Műsorújság
RTL Most

Istenes Bence csúnyán megszívatta Fluor Tomit! – VIDEÓ!

A két „jómadár” épp Amszterdamban ütik el az időt, miközben nemcsak világot látnak, hanem egymást is ugratják rendesen. Garantáltan gurulni fogtok a nevetéstől.

Úgy tűnik, a srácok lassan rendszert csinálnak abból, hogy fogják magukat és édes kettesben kiruccannak Hollandiában. Idén már egyszer kilátogattak a szélmalmok országába, ahol igen jól érezték magukat.

Kattints a képre és nézd meg, mivel ütötték el az idejüket a fiúk!

A mostani kaland sem sikerült rosszul, sőt! Bencéről jól tudjuk, ő az ugratások nagymestere. Emlékeztek arra, hogyan verte át Tóth Gabit, az X-Faktor egyik mentorát?

A képre kattintva kiderül, milyen cselhez folyamodott az újdonsült apuka!

 


A tehetségkutató házigazdája nem fogta vissza magát a holland fővárosban sem, és olyan profi módon szívatta meg barátját, hogy azt már tanítani kéne. Nézzétek!

 

Egy pillanat... on

A fotók is azt bizonyítják, Amszterdam befogadta a fiúkat, és fordítva. És ha már bombajó a buli, akkor arról bombajó képek is születnek.

 

Egy pillanat... on

Szeretnénk felhívni az egyik kommentelő észrevételére a figyelmeteket. Bence és Fluor tényleg annyira hasonlít egymásra, mint két tojás? Nos?

 

Egy pillanat... on

Egyébként mind a két híresség megérdemli a pihenést, hiszen rendkívül megdolgoztak érte. Bence már javában dolgozik az X-Faktor legújabb szériáján, és már azt is tudjuk, hogy Nádai Anikó mellett ő lesz a másik műsorvezetője a ValóVilág powered by Big Brothernek.

Kattints a képre, és kiderül, ki fogja még bővíteni a valóságshow csapatát! 

Fluor Tomi se lustálkodott az idén: a WellHello énekese több teltházas koncerten van túl, és végeláthatatlan országos turnékon vesznek részt. Tomi a Portré című műsorban elárulta sikerének titkát:

„A sok munka és a szerencse mellett, az ízlés, amely megegyezik az emberekével.”


A tehetséges zenész most ünnepelte 29. születésnapját, amit igen szépen be is harangozott rajongóinak:

 

Egy pillanat... on

A WellHello nem csak itthon lép ám színpadra, legutóbb például Londonban koncertezett a formáció, ahol Fluor Tomi megcsinálhatta álmai egyik fotóját.

Kattints a videóra, és kiderül, melyik hírességgel fotózkodott az énekes!

képek/forrás: Instagram, Facebook 

Legnézettebb videók