Celebklub

Igaz a hír! – Istenes Bence távozik

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 19. 13:25

Nemcsak a rajongóknak, hanem Dörmer Csabának, a Fókusz riporterének is fúrta az oldalát a kíváncsiság, hogy a műsorvezető valóban hátat fordít-e hazánknak vagy sem, így gyorsan meg is kérdezte a fiatal apukát. VIDEÓ! 

 

Bence 2008-ban kezdte tévés karrierjét. A szőke srácot nem is tudnánk más szakmában elképzelni, egyszerűen zsigerből jön neki a duma és a humor. Egyébként azt kevesen tudják, hogy a középiskolás éveit nem itthon töltötte, hanem Németországban. Az ottani légkör és maga a német nyelv elvarázsolta az akkor még aprócska fiút, és úgy tűnik, ez mára sem múlt el.

 

Egy pillanat... on


A napokban felröppenő pletykák, miszerint a műsorvezető és családja elhagyja Magyarországot, felbolygatta a rajongók lelkivilágát. Aztán hamar kiderült, a hír sajnos igaz. 

„Németországból megkerestek, és voltam kint castingon, jött egy lehetőség, hogy el tudok kezdeni ott televíziózni, tévézni, műsort vezetni. Egyelőre ez nem konkrét ajánlat, mert én kértem, hogy a németemet szeretném felhozni, úgyhogy egyelőre a háttérben kezdek dolgozni.”


 


Nem volt egyszerű döntés, állítja a fiatal apuka, többször át kellett gondolni, hogyan is tudják majd megoldani a kétlakiságot, ugyanis nem hagyja el az RTL Klub műsorait Istenes. A két ország között fog ingázni egyelőre. 

 

Egy pillanat... on


Bizony, nem lesz unalmas szeptembere a műsorvezetőnek, hiszen az X-Faktor, a ValóVilág powered by Big Brother és a Hagyjál főzni! házigazdája lesz. Egészen távol áll egymástól a három műfaj, viszont Bence egyáltalán nem tart ettől, mert mind a három formátumot nagyon szereti.

 

Egy pillanat... on


A műsorvezető pont egy éve jelentette be, kedvesével, Adéllal, hogy nagy örömök elé néznek. Natan már négy hónapos tündéri kis apróság, aki bearanyozza a sztárpár életét.

 

Egy pillanat... on


Ha kíváncsi vagy arra, Bence családja hogyan fogadta a tévés döntését, kattints a videóra! 

kép: Instagram
#Celebklub#család#kapcsolat#élet#Karrier#otthon#Külföld#istenes bence#X-Faktor#ValóVilág#Hagyjál főzni!#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk