Celebklub

Vajon hol nyaralt ByeAlex?

rtl.hurtl.hu

2016. július 11. 14:30

Itt az év legmelegebb hónapja, így nem meglepő, hogy kedvenc sztárjaink elutaznak a jól megérdemelt nyaralásra. Oláh Gergő és Puskás Peti például a családjával töltötte a pihentető órákat, ByeAlex pedig  egy titkos helyen lazított!

A hírességek is emberek, éppen ezért a nyári időszak számukra is a pihenésről, kikapcsolódásról is szól. Arról már írtunk, hogy sokan a 10. Balaton Sound Fesztiválon eresztették ki a fáradt gőzt egy hatalmas buli keretein belül, azonban akadtak olyanok is, akik magányra és a családjuk közelségére vágytak. Körbenéztünk, ki merre lazított az elmúlt napokban.

Debreczeni Zita Görögország után, most egy másik lélegzetelállító helyen, Olaszországban, egy Gallarate nevű városkában töltötte a hétvégét.

 


Nyári Dia nyaralása lassan véget ér, és ennek a gyönyörű színésznő nem túlzottan örül. Sőt, haza se akar jönni a görög tengerpartról! Valljuk be, mi se szívesen hagynánk ott a kellemes sós hullámokat.

 

Oláh Gergő ha teheti, minden szabad percében szeretteivel van. Bár ő is kinézett a Balaton Soundra, és az első sorból tombolt kedvence, Chris Brown koncertjére, egyből sietett is haza, hogy gyermekeivel lehessen. A Margitszigeten kapcsolódott ki a család. Hát nem tündériek?

 


Az X-Faktor két mentora is inkább a nyugalomra voksolt a hétvégén.
 
Puskás Peti Törökbálinton lazított családja körében, melyet a közösségi oldalán egy hangulatos fotóval is alátámasztott.

ByeAlex pedig egy titkos, elhagyatott helyen pihente ki a hét fáradalmait. Lássuk be, nincs is jobb lehetőség a lazulásra, mint a világ zajától távol, a természet lágy ölén sütkérezni a napon.

 


Az biztos, hogy a két mentornak jól jött a pihenés, hiszen az X-Faktor hamarosan visszatér az RTL Klub képernyőjére, a válogatások már gőzerővel folynak és hamarosan az is eldől, hogy Tóth Gabi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti melyik kategóriát kapja. Ebben viszont, most először a show történelmében a nézők döntenek!

Ha érdekelnek a részletek, és hogy hogyan alakíthatod a mentorok sorsát, kattints a videóra!


Forrás/Képek: Facebook
#Celebklub#byealex#puskás-dallos peti#debreczeni zita#oláh gergő#nyári dia#tóth gabi#gáspár laci#X-Faktor#balaton sound#nyár#nyaralás#pihenés#Barátok közt#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk