Celebklub

Ma ünnepli 17. születésnapját az X-Faktor egyik döntőse!

rtl.hurtl.hu

2016. november 30. 10:48

Az aranyhajú lány, Opitz Barbi egyik nagy álma már teljesült, bekerült a tehetségkutató döntőjébe. Az énekesnő gyönyörű hangjával minden szombaton elvarázsolja a nézőket és a mentorokat. De ki is valójában ez a fiatal lány?

Kevesen tudják, de Barbi Sonkádon nőtt fel, és először akkor járt Pesten, mikor az X-Faktor válogatójára érkezett. A szőkeség családja uborkatermesztéssel foglalkozik, és ha teheti, akkor Barbara nagyon szívesen besegít az otthoni munkálatokba, mert úgy gondolja, sosem szabad szégyellni a kétkezi munkát.

 

 

Barbi fiatal kora ellenére alázatos, és profikat megszégyenítő akaraterővel rendelkezik. Szombatonként mindig a legjobb formáját nyújtja és előadásaival szinte felszántja a színpadot.

Legutóbb egy igen nehéz feladatot kapott mentorától, ugyanis egy olyan dallal készültek, mely mind érzelmileg, mind tartalmilag súlyos mondandót hordoz magában. Kovács Kati egyik dala, a Találkozás egy régi szerelemmel a szakítás fájdalmáról, a veszteségről és az érzelmek meggyászolásáról szól.

Szerencsére Barbi még nem élt át ehhez fogható nehézségeket, így az volt a kérdés, hogyan tudja majd hitelesen interpretálni a meg nem élt érzéseket. Az előadás önmagáért beszélt, Gáspár Laci a könnyeit törölgette, csakúgy, mint a nézők.

Nagyon boldog születésnapot kívánunk Barbinak!

Ha szombat, akkor X-Faktor! Este 20:00-kor már csak öt versenyző fog színpadra állni, így ne feledd, szavazz a kedvencedre!

forrás/képek: Facebook 
#Celebklub#tehetség#verseny#énekesnő#döntő#profizmus#előadás#mentorok#opitz barbara#X-Faktor#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk