Celebklub

Nem bírunk betelni Istenes Bence nyitótáncával – VIDEÓ!

rtl.hurtl.hu

2016. november 7. 12:52

Hatalmas nagy bulival indult a 2016-os X-Faktor élő show-ja. A műsorvezető ennél frappánsabb nyitánnyal nem is készülhetett volna, mindenkinek tátva maradt a szája…

Lélegzet visszafojtva vártuk a nagy napot, hogy végre elinduljon a tehetségkutató élő műsora. Az izgalmas helyzetek és a hatalmas meglepetések idén sem maradtak el. Az este hangulatát szépen megkoronázta Istenes Bence csípőmozgása, és karlendítése. A fergeteges nyitótáncot nem lehet egyszer megnézni.

Az este további része is mozgalmas volt. Az apró szünetekben sem unatkozott senki, ugyanis a műsorvezető és a zsűritagok verbálisan persze, de igencsak szétszedték egymást. Élveztük az adok-kapok mindenegyes megmozdulását.

 

 

A vidámabb percek viszont gyorsan véget értek, mikor megtudtuk, Balogh Eszternek párbaj nélkül kellett elhagyni a versenyt. Később pedig Fejes Szandrának a Jaggers zenekarral kellett megküzdenie. Végül Gáspár Laci mentoráltja, Szandi juthatott tovább.

Mindenkit megviselt az, hogy idén most rögtön két játékostól is el kellett búcsúzni. Annyi viszont biztos, van miről beszélnünk!

Ne felejtsétek, szombaton este, november 12-én folytatódik az X-Faktor élő show-ja! 

#Celebklub#tánc#öröm#humor#trollkodás#műsorvezető#istenes bence#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk