Műsorújság
RTL Most

Jöjjön 10 meglepő színész barátság!

Ahogy azt már régóta tudjuk, a filmek sok mindenre megtanítanak minket, legyen szó szerelemről vagy akár barátságról. Ha pedig barátokról van szó, érdemes az embernek jól megválogatni őket, nincs ez másképp a sztárok világában sem.

1. Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire

A nagy Gatsby című filmben a két színész barátokat játszanak, ahogy az életben is már gyermekkoruk óta szoros kapcsolatban állnak. A két kis srác akkor még csak álmodott róla, hogy egyszer tényleg a kamerák előtt állhatnak, de azt, hogy együtt játszhatnak, nem gondolták volna! Maguire így nyilatkozott a barátságukról:

„Olyanok vagyunk, mint bármely más barát, sokat nevetünk és dumálunk együtt, szeretünk együtt csinálni dolgokat, például kosárlabdázni, nagyon szeretünk játszani, vagy csak beszélni a meccsekről!”

2. Chris Hemsworth és Tom Hiddleston

A Thor-filmek testvérpárja a valóéletben csupán barátok, bár Chris Hemsworth már szóvá tette, hogy Hiddleston-t tiszteletbeli Hemsworth-é fogadták, ahogyan Hiddleston is posztolt már barátjáról a következő szöveggel: „A testvérem egy másik anyától!”

Illetve a forgatásokról tett nyilatkozata is arról ad tanúbizonyságot, hogy a két szívdöglesztő sztár teljesen egy hullámhosszra került:

„Tény, hogy bármilyen visszajelzést is kaptunk a munka során, mi mindig csak biztattuk, támogattuk egymás játékát és ettől lettünk egyre jobbak. Mindeközben pedig csak igazán jól éreztük magunkat.”

3. Tim Burton és Johnny Depp

Ha van valami, amire fogadnánk, akkor az az, hogy ha Tim Burton neve szerepel a vásznon, akkor a stáblistán találjuk Johnny Depp-et is! Nincs is ezen nagyon csodálkozni valónk, hiszen a rendező és Depp lassan huszonöt éve jó barátok. A munkakapcsolatot és a barátságot is az Ollókezű Edwardnak köszönhetik, ott kezdődött minden! Burton a következőket nyilatkozta kapcsolatukról:

„Soha nem analizáltam különösképpen, ugyanaz az ízlésünk filmek terén, mindketten szeretjük a furcsa dolgokat, mindketten a külvárosban nőttünk fel. Nem tudom megmondani pontosan miért, de több különböző módon is kapcsolódunk!”

4. Keira Knightley és Sienna Miller

A színésznők, A szerelem határai című film forgatásán kötöttek barátságot, majd a munkálatok alatt együtt béreltek egy házat Wales-ben, és azóta is minden titkukat megosztják egymással. Például Keira Knightley terhességét is az elsők között tudta meg kolléganője, Sienna, aki akkor úgy nyilatkozott angol barátnőjéről, hogy nem kell aggódnia semmi miatt, tanácsra sincsen szüksége, hiszen biztosan nagyszerű anya lesz, ahogyan minden másban is kiváló!

5. Brad Pitt és George Clooney

A ’90-es évek legsármosabb színészeinek barátsága ennyi év után most a végéhez érhet. A sármos színészek közeli barátok lettek, miután együtt dolgoztak az Ocean’s Eleven - Tripla vagy semmi című alkotáson. Majd producerként egyre nagyobb volumenű filmekhez adták a nevüket, ami végül a barátságukba is került, ugyanis egy projekt jogait végül Pitt cége kapta meg Clooney ellenében, amit állítólag a régi barát nem igazán tudott feldolgozni.

Azt eddig is tudtuk, hogy szeretik egymást ugratni, mint például, amikor Clooney a Trója sztárjának nevében egy beszédtanár DVD-jét küldte el Streep-nek, azzal az üzenettel, hogy neki is sokat segített, vagy mikor Pitt egy olyan közleményt hozott nyilvánosságra, hogy Clooney azt szeretné, ha álnéven szólítanák, és nem nézne senki sem a szemébe.

Ti is jobb szeretnétek, ha visszatérnének a gyermeki civakodáshoz?

6. Channing Tatum és Joseph Gordon-Levitt

Ki gondolta volna, hogy a kedves tekintetű, visszahúzódó srácokat játszó Joseph Gordon-Levitt legjobb barátja az extrovertált, chippendale múlttal is rendelkező, szívtipró Channing Tatum?

Mi biztosan nem! De akkor ez mégis, hogy történhetett?

A fiúk együtt játszottak A sereg nem enged című filmben, azóta pedig elválaszthatatlanok lettek, együtt járnak sporteseményekre, támogatják egymás projektjeit, mint amikor Levitt eltáncolta a Magic Mike emlékezetes jelenetét, népszerűsítve ezzel barátja filmjét. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy a táncos-színész betört egyszer haverja otthonába, hogy ezzel bizonyítsa: Levitt-nek jobb biztonsági rendszerre lenne szüksége!

„A tetőn keresztül bemászott hozzám és meglepett engem, miközben én aludtam, hogy így bizonyítsa be, hogy jobban kellene vigyáznom magamra. Mert ha ő egy őrült lett volna, meg is ölhetett volna.”

7. Dakota Fanning és Kristen Stewart

A gyerekszínészekből lassan komoly színésznőkké felnövő Kristen Stewart és Dakota Fanning több filmen is együtt dolgozott :A rocker csajok-ban, valamint a Twilight-ban. Ennek ellenére Fanning azt mondta a barátságukban ritkán esik szó a munkáról vagy a filmezés bármely területéről.

„Nagyon jó barátnőm, sokat lógunk együtt, gyakran csinálunk programokat, de van, hogy csak szimplán otthon maradunk.” – mondta a fiatal színésznő.

8. Michael Fassbender és James McAvoy

Hát igen, napjainkban a bromance-ség mintapéldánya valószínűleg az ő barátságuk. A Fassbender és McAvoy páros nélkül el sem tudjuk képzelni sem ezt a listát, sem pedig az internetet, hiszen nem egyszer felrobbantották már közös interjúik során! Gondoljunk csak a kettejük szerelméről szóló fanfiction-ökre vagy a sztorikra a forgatások alatt. Abban biztosak lehetünk, hogy az ő barátságuk az egyik legőszintébb és legőrültebb a filmcsillagok közül!

„Nem titok, hogy imádom a srácot!”- nyilatkozta James McAvoy.

Éljen a McFassy!

9. Sir Patrick Stewart és Sir Ian McKellen

A két nagyöreg barátságára már nincsenek is szavak, játszottak már együtt filmben és színházban egyaránt, ha pedig arról van szó, a világot is megmentették már nem egyszer, gondoljunk csak az X-Men-filmekre! De nemcsak nekünk, egymásnak is okoztak már nem egy felejhetetlen pillanatot az életükben, ilyen például az is, hogy McKellen adta össze Patrick Stewart-ot feleségével, Sunny Ozell-el!

„Egymás karjaiba estünk a hasonlóságaink és a korunk miatt, és mert igazából ugyanazokat a dolgokat szeretjük.” – mesélte McKellen.

10. Jessica Chastain és Michelle Williams

A színésznőket nem láthattuk még közös filmben, de színházban már szerepeltek együtt még mielőtt bármelyikük is felléphetett volna a világot jelentő deszkákra! Csehov Cseresznyéskert című drámájában játszottak együtt, egy nyári színdarabban. Chastain és Williams akkor együtt is laktak, és mint tudjuk, lakva ismerszik meg az ember, náluk pedig annyira pozitív kicsengése lett a dolognak, hogy azóta is legjobb barátnők. A vörös szépség azt mondta, olyanok voltak, mint a testvérek és még mindig nagyon közel állnak egymáshoz.

Forrás: yahoomovies.com, bustle.com,lasvegascbslocal.com, fame10.com, vanityfair.com, eonline.com,intouchweekly.com
Képek: Tumblr.com

Legnézettebb videók