Celebklub

Nem fogod kitalálni, kivel érkezett a díjátadóra a Szulejmán sztárja!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 2. 11:48

Meryem Uzerli nemcsak gyönyörű volt a múlt heti BIAF díjátadón, hanem tarolt is a gálán. Egyszerűen mindenkit megbabonázott a szép szőkeség.

A népszerű török sorozat Hürremét nem kell bemutatnunk, a szultánáért ugyanis egy ország izgul minden szerda este. A színésznő karrierje szárnyakat kapott, és egyre több felkérése van. A szerencse és a siker nem jár egyedül, úgy tűnik, Meryem magánélete is kezd révbe érni. A színésznő és párja, Alp Ozcan kapcsolata hatalmasat lépett előre, a híres üzletember megkérte gyönyörű szerelme kezét.

A Beriutban megrendezett díjátadóra Meryem és vőlegénye kéz a kézben érkeztek, és a képek alapján kijelenhetjük, tökéletes az összhang közöttük. Az este hatalmas meglepetéssel ért véget, ugyanis Meryem átvehette a legjobb nemzetközi színésznőnek járó díjat.

 

 

A meghatódott színésznő csodaszép ruhájában egyenesen tündökölt a színpadon:

„Nem találom a szavakat! Mindig is megpróbáltam kifejezni az érzéseimet, mint színésznő, és a leghitelesebben eljátszani karaktereimet. És ez a díj a visszaigazolás arra, hogy jól csinálom a munkámat. Én vagyok a világ legboldogabb embere.”

A színésznő valóban rendkívül hálás a lehetőségeinek. Sőt, ex-kollégáival is jó viszonyt ápol. Legutóbb például Sümbül agával és Gülfemmel mulatta az időt.

Kattints a képre és nézd meg, milyen jót szórakoztak a Szulejmán sztárjai együtt!

 

 

Hazánkban nagy népszerűségnek örvend a török sorozat, mely sokszor megpróbálja kiaknázni a történelmi szálakat. Nem is olyan régen derült fény arra, hogy Szigetváron mekkora kincsre bukkant a Szulejmán sírhelyét feltáró kutatócsoport.

A videóból kiderül, mit találtak a híres ostrom helyén, és megismerhetitek azt a két nőt, akik a szultán rokonának vallják magukat.

Kattints a videóra!

forrás/képek: Facebook 
#Celebklub#színésznő#Karrier#magánélet#kapcsolat#díjátadó#meryem uzerli#hürrem#Szulejmán#sorozat#történelem#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk