Celebklub

Solti Ádám és Tóth Andi együtt

rtl.hurtl.hu

2016. július 27. 8:00

A Barátok közt sztárja és az X-Faktor utolsó szériájának győztese közös fotót osztott meg a Facebookon. A kép és a hozzá írt sor mindent elárul. Népszerű színész-énekeseink sosem unatkoznak. Amellett, hogy tehetségük miatt csak ritkán állnak le a közönség szórakoztatásával, lépten-nyomon árgus szemek követik őket, mióta kiléptek a rivaldafénybe.

Az X-Faktor felfedezettje hatalmasat villantott vadonatúj klipjében. Az Itt vagyok! című számához forgatott forró hangulatú videójában már az első képsorokon megszabadul felsőjétől.

Ha kíváncsi vagy a videoklipre, kattints és nézd meg most!

A szexi énekesnő sokáig együtt volt szerelmével, ám nemrégiben sajnos véget ért a kapcsolatuk. Tóth Andi akkor azt nyilatkozta, nem haragszik egykori kedvesére még annak ellenére sem, hogy két napot szinte végigsírt az elválás után.

Az élet azonban nem áll meg! Tóth Andi és a Barátok közt sármos színésze a Madách Színházban kerültek közelebb egymáshoz - A nyomorultak című darabban dolgoznak együtt.

Így születtek meg azok a fotók is, melyeket ma osztottak meg közösségi oldalaikon.

Aggodalomra semmi ok, továbbra is csak munkakapcsolat van a fiatalok között. A találgatások ellenére bizton állíthatjuk, hogy a színész magánéletével minden a legnagyobb rendben van.

Ha valaki esetleg nem hinne elsőre a szerelmeseknek, az olasz nyaraláson készült fotók már biztosan meggyőzőek lesznek!

Solti Ádám a színészekkel, a stábbal és különleges vendégeikkel ünnepelték pár napja a sorozat 8000.epizódját.


forrás: Facebook

 

 

#Celebklub#solti ádám#tóth andi#Barátok közt#színész#színésznő#énekesnő#X-Faktor#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk