Celebklub

X-Faktor: Csúnyán összeveszett a zsűri az egyik énekes miatt!

rtl.hurtl.hu

2016. október 24. 11:12

Puskás Peti egyik versenyzője, Petics Kristóf igen gyengén teljesített a Táborban, de a mentor nem adta fel és székkel kínálta a fiút. Gáspár Lacinak több se kellett, és kirobbant a vita!

Végre kiderült, hogy a nézők döntése alapján az ítészek közül ki melyik kategóriát kapta. Így történt, hogy Tóth Gabi a lányokat kapta, Puskás Peti a fiúkat, ByeAlex a csapatokat, és végül, de nem utolsó sorban Gáspár Laci pedig a huszonöt év felettieket.

Szerencsére mindenkinek teljesült az álma, és nagy összhangban indulhatott el a Tábor első megmérettetése. A tehetségesebbnél tehetségesebb énekesek közül vannak páran, akik már az előválogatón is megosztották a mentorokat. Ilyen volt például Kristóf is, aki ugyan felrobbantotta a színpadot, de nem mindenkinek jött be az előadása. Gáspár Laci egyenesen „megijedt” a fiútól.

A extrovertált énekes akkor továbbjutott, bekerült a Táborba, mert a zsűri többi tagját nagyon meggyőzte a polgárpukkasztóan pimasz és figyelemfelkeltő produkciója. A következő megmérettetés már nem sikerült olyan jól, a csoportos feladat során inkább hátráltatta társait a fiú, mint motiválta volna őket. Mindenesetre akkor ismét sikerrel léphetett tovább.

Elérkezett a nagy pillanat, a srácok újra a színpadon állhattak. A tét nem volt kicsi, hiszen ekkor már a Mentor Házba való bejutásért küzdöttek. Kristófnak most sem volt könnyű dolga, ugyanis nem nyerte el a zsűri tetszését, sőt Gáspár Laci és ByeAlex azonnal hazaküldte volna a „rikácsolót”. Peti viszont másképp döntött, és ebből egy óriási vita alakult ki a stúdióban.

A kategóriák bejutottak a Mentor Házba, és hogy mi vár ott rájuk?

Nézd meg az előzetest! Kattints!

#Celebklub#verseny#tehetségek#énekesek#kategóriák#puskás-dallos peti#tóth gabi#gáspár laci#byealex#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk