Celebklub

Elkészült Gorbunov Dmitrij első dala!

rtl.hurtl.hu

2017. január 17. 10:53

Az X-Faktor harmadik helyezettje nem tétlenkedett a műsor után. Ám mindenki meglepetésére a srác nem szólókarrierbe kezdett, hanem zenekart alapított!

Dmitrij már az elődöntő során sokunk szívébe belopta magát, a műsor vége felé közeledve, pedig a fiút tartották az egyik esélyesnek. Bár úgy alakult, hogy végül nem ő nyert, emiatt egy cseppet sem bánkódott. Sőt, szabadidejét kihasználva végre családjával lehetett. Ám az ünnepek után az énekes tehetség egyből munkához is látott. S bár mindenki azt hitte egyedül folytatja, ő két tehetséges zenész ismerősével zenekart alapított. Az új híreket közösségi oldalán is megosztotta:

„Drága barátaim! Már van a új zenekarom. Végre megtaláltam jó emberek es jól zenészek és minden nap gyakorolunk es hamarosan kész lesz Az új lemez! Puszi”

 


A Fókusznak most megszólaltak a zenekartagok is, sőt az új számból is hallhatóak részletek. Dmitrij azt is elmesélte, hogyan is alakult a banda!

Részletekért kattints a videóra!

2017-ben is folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. Opitz Barbara után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán. Jelentkezni ide kattintva lehet!

Képek: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#gorbunov dmitrij#X-Faktor#Fókusz#zenekar#meglepetés#zene

Címlapról ajánljuk