Celebklub

ByeAlex megmutatta sosem látott Kedvesét!

rtl.hurtl.hu

2016. július 6. 15:44

Ritkán láthatjuk az X-Faktor mentorát barátnője társaságában, pedig biztos, hogy sokan kíváncsiak lennének a párra. Alex viszont elővigyázatos, ami teljesen érthető…

Nem könnyű a hírességek élete sem, hiszen gondoljunk csak bele, milyenek lehetnek úgy a mindennapok, hogy lépten-nyomon felismernek, lefotóznak és rosszindulatú megjegyzéseket tesznek csupán azért, mert egyeseknek ez okoz örömöt.

Természetesen ezen gondolatok elhangzása után szoktak következni az „ő vállalta”, „senki sem kényszerítette”, vagy a „meg ne sajnáljam már”  és társai kezdetű frappánsnak vélt hozzászólások. De valljuk be, mi sem örülnénk, ha a kedvesünket alaptalanul bántanák idegen emberek.

A kommentekben ott is a válasz, miért nem mutatkozom nyilvánosan a kedvesemmel sosem. Nincs türelmem ahhoz, hogy ezt a csodálatos embert idióta kretének méregessék az interneten, hogy véleményt formáljanak róla is. Néha persze, én is szeretnék egy-egy közös fotót megosztani magunkról, akkor így teszem. Akkor jön az, hogy így is biztos buzi vagyok, meg a kedvesem lehet pasi is női ruhában stb. Még mindig nem értem azt sem, hogy mire jó ez a homofóbia egyébként? Hetero pasasként engem maximálisan hidegen hagy, ha esetleg más férfiak nem a női nem rajongói. Az sem érdekel, ha roma vagy, vagy ha kínai... Esetleg, ha bármilyen testi hiányossággal születtél; mert én csak embereket látok, és tetteket. Becsülöm azokat, akik békében, másokra tekintettel élnek. És hányok ettől a sok szobahuszártól. Homofóbok? Rasszisták? Rosszindulatúak? Menjetek a pics*ba! Oda valók vagytok! Igazam van?

 

 

Kiderült, hogy mire vágyik az X-Faktor mentora. Kattints és nézd meg a videót!

forrás: Facebook, Instagram
#Celebklub#byealex#barátnő#fotó#kép#vélemény#X-Faktor#mentor#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk