Celebklub

Tóth Andi titkai testközelből!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 4. 18:00

A fiatal lány nemrég Facebookján livestream videóval kedveskedett rajongóinak. Így megtudhattuk, melyik énekeseket utálja, kit tart a példaképének, min dolgozik éppen, illetve, hogy mik a jövőbeli tervei.

Tóth Andi három részletben osztotta meg pillanatnyi szabadidejét, ugyanis a lány éppen a Válótársak második évadának forgatásáról tartott hazafele, mikor élőben jelentkezett be telefonjával. Rögtön bocsánatot is kért érthető fáradtsága és karikás szemei miatt, hiszen hajnali öt óta a felvételeken dolgoztak, viszont azt is elárulta, megéri a sok munka, mert nagyon izgalmas dolgokra számíthatunk a sorozat következő szériájában, főként Noémi részéről.

A nézők megnyugtatták az X-Faktor győztesét, hogy nagyon csinos és bombaformában van! Andi megköszönte a bókokat és minden kedves követőjének küldött puszit, vagy szívet.

A videózást megszakította a lány barátnőjének, bizonyos „Kisasszonynak” a hívása, így mikor visszacsatlakozott, lelkesen várta a további kérdéseket, melyek között gyakran szerepelt, hogy hol lép fel legközelebb, illetve több rajongója kérte, hogy énekeljen valamit. Így hát Andi dalra fakadt és előadott saját, illetve egy Hooligans számot is, majd belekezdett az AC/DC Highway to Hell című slágerébe is. Ezek után elmondta, hogy Justin Bieber személye nem szimpatikus számára, ennek ellenére a zenéjét szereti, azonban a tinibálvány egykori barátnőjét  Selena Gomezt nem tartja jó előadónak a külföldi énekesnők közül inkább Demi Lovatot kedveli.

Érthető, hogy a következő kérdés, amit a színészkedéssel kacérkodó lány kapott, az volt, hogy ki a példaképe. Andi pedig elárulta, hogy Michael Jackson, illetve Whitney Houston a kedvencei.

Ha ennyi őszinteség nem lett volna elég, a lány azt is beismerte, hogy nagyon sokat felejtett románul, illetve bevallotta, hogy nem szereti, ha Andikának hívják, valamint arra is kitért, hogy a híresztelésekkel ellentétben, nincs közte és a Barátok közt sztárja, Solti Ádám között barátságnál több, tehát még mindig szabad a szíve.

Tóth Andi a videók végeztével sietősen köszönt el követőitől, mert haza kellet rohannia, mivel otthon újszülött cicái várták, akiket fel is ajánlott rajongóinak!

Nézd meg te is a videót, hogy megtudd, milyen Andi sorozatbeli családja!

Forrás: Facebook

 

#Celebklub#CinemaKlub#tóth andi#titkok#macskák#példakép#szerelem#demi lovato#justin bieber#michael jackson#whitney houston#hooligans#Válótársak#X-Faktor

Címlapról ajánljuk