Celebklub

Az X-Faktor győztese bocsánatot szeretne kérni – INTERJÚ!

rtl.hurtl.hu

2017. január 18. 10:29

Opitz Barbi élete hatalmasat változott, mióta megnyerte a 2016-os tehetségkutatót. Komoly és súlyos döntéseket kellett azóta hoznia, és köztük voltak olyanok is, melyeknek nem mindenki örülhetett.

A tehetséges fiatal lányt szülei először el sem akarták engedni az X-Faktor válogatójára. Később azonban rá kellett ébredniük, Barbi megállíthatatlan és ott a helye a legjobbak között. Egy féltett álom vált valóra, mikor a Fináléban Istenes Bence kimondta Opitz Barbi nevét. Az aranyhajú lány szinte fel sem fogta, hogy megnyerte a versenyt.

Barbi elárulta, az utolsó hetekben hatalmas volt a nyomás rajtuk, és valószínűleg akkor túl is erőltette a hangszálait, mert a mindent eldöntő megmérettetésen, nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerette volna. Majdnem összeomlott az énekesnő és mentora is.

A sonkádi lánynak mostanra már határozott és céltudatos tervei vannak; hogy karrierjét egyengethesse, felköltözik Pestre, de ez azt is jelenti, el kell búcsúznia régi barátaitól, osztálytársaitól. Barbi bevallotta, sajnos egyelőre nem tudott személyesen elköszönni tőlük, így a kamerák előtt kért bocsánatot, és őszinte, tiszta szívvel adott hálát azért sok szeretetért, melyet az elmúlt hónapokban osztálytársaitól kapott.

Kattints a videóra! 

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#tehetségkutató#verseny#győzelem#új élet#döntés#opitz barbi#tóth gabi#X-Faktor#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk