van, kiválóan érzi magát a bőrében, de ez nem a véletlennek köszönhető. A Reggeliben el is mondta, mi a titka.

Lilu elmondta, miért néz fel annyira a Cápákra

A ma este induló, biznisz-alapú show, a Cápák között műsorvezetője, Lilu volt a Reggeli vendége és beavatta a nézőket a műsor készítésének rejtelmeibe.

A külföldre költözés nehézségeit mutatja be az Isten veled, Magyarország!

Az RTL Klub új dokusorozatából kiderül, milyen sok oka lehet annak, hogy valaki a költözés mellett dönt és azt is megmutatja, hogy nem mindenkinek válik be az új élet az ország határain túl.

Hamarosan indul a Gyertek át!, a Reggeliben az ÉNB szereplőivel melegítettünk be rá

Csütörtök este folytatódik Sebestyén Balázs celebekkel teletűzdelt szórakoztató műsora, aminek a humor és a játékos időtöltés a védjegye. Peller Anna és Szabó Zsófi is szerepelni fognak benne, most Joe-val és Gáborral játszottak egyet.

A moduláris építkezés előnyei: gyors és megúszhatjuk a stresszt

A moduláris építkezés egy viszonylag új építési forma, energiatakéros vagy passzív építkezésnek is nevezik, egyik fő alkotóeleme a fa. A koncepciója az, hogy ezeknél a típusú házaknál nincs meg a hagyományos értelemben vett építkezés, hanem használatra kész otthonokat kapunk, alig néhány hónap alatt, és készen szállítják ki, előre szerelve érkezik az építés helyszínére.
 

Kínos rajongói találkozásokról mesélt ÉNB Joe és Gábor

Ma estétől az RTL II-n látható az Éjjel-Nappal Budapest. 2013 óta több mint 67 millió videóindítást generált a sorozat, a népszerűsége töretlen. A sorozat két ismert arca, Joe és Gábor érkezett főzni a Reggelibe.

Vidd haza Lilit!


szerző:
2019.02.18. 07:48
Vidd haza Lilit!

Lili 3 hónapos kislány, akit Budapesten találtak és az alapítvány segítségét kérték az elhelyezésében. Megkezdték az oltás-sorozatát és a gazdikeresést is. Lili közepes méretű (12-15 kilós) kutya lesz majd. Lakásban tartásra, vagy kertes házba, de olyan gazdinak ajánlják, aki beengedi őt a lakásba is. JELENTKEZÉS: info@vigyelhaza.hu
 

A műsorról


szerző:
2019.02.11. 19:42
A műsorról

A Toplista az RTL Klub hetente jelentkező, szórakoztató és kellemesen üdítő visszaszámláló show-műsora.

Szabó Zsófi


szerző:
2019.02.11. 19:37
Szabó Zsófi

Szabó Zsófi már most imádja a Toplistát! A csinos műsorvezető úgy érzi, megtalálta a helyét ezzel a műsorral, már az első adásfelvétel is hatalmas élmény volt számára. Azt is elárulta nekünk, hogy munkájának melyik részét élvezi a legjobban!

Szabó Zsófi már most imádja a Toplistát!

Szabó Zsófi még csak az első adás felvételén van túl, de máris úgy érzi, hogy ezzel a műsorral megtalálta a helyét.
 

Lesd meg velünk, milyen gasztro fogások lesznek a Story Gálán!

Barna Zsanett és Krasznai Norbert közösen meéltek róla, milyen desszertekkel készülnek az eseményre. Sőt, még egy gyors bemutatót is tartottak!

Ezek voltak Schobert Norbiék legjobb és legrosszabb befektetései

Február 18-án indul a Cápák között, amelyben a pénzügyi világ sztárjai keresik a tökéletes lehetőségeket. Ennek kapcsán kérdezték a Reggeliben Norbit, Krasznai Zsoltot és Rakonczai Viktort a saját tapasztalataikról.

Létezik a tökéletes arc? Plasztikai sebésszel kerestük a választ

Manapság nemcsak a nők, de a mai kor férfiai is hajlamosak a tökéletességet hajszolni. De vajon létezik-e tökéletes arc és valóban olyan-e, mint amilyennek elképzeltük? Dr. Krasznai Zsolt adott választ kérdéseinkre.

Rakonczai Viktorék Budapest dalát keresik

Mozgalmas évbe léptünk idén, Budapest lett 2019-ben Európa Sportfővárosa címének méltó gazdája. De hogy mi köze van mindehhez a zenének, azt most Rakonczai Viktor Artisjus-díjas zeneszerző, zenei producer mondja el nekünk!

Csordás Tibi a Reggeliben mutatta be legújabb klipjét

Az énekes nemcsak legújabb klipjéről és a forgatás nehézségeiről mesélt, de az elkövetkező hónapok terveiről és az utazásaról is.

Fedezd fel a gazdaságtudomány szépségeit!

Közeleg a felvételi jelentkezési határideje, sokan most hozzák meg életük legfontosabb döntését. A BME rengeteg lehetőséget kínál, többek között a Gazdaságtudományi Karon lévő szakokon. Dr. Lógó Emma, oktatási dékánhelyettes, valamit Dr. Nemeslaki András, tanszékvezető, meséltek a gazdaságtudomány szépségeiről.

Schobert Norbi újra keményen edz és a titkát is elárulta!

Norbi egy ideig nyugdíjazta magát és nem igazán foglalkozott a testével, ezen azonban nemrég változtatott. Igazán jó példakép szeretne lenni a fia szemében, és persze Réka mellett is feszíteni szeretne.

Schobert Norbi és Rubint Réka romantikázni fognak a Story Gálán

Norbiék minden évben ott vannak a gálán, azonban idén a gyerekeket otthon hagyják. De hogyan készülnek egy ilyen estélyre?

Ki tud több dologra figyelni? Szabó Zsófi és Miki letesztelték!

Állítólag a nők sokkal több mindenre tudnak koncentrálni, mint a férfiak. Zsófi és Miki egy több összetevős játékot játszottak, hogy kiderüljön az igazság.

Nézd meg, milyen toplistás szereplők lesznek Szabó Zsófi műsorában!

Február 20-tól szerda esténként 21:10-től starolt Szabó Zsófi vadonatúj műsora, a Toplista. A visszaszámláló show a bulvár műfajából fog merítkezni: zenei és filmes különlegességeket, hírességek magánéleti eseményeit, megdöbbentő látnivalókat a nagyvilágból, sportszenzációkat, vagy éppen botrányos és vicces történeteket láthatnak majd a nézők. Mutatjuk, mire is gondolunk!

Ilyenek lesznek az új műsorok az RTL-en!

Ahogy mindenkinek, úgy a Toplista című vadonatúj műsor vezetőjének, Szabó Zsófinak is megvan a maga toplistája, amelynek első helyén jelen pillanatban a kisfia áll. Az RTL nemsokára induló műsorai között az Isten Veled Magyarország talán a legszívszorítóbb. Ebben magyar családokkal együtt költözünk valahová külföldre, miközben megtudjuk miért döntöttek így.

Nagyot fog szólni Szabó Zsófi új műsora!

A gyönyörű műsorvezető az RTL Klub 2019-es tavaszi sajtótájékoztatóján árulta el, hogy a vadonatúj műsorától, a Toplistától miért fog tátva maradni a szánk.

SZABÓ ZSÓFI: a Toplistától mindenkinek tátva marad a szája!

Szabó Zsófi lesz a február 20-tól induló Toplista műsorvezetője. A visszaszámláló show azért sem mondható hagyományosnak, mert az RTL stábja több mint 20 éves tapasztalatával, valamint véleményvezérek segítségével olyan infókat tár a világ elé, amitől mindenkinek tátva marad a szája. Ha kíváncsi arra, hogy még milyen új műsorok indulnak az RTL Klubon azt ITT megnézheted!

Mihalik Enikő meg fogja mutatni a divatvilág árnyoldalát

A modellügynök, Kajdi Csaba Mihalik Enikővel együtt érkezett a Reggelibe és elmondta, szerinte miért elkeserítő az, hogy egy szupermodellt ma már pillanatok alatt kicserélnek egy influencerre.

Annoni Zita: „Gianni nem egy Insta-férj”

Gianni felesége, az egykori modell és fotós elmesélte, szerinte hogyan hígul fel a modellszakma a közösségi oldalak térnyerésével. Közben azt is elárulta, hogy mindeközben a férjét nagyon nehezen veszi rá egy közös fotóra.

Mi is az a fájdalomklinika?


szerző:
2019.01.23. 08:07
Mi is az a fájdalomklinika?

Többek között mozgásszervi sérülésekkel, hát-, térd-, derék-, és gerincfájdalmakkal fordulnak az orvosokhoz a fájdalomambulancián, de baleset utáni nyaki fájdalmakkal, fejfájással, idegsérüléssel is lehet hozzájuk fordulni.

Josh és felesége, Szilvi 5 éve vártak a gyermekáldásra

A Muzsika TV főszerkesztőjének párja már a harmadik trimeszterben van, de az idáig vezető út cseppet sem volt könnyű. Az orvosok nem találták meg az okát, hogy miért nem jött össze a baba éveken keresztül, majd egy diéta után mégis bekopogtatott a trónörökös.

A Tanár diáklánya másként tekint sok mindenre, mióta kipróbálta a kerekesszéket

A Reggeli vendége volt Murai Emma és Fenyvesi Zoltán, akik a legutóbbi Tanár-epizód kulcsszereplői voltak. Emma rengeteget tanult a valóságban is mozgássérült Zolitól és átértékelt magában olyan dolgokat, amikkel korábban nem foglalkozott.

Kabát Peti az iskola mellett gyakorolt a Konyhafőnök VIP-re!

A focista mostmár sportkoordinátorként is dolgozik, nemrég szerezte meg új végzettségét. Az iskola is nagyon nehéz volt, de Peti most elárulta, hogy a Konyhafőnök sem volt számára könnyebb.

Rozina nehezítéssel készítette el kedvenc reggelijét Szabó Zsófinak

Hirtelen, ropogósra sütött tojás került egy szelet kenyérre, a trükköket Wossala Rozina elmondta és megmutatta. De arra nem számított, hogy egy gyereket is kap a kezébe.

Örömhír: megszületett Kiss Ramóna babája!

Hatalmas örömhírről számolhatunk be, ugyanis világra jött az X-Faktor műsorvezetőjének és párjának, Lékai Máténak a kisfia.

Hivatásos világutazó adott tanácsokat, hová érdemes most utazni?

Kuba és Miami mindenképp jó úticél mostanság, előbbi azért is, mert az ország átalakulóban van és még látni lehet igazi, autentikus arcát. De ennél olcsóbb úticélok is vannak, ezekről is beszélt Gyémánt Balázs.

Zahorán Bertold a második randin tudta meg, mennyivel idősebb Wendi Deng

A befutott modell 18 éves volt, amikor felfedezték. Azóta a legnagyobb márkáknak dolgozott, Kínában, Párizsban, Milanóban és New Yorkban is élt. A Reggeliben mesélt arról is, hogyan fogadta a sajtótól ráaggatott toyboy kifejezést, miután összejött a 48 éves milliárdos nővel, Wendi Denggel.

Tényleg összeesküvés lapul a 10 éves kihívás mögött?

Forgács Mariann, social media szakértő mondta el, szerinte mi mindenre lehet jó a közösségi oldalaknak és a cégeknek, akik használják őket, ha megmutatjuk, mekkora változáson estünk át 10 év alatt.

Teljesen fekete szemekkel sokkolta a Reggeli műsorvezetőit Varga Viktor

Hirtelen egy horrorfilm szereplője jutott eszünkbe, amikor megláttuk az énekest, aki korábban is extrém külsővel mutatkozott, de ezúttal saját magára is rálicitált.

Demeter Alexandra évek óta visszaesik egy komoly betegségbe

A Survivor játékosa azért ment a szigetre, mert előző 3 évét egy melldaganat miatti küzdelem határozta meg. Amíg a szigeten volt, tünetmentes maradt, majd miuátn vége lett a játéknak, a probléma kiújult.

Fehér Balázs: „Rettentően arrogáns voltam régen”

Az egykori modell és énekes főzni érkezett a Reggelibe, de saját átalakulásáról is őszintén beszélt. Elmesélte, mit gondolt magáról modellkarrierje kezdetén és hogyan látja most régi önmagát?

Lakatos Márk és Szabó Zsófi pelenkatortát csinált Kiss Ramónának

Lakatos Márk öltözködési tippeket adott műsorvezető-társának, majd Zsófi örömhírt osztott meg a nézőkkel és Márkkal, mégpedig azt, hogy tegnap megszületett Kiss Ramóna kisfia.

Itt egy újabb lépés a nők egészségéért!

2019. január 1-től adókedvezményt kaphatnak bizonyos női betegségekkel küzdő érintettek, konkrétan endometriózis, mellrák, méhnyakrák, petefészekrák esetén, de bekerült a listába a here - és prosztatarák is.

Tomán Szabina:

Szabina, Dorka és Alexandra azt próbálták megfejteni, hogy milyen jó megoldások vannak arra, hogy egy anyukát ne nyomjon össze a megfelelési kényszernek a súlya, illetve arról, mitől jó egy édesanya.

Sorstársain segít a gyönyörű modell!

Szűcs Adriána 26 éves korában vette észre, hogy csomó van a bal mellében. Azóta megváltozott az egész élete, de nemcsak az övé, hanem azoké a betegeké is, akik nyomon követik Adriána bejegyzéseit.

Tomán Szabina döntött: kislánya nem szerepelhet a vlogjaiban!

Hogy miért döntött így a híres üzletasszony, azt a Reggeliben árulta el.

Cséffalvay Dorka az anyaság nehézségeiről és örömeiről mesélt

A gyönyörű influenszer Reggeliben árulta el, hogy a második babáját várja, aki már biztos, hogy kislány lesz: az anyaságról mesélt Dorka.

Dakar-rali: igen különleges helyen járnak Szalay Balázsék!

A Fókusz stábja bemutatta, hogy Peruban pontosan milyen gasztronómia érdekességek vannak - felkavaró képkockák következnek!

Hogy miért járjunk évente fogorvoshoz? Mutatjuk!

Dr. Dinu Roland mesélt arról, hogy miért és mennyire fontos a megelőzés, ha a szájhigiéniáról van szó.

Kulisszatitkok A Tanár második évadáról!

Elek Ferenc arról mesélt, hogyan élte meg azt a jelenetet, amikor leütötték, emellett a sorozat egyik fiatal színésze, Varga Ádám pedig arról, hogyan tudott felkészülni a nem mindennapi szerepére.

Szekér Gergő édesanyja elvesztéséről énekel az új dalában

Az énekes életét egy szörnyű tragédia vágta ketté, amikor meggyilkolták az édesanyját. Gergő úgy érzi, túl kell lépnie a múlton, és erőt kell merítenie a fájdalomból: többek között az ellengedésről is szól a fiú első dala.

Klippremier: Szekér Gergő - Madár, repülj!

A 2018-as X-Faktor egyik tehetséges énekesének megjelent az első dala, és az első videoklipje, melyet a Reggeli nézői most láthatnak először.

Béres Alexandra nagyon különlegesen helyen töltötte a karácsonyt

A fitneszedző és a családja nem itthon töltötték az ünnepeket, hanem egy másik, igen különleges országban.

Tornázz Béres Alexandrával!


szerző:
2019.01.16. 06:52
Tornázz Béres Alexandrával!

Hogy jól induljon a napunk, indítsuk egy kis mozgással, mint Papp Gergő, Szabó Zsófi.

Így mutatkozott be Szabó Zsófi kisfia

Egy éve mutatta be a Fókusz: nem könnyű ismert kisbabának lenni. Ha az ember fia sírdogál a kamerák előtt az a baj, ha nem sírdogál az a baj. Szabó Zsófiék Mendelje inkább aludt, ő ugyanis egyelőre az éjszakai életformát részesíti előnyben. Szülei még jó formában, ébren fogadtak minket otthonukban, ahol amióta a trónörökös megszületett éjjelente nagy a jövés-menés.

A sztárok is átélik a januári lehangoltságot?

Peller Károlyon nem fog a téli depresszió, Szabó Zsófi viszont tudja sötéten látni a dolgokat. Csocsesz olyan választ adott a kérdésre, amit nem gondolnánk róla.

Borics Ádám, MMA harcos felkészítette Pellert az őrült rajongók támadására

Amerikában él az MMA tehetséges sportolója, aki ugyan még nem számít sztárnak, de a sportág nagy reménységeként tartják számon. A Reggeliben bemutatót is tartott Peller Károly segítségével.

Belehajtott egy autó Peller Károly házának kapujába

A színésznek egy ittas vezető okozott komoly anyagi kárt. Amíg helyre nem állítják, biztonsági őr vigyáz a házra, mert őrült rajongója még mindig zaklatja. A pereskedés még folyik.

Józan Lacinak a hízás az újévi fogadalma

A színésznek mindössze egy napja volt a családjára karácsonykor, a túl sok munkába bele is fogyott. Ezért 5 újévi fogadalma közül a hízás az egyik.

Csocsesz tavalyi évének legnagyobb durranása volt a Konyhafőnök

A népszerű mulatós zenész, Kiss Attila, ismertebb nevén Csocsesz a legutóbbi szériában bizonyította, hogy nemcsak a mikrofon mögött állja meg a helyét. De hiába volt már gyakorlott szakács, a műsor alatt rájött, hogy régi technikáit új módszerekre kell cserélnie.
 

Holdampf Linda elhozta a Reggelibe a meztelen időjóst

Híradós szetteket vettek górcső alá a Darálóban Holdampf Linda vezetésével.

Ezért teniszezik ritkán Szellő István profi játékosnak tanuló fiával

Ígéretes tehetségnek számít a híradós fia, Ádám, aki Spanyolországban teniszezik és ott is él. Most vizsgái miatt jött haza, édesapja pedig elhozta nekünk a stúdióba.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való