125. adás
120 nap. Megannyi balhé, veszekedés, vicces és örömteli pillanat. A játékosok nemcsak a Villát lakták...
Kiemelt hírek

Családjából merített erőt Iza és Zsófi

Izát édesanyja, Zsófit pedig húga látogatta meg a Villában a végső Párbaj előtt. A tét egyre nagyobb, hiszen a Fináléban, Viki és Aurelio mellett, egy hely még mindig kiadó. Vajon melyikük lesz az a szerencsés, aki vasárnap versenybe szállhat a fődíjért?

A ByTheWay nyitja a ValóVilág 6 Fináléját

A vasárnapi Finálén, az X-Faktor egyik legsikeresebb csapata lép fel. A fiúk egy különleges meglepetéssel is készülnek a közönség számára, hiszen a ValóVilág főcímdalával lépnek a színpadra.

Extra produkció színesíti a VV6 utolsó Párbaját

Bár a Villa, és így a szombati Párbajozók sem ismeretlenek Danics Dóra számára, a ValóVilág stúdiójában először teszi tiszteletét az X-Faktor 2013 győztese.

Már csak egy hely kiadó a Fináléban!

Aurelionak és Vikinek már biztos helye van a Fináléban, de vajon ki lesz a harmadik Finalista? Iza vagy Zsófi? Szombat este kiderül!

Galériák
VVapp

Részvételi szabályzat

Az RTL Kábeltelevízió Kft., valamint a Telekom New Média Zrt (a továbbiakban: TNM) által szervezett és a Való Világ 6 című televíziós műsorhoz kapcsolódó applikáción keresztüli szavazás szolgáltatásának leírása és szabályai

Windows Phone-ról is elérhető a VVapp

Mától a Windows Store-ban is elérhető a ValóVilág applikációja. A kereséskor azonban a hamis verzió is megjelenik: a Telekom New Media által fejlesztett verzió a hivatalos alkalmazás.

Új generáció a szavazásban - Itt a VVapp!

Már letöltheted okostelefonodra a ValóVilág applikációt, amit RTL Most-os azonosítoddal is használhatsz.

VVapp - Részvételi szabályzat

Az RTL Kábeltelevízió Kft., valamint a Telekom New Média Zrt (a továbbiakban: TNM) által szervezett és a Való Világ 6 című televíziós műsorhoz kapcsolódó applikáción keresztüli szavazás szolgáltatásának leírása és szabályai

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való