Celebklub

Opitz Barbi döbbenetes ajándékban részesült – FOTÓ

rtl.hurtl.hu

2017. január 10. 10:31

Egy ország ünnepli a fiatal lányt, gyönyörű hangja és szerény, alázatos természete miatt. A 2016-os X-Faktor győztesének többezres rajongótábora van, akik nap, mint nap fejezi ki hálájukat és szeretetüket, sőt sokszor különböző ajándékkal lepik meg kedvencüket. 

Mikor Istenes Bence kimondta Opitz Barbi nevét a Fináléban, a gyönyörű lány szinte összeesett a színpadon. Mentora, Tóth Gabi is letérdelt mellé, és könnyek között próbálták felfogni, hogy bizony, az aranyhajú lány nyerte meg a 2016-os X-Faktort.

Barbi alig tudott szóhoz jutni, de elmondta, az egyik legnagyobb álma vált valóra, és egyszerűen nem tudja felfogni, hogy az ő nevét mondták ki, hogy ő nyerte meg a tehetségkutatót.

Reméljük, mostanra már elhiszi magáról az énekesnő, hogy ő Magyarország egyik legjobb női hangja, ugyanis a többezres rajongótábor is ezt erősíti Barbiban. A fiatal lány közösségi oldalára naponta írnak a követők, és nem egyszer ajándékkal is meglepik kedvencüket. Legutóbb egy rajzzal kedveskedtek Barbinak, ami annyira jól sikerült, hogy az X-Faktor sztárja meg is osztotta. Nézzétek:

Ne felejtsétek, idén, azaz 2017-ben is folytatódik a verseny, ha érzed magadban az X-et, ne habozz, jelentkezz!

#Celebklub#tehetségkutató#verseny#győztes#rajongók#ajándék#meglepetés#opitz barbi#tóth gabi#x-faktor 2016#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk