Celebklub

Fluor Tomi: „Én amiben hiszek, az a munka!”

rtl.hurtl.hu

2016. július 11. 18:00

A generációk újra összekacsintottak a vasárnapi Portréban: Barabás Évi hazánk egyik legnépszerűbb előadójával, Karácson Tamással - ismertebb nevén Fluor Tomival - beszélgetett sikerről, pénzről, családról, és persze a Wellhello töretlen sikeréről.

Barabás Évi néhány év után újra vendégül látta Fluor Tomit, a Wellhello frontemberét. A népszerű rapper múltról, jelenről és jövőről mesélt, és arról, hogyan lépett ki a „mizus hülyegyerek” árnyékából.
 

 


A rapper újratervezte magát, megálmodta a Wellhellot, és egy nagyszerű énekessel kiegészülve mert nagyot álmodni. Bár úgy gondolja, vannak jó zenészek az országban, számára nem volt kérdés, hogy Diazzal szeretne együtt dolgozni.

Minden jel arra utal, hogy a fiúk nagyon jól működnek együtt, és Tomi szerint az a sikerük titka, hogy mindent előre megterveznek, és nem sietik el a dolgokat. Ezért működik úgy a Wellhello, mint egy tökéletes gépezet.

 

A Wellhello mára egy brand lett, amit nemcsak a fiatalok kedvelnek, hiszen a 80-as évekbeli arculat az idősebb korosztály szívét is elrabolta. A Wellhello csapata egyébként 14 főből áll, így a fesztiválok ideje alatt sosem unatkoznak a backstageben. Ezen a ponton fontos megemlíteni Temesi Ádámot, a Wellhello nevének megálmodóját, aki a mai napig fontos szerepet tölt be a zenekar életében.

 

 


Fluor szerényen bevallotta, hogy többször mondanak nemet a felkérésekre, mint igent, és ő az a „szemét állat”, aki a könyvekből képezte ki magát komoly üzletemberré. A népszerű énekest egyébként rendszeresen hívják egyetemekre előadni, de volt már példa arra is, hogy szakdolgozatot írtak róla, hiszen az a karrier, amit ő felépített, nem mindennapi.

Tomi a karrieren kívül családjáról is beszélt, és bevallotta, hogy pályája csúcsán családalapításra még nem gondol, bár kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban él.

Mesélt a szerelméről, Lottiról, akit három évvel ezelőtt ismert meg. A lány akkor még Londonban élt, és annak ellenére, hogy eleinte nem hittek a távkapcsolatban, a szerelmesek kitartottak egymás mellett. Lotti azóta hazaköltözött, és boldogabbak, mint valaha.

És hogy hány gyermeket szeretne Fluor Tomi, vagy mi a véleménye  Halott pénzről, Ecküről, vagy a Punnany Massifról?
 

 


Kattints a képre, és elmondja ő maga:
 

 

Fotók: Facebook, Instagram
#Celebklub#Portré#FLuor#diaz#wellhello#siker#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk