Celebklub

Új külsővel hódit Dmitrij és VV Soma

rtl.hurtl.hu

2017. február 7. 10:46

Állítólag a pasik sokkal bevállalósabbak és divatkövetőbbek, minta csajok. Ez lehet a magyarázat arra a jelenségre is, ami az X-Faktor és ValóVilág powered by Big Brother sztárjával történt a napokban.

VV Vivien és VV Anett az internetet böngészve méregették az erősebbik nem képviselőit, pontosabban a hajviseleteiket. A Backstreet Boys Nick Carterének ikonikus sárgás szőke frizurája már egyáltalán nem dobogtatta meg a csajok szívét, viszont találtak olyan frizkókat, amiket kifejezetten ajánlanak a srácoknak.

Míg SomSom átadta magát a kényeztető kezeknek, addig Vivien szította a feszültséget, ugyanis a kiszolgáltatott fiúnak szinte már-már traumatikus élményei voltak utolsó hajfestéséről, amit Zsoltival követtek el a Villában. Most pedig nem tudott egyből felpattani a székből, hogy saját szemével ellenőrizze, vajon a lány igazat mond-e új frizuráját illetően.

Ez idő alatt az X-Faktor bronzérmese Hajas László kezei között „szépült”. A mai divat szerint a hosszú hajnak is megvannak a trendi előnyei. Dimitrij most kipróbálta, hogy milyen is a férfi konty, vagyis a szamuráj csomó. Neked hogy tetszik?

Nézd meg a videót!

Ha hihetünk a felmérésnek, miszerint azok a focisták jobban teljesítenek, akik jól elkészített frizurával állnak a pályára, akkor egyértelműen megállapíthatjuk a tényt: a rendezett hajviselet önbizalmat ad a bevállalós férfiaknak!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#vv soma#gorbunov dmitrij#X-Faktor#x-faktor 2016#ValóVilág#divat#trend#hajviselet#fodrász#festés

Címlapról ajánljuk