Műsorújság
RTL Most

Videó! Intim pillanat Channing Tatum fürdőszobájában

A hollywoodi filmcsillag felesége Jenna Dewan-Tatum nem éppen hétköznapi babafürdetését minden rajongó imádta a legnépszerűbb közösségi oldalon.

Egy rövid ideig minden rajongó betekintést nyerhetett a sztárcsalád magánéletébe annak a videóposztnak a segítségével, amit Channing Tatum felesége osztott meg. A videón a bájos színésznő fergeteges hangulatban, szexi táncmozdulatokkal fürdeti a közös gyermeküket, miközben a férj rögzítette a mókás képsorokat.

 

 

A pár irigylésre méltó szerelme egyáltalán nem újkeletű. A szívdöglesztő Channing Tatum nemrég ünnepelte 36. születésnapját. Bár az idő vasfoga neki sem kegyelmez, a színész még mindig rengeteg nő vágyálma, ám az ő szíve tagadhatatlanul a feleségéért dobog, aki hatalmas meglepetéssel kedveskedett a férjének a jeles nap alkalmából.

Maga Jennifer Lopez is Channing Tatum közelségére vágyhat, hiszen vadonatúj otthona éppen a színész közvetlen környezetében helyezkedik el. J. Lo először még végigcsinálja közelgő turnéját, hogy a befolyt összegből a sztár mellé költözhessen.

 

Forrás: Facebook

#együttsikerül #maradjotthon