Celebklub

Visszatért a Barátok közt sztárja!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 25. 11:00

Nemrég arról számoltunk be, hogy rejtélyes üzenetet hagyott Józan László, a Barátok közt Tóbiása, majd kiderült, hogy az Amerikai Egyesült Államokba utazott, most pedig már haza is tért, hogy újult erővel vágjon bele a munkába.

Józan László amerikai körútra indult augusztus 12-én, hogy kipihenje a nyár fáradalmait és hobbijához hűen világot lásson. A színész közösségi oldalain folyamatosan közvetítette, hogy épp merre jár, így láthattunk róla fotót a Grand Canyonnál, a Welcome to Fabulous Las Vegas táblánál, az Egyesült Államok főútjánál, azaz a Route 66-nél, Santa Monicában, Malibu Beach-en, sőt még Hollywoodban is, ahol a Universal Studios-ba is ellátogatott.

Azonban mivel minden csoda három napig tart - bár ez Laci esetében kicsit elhúzódott -, ezért haza kellett utaznia a Barátok köztben Tóbiást alakító srácnak, hogy folytassa munkáját. A hazatérésről egy rövid levelet is írt követőinek:

"Sziasztok! Megérkeztem a fantasztikus nyaralásból! Nagyon köszönöm a sok-sok kommentet és like-ot, amit küldtetek a képeimre! Nagyon jól esett! Viszont újra jönnek a megszokott hétköznapok, én már el is kezdtem a forgatást! #vegaanyaralasnak #hazatertem #work #budapest #rtlklub #baratokkozt #actor #jozanlaszlo"
 



Laci tehát újra a kamerák előtt, hisz folyamatosan zajlanak a sorozat forgatásai. Persze azért egy kis pihenés is kijár a színésznek, aki kedvencével, Sütivel ölelkezve dőlt le egy szusszanásnyira.
 


Ha kíváncsi vagy, mi történik a Barátok közt következő részeiben, nézd meg az előzetest!

Kattints a videóra!

Forrás: Instagram
#Celebklub#Barátok közt#józan lászló#utazás#usa#amerika

Címlapról ajánljuk