Celebklub

Te is azt szeretnéd, hogy Channing Tatum legyen a férjed!

rtl.hurtl.hu

2016. július 13. 13:50

A színész és felesége, Jenna Dewan-Tatum most ünnepelték a hetedik házassági évfordulójukat, és ennyi idő elteltével is imádják egymást. A nagy megemlékezés végtelen cukiskodásba torkollott.

A páros még 2006-ben ismerkedett meg a Step Up forgatásán, amelyben mindketten táncosokat alakítottak, akik a sztori végére egymásba szeretnek. Ők, akkor olyan szinten alapozták meg az újhullámos táncos filmeket, hogy azóta nem egy folytatást készült ugyanebben a témában.
Azon túl, hogy nagyon jól rázták, az érzelmeiket is szabadjára engedték: a forgatáson menthetetlenül egymásba szerettek:

„Végig együtt voltunk a felvételek alatt, és pont ezért nagyon érdekes visszanézni a filmet. Benne van például az első igazi csókunk is. Amint befejeztük a munkát, visszautaztunk Los Angelesbe és azóta együtt vagyunk. Sosem szakítottunk.” – mesélte Channing.

Ezek után 2009-ben össze is házasodtak és azóta már első közös gyermekük is megszületett, egy gyönyörű kislány, Everly.


A szerelem pedig azóta sem apadt.

Július 11-e az ő nagy napjuk, és erről természetesen mindketten megemlékeztek az Insta-oldalaikon. Jenna egy mini fotósorozatot tett ki magukról, telerajzolva piros szívecskékkel a képeket, és a következő szöveget biggyesztette mellé: „7 év <3”


Channing sem volt rest, ő is posztolt! Róla tudni kell, hogy szabadidejében imád fotózni és a legfőbb múzsája a felesége, úgyhogy egy általa készített műremeket osztott meg a rajongóival:


Nemrég amúgy is mesélt Jennáról és a kapcsolatukról, és a színész bevallotta, hogy amikor megszületett a kislányuk még jobban beleszeretett a feleségébe.

Létezik ilyen szerelem?

Képek: Instagram

#Celebklub#channing tatum#jenna dewan-tatum#házasság#ünneplés#évforduló#szerelem#pár

Címlapról ajánljuk